Šta je novo?

Little Big Planet

Zna li neko zasto shopto.net ima razlicite cene za UK i za nas? Kada nisam ulogovan na taj sajt, LBP kosta oko 36 funti, a kada se ulogujem (sa nalogom koji ima YU adresu), cena je 46 funti!

Odgledah video opis sa IGN-a. Sjajno, zaista sjajno :). Kupujem obavezno.

zato sto jos nema pravih user review-s, jer igra nije izasla.. to su flejmeri.

Da nisam kulturan kao što jesam sad bi ih dobrano ispsovao. *** nemam reči kojima bi ih dovoljno uvredio stoka jedna odvratna.

Nista od ovoga izgleda, ispostavilo se da neke radnje odlazu datum prodaje jer ne stizu da nabavljaju dovoljnu kolicinu kopija, na vecini sajtova pre-orderi su vec razgrabljeni.. dakle to su pojedini sajtovi stavili druge datume...

http://www.n4g.com/ps3/News-216499.aspx

Btw, 10-ka i od Edge-a :) a to nije mala stvar, poprilicni su dr*osi sto se tice ocenjivanja igara :)

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=13261203&postcount=1

A ovi Xbotovi na Metacriticu su prevazisli i sebe ovoga puta, pateticno majkemi :)

Poslednja izmena:
Edge najvise ocenjuje prema originalnoscu i inovativnoscu, zato je LBP i dobio zasluzenih 10 :)

Hoce biti na finalnoj mislim full verziji i god of war level posto sam na beti video da ima.Mislim hoce biti besplatan?Ako bude odma cu da kupim igricu:)

Wipeout dobio 8 WTF?
Cuti, Motorstorm 2 je dobio 7 :d
Imajuci u vidu da je Edge to su dobre ocene, gledajuci sa njihove perspektive, ni jedna od te dve igre nije donela nista revolucionarno sem mozda bolje grafike...

O boze... Osecam da u nekoj pesmi kaze "This is the Sackboy planet " a ckboyp u Qran-u znaci bozji izdajica... :D

Sto se tice odlaganja, izgleda da ce morati da povuku sve diskove, neverovatno, mogu da zamislim sada uzasnu atmosferu u Media Molecul-u i SONY-ju. Sigurno su vec odstampali barem 2 miliona diskova :S: Vec su napravili patch koji odklanja tu "uvredljivu" pesmu ali problem je za one koji nemaju internet konekciju, zbog toga ce izgleda morati da povuku sve diskove..
Kakva je*acina :wall: :wall:

Poslednja izmena:
Ne pominju Evropu. Samo ne znam na koju foru ce to tako brzo odraditi... jer izgleda da se svi diskovi povlace iz radnji i stampaju se novi..

Ja vec uzivam! Sigurno se necu sazaliti i vratiti BD Sonyju zbog pesmice...

Vrh Dno