Samo reci koliko, placam taksi do tamoNabavio sam tu igricu pre 20 dana u nisu za 25 evra,, igrica je MEH nije nesto sjajno barem za mene...iskreno prodao bi odmah!!!
Nabavio sam tu igricu pre 20 dana u nisu za 25 evra,, igrica je MEH nije nesto sjajno barem za mene...iskreno prodao bi odmah!!!
Samo reci koliko, placam taksi do tamo![]()
Brate, odakle dolaze ovi likovi :d
Ma ispao iz LHC-aPodrignula ih neka svemirska rupa :d
Nabavio sam tu igricu pre 20 dana u nisu za 25 evra,, igrica je MEH nije nesto sjajno barem za mene...iskreno prodao bi odmah!!!
cao svima...ja bih prvo volio da se izvinjavam zbog gramatike..srpski nije mi materni jezik ja sam u srbiji zbog studije..drugo jeste kostala 25 evra jer nju sam kupio na crno naravno zato sto je ukradjena negde u UK zbog toga je bila jeftina..inace ja nisam ni hteo da je uzimam...razlog je bio da bi devojka igrala nesto samnom..ali dzaba nije volela LBP..tako da mi ne treba vise..
pozdrav.
I, jel Little Big Penis ispunio ocekivanja? Je li to ono sto su decica trazila da im Deda Mraz donese?
I, jel Little Big Penis ispunio ocekivanja? Je li to ono sto su decica trazila da im Deda Mraz donese?
tuzhan si :whip:
Bez kuknjave jer video očigledno krši pravila foruma. Nije ti ovo skandal ili svet. Btw. tvoj post nije loša reč (mišljenje) o igri već čist hejt s nameromZasto je bio sporan moj post. Pa snapshot tog videa se moze naci na N4G. Zashto ovde to ne mozhe da se okaci. Nije valjda da se svaka losha rec o LBP brishe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari