Šta je novo?

Little Big Planet

Pa i ja volim da igram platforme. Voleo sam Maria, Sonica i Raymena. Ovo mi deluje kao sledece veliko ime medju platformama. To "decice" je bila sala mala kao i to za igranje PC-ja mada mi se cini da ovde ipak ima previshe dece tinejdzerskog uzrasta (valjda je zato sklonjen onaj video). Stvarno me zanima kakva je igra.

Sta ti imas protiv nas sonijevaca :trust: ajd,ajd nemoj da nekazem sta, nego cuti i postuj lbp kao i svi mi u ovoj temi ako ti se nesvidja lbp neznaci da moras da pricas kako se decica igraju sa lbp igricom :mad: ja imam 23 godine pa cu najverovatnije igrati lbp kao i ostali iako sam jedno veliko dete:D sta ti to sad znaci da neko ko ima preko 13 nesme da igra lbp?:wall::wall::wall: ma igracu video igrice i kad budem penzioner ;) to mi je u krvi:-devil-:

Tako je Grujo reci mu! Gruju za moderatora!

Gruja je mnogo fini i poshten da bi bio moderator :d.

Sta ti imas protiv nas sonijevaca ajd,ajd nemoj da nekazem sta, nego cuti i postuj lbp kao i svi mi u ovoj temi ako ti se nesvidja lbp neznaci da moras da pricas kako se decica igraju sa lbp igricom ja imam 23 godine pa cu najverovatnije igrati lbp kao i ostali iako sam jedno veliko dete sta ti to sad znaci da neko ko ima preko 13 nesme da igra lbp? ma igracu video igrice i kad budem penzioner ;) to mi je u krvi:-devil-:

LOOOOOOL!!!!!!!
23!!!!!????????
Pa stvarno si dete :D :D :D
Pozdravlja te omatoreli 37-godisnjak :p :p :p
(a sad ce da pocne bajka bio jednom jedan ZX Spectrum...... :D )

Hej, nemoj tako. Gruja is one of the good guys.

Tako je Grujo reci mu! Gruju za moderatora!

Di ja za moderatora :D ma odma bi me kikovao drugi moderator nebi bio ni 3 minuta na funkciji:D ali znam sta bih uradio i za ta tri minuta:-devil-: pss xboxovci cuvajte se :D:D salim se nararno. why so serious?:):):)

Gruja - idealan covek...da su svi takvi, ne bi bilo ****** po svetu :)

Ma šta mi vredi kad ne možemo da igramo igru. Ne dosađuj više sa tim nivoima, nemoj bre da me pališ bezveze.:mad:

Kako ne mozemo, sta bulaznis? :)

A kako to pa možemo? Aj' kupi i meni ako možeš.

Pa za manje od nedelju dana je tu :)

^^

sakboyserious.jpg

:D

Dzabe ti to, Gruja je promenio avatar. Ne mogu da ga prepoznam vishe :(.

Dzabe ti to, Gruja je promenio avatar. Ne mogu da ga prepoznam vishe :(.

Ajd ajd vratio gruja avatar:D kad ste navikli ok necu ga menjati vise.Ali dobar je bio i onaj drugi od juce,ahh sta bi dao da izadje gow3 ove godine:-devil-:

Grujo be, nemoj baksuziras, bolje da ga otegnu pa da bude remek delo, nego da ga zbrzaju nesto :) Ne treba mi do sredine/kraja 2009-e, bice previse dobrih igara dok ga budem cekao :)

A ti do tada napravi neke GOW nivoe sa Kratos sackboyem (Or i will you send you back to the depths of Hades!) ;)

Grujo be, nemoj baksuziras, bolje da ga otegnu pa da bude remek delo, nego da ga zbrzaju nesto :) Ne treba mi do sredine/kraja 2009-e, bice previse dobrih igara dok ga budem cekao :)

A ti do tada napravi neke GOW nivoe sa Kratos sackboyem (Or i will you send you back to the depths of Hades!) ;)

Sad sam kupio fifu pa sad malo postim sto se tice igrica:D bar dok nedodjem do nekog kesa a sto se tice spiska sledeci je nararno LBP ;) A to za nivoe nemam pojma kako se pravi ali kad budem video igrao i naucio bice ludo igrati moje nivoe obecavam:-devil-: .Video sam igricu lbp beta verziju i odusevio sam se kad sam video god of war level:D Pa mozda i dobro kazes da netreba zuriti sa izlaskom gow3 nek se oni lepo pozabave njime :type: i nek bude sto ti kazes remek delo,a i bice:D i da nije,bice meni ce to uvek biti remek delo:banana:

Poslednja izmena:
Big Apple ima sajam u holu Doma Sindikata, moce ce da se proba i da se kupic :)

Hehehe. Nemam pojma koja ce cena biti samo sam cuo da ce biti :)

Juuuu pa za te pare treba onaj mali sackboy da izadje iz hdtv-a i da me budi svako jutro na posao:)

Vrh Dno