Šta je novo?

Little Big Planet

Ziv bio , sad sam poslao mail , mozda budem imao srece pa izvucem beta key :D

Proban danas LBP i offline sa 2 igrača :)... Zabava vrhunska, smejanje i prozivanje :)... Mogu misliti s četri koje bi vrištanje bilo :)...

Mislim da je ključna stvar igre nelinearnost... odnosno nivoi od kojih ne znaš šta možeš da očekuješ, upravo zato što ih prave razni mozgovi... :)

Imam beta key vishka, ko oce nek rekne na pp. poz

dobih i ja beta,kasnije cu da ga adujem pa da pitam levele skidam direktno sa sonija ili?

Nema skidanja, na world mapi imas bezbroj stranica sa levelima koje su svi do sada napravili i samo kliknes na jedan, sacekas par sekundi i upadas :)

Dobio i ja ali se psihodel ne javlja :p
Pozurite ljudi sad da ga isprobate, ima brdo tutorijala a beta traje jos samo tri dana :D

prvi utisak: :D jako zarazno :D odo sad da sapvam

Poslednja izmena:
Snake i Sephirot sackboyevi :D (ne znam ko je Sephiroth, don't kill me)

snake_sephiroth_sacks.jpg

Borisa treba da zamrznemo na 3 nedelje. Neće izdržati do izlaska full verzije.

Ja sam na sendit uzeo preorder pa nek ide život. Taman za rođendan da stigne.

Predpostavio sam da je iz FF-a ;) Nisam nazalost nikad igrao..

Ajde beta testeri, dajte neke opsirnije utiske... :)

Poslednja izmena:
kako ste vi igrali demo kada nema na ps store jos?

ima ga samo ti treba kod koji dobijes od njih i dodas ga na svom nalogu na store-u.

kako ste vi igrali demo kada nema na ps store jos?

Nije Demo gruja, pay atention, ovo je Beta koju dobijas tako sto se prijavis na neki sajt koji deli te beta kodove, beta za testiranje multiplayera i ostalih stvari, da znaju da li ce trebati neki ozbiljniji patch da izbacuju posle izlaska igre..

e ovako, posle nekih 6 sati igranja:
necu previshe hvaliti igru(posto je to sve recheno vec). zaista je jako cute i slatka i pre pre zabavna :)

osvrnucu se na probleme koje sam primetio: online igra sa drugim igrachima mi nikako nije uspela. uletim na isti nivo s njima i sve krene tako zlo da laguje, i onda samo pukne veza sa "leader" igrachom. al dobro, kontam da je to do bete i to americhke bete.
druga stvar je to sto nisam nashao nachin kako da kontaktiram/poshaljem poruku creatoru levela. ima stvarno dobrih levela pa valja ljudima neshto i napisati. postoji opcija da ostavish tagovane poruke tipa: Good, Briliant, Fun, Borring.... ali nisam nashao opciju da ja napishem direkt poruku liku koji je pravio level. chisto iz razloga zato sto mi se desilo da naidjem na jedan brutalan nivo, koji negde pred kraj ima bug i nemozh ga zavrshiti, i kako ja to da javim liku. da mu zapishem ime na papir, pa mu posaljem poruku iz XMB-a.. slabije :/
i treca stvar koja mi se malo ne svidja jeste samo kretanje izmedju ravni. postoje 3 ravni na podlozi na kojoj se kreces, i njih menjash sa gore dole na levom anologu(levoj sisici :D ). malo mi je to nezgrapno uradjeno, pa ponekad trchish u zid ko sumanut jer ne primecujesh da u onoj trecoj ravni nije zid(jer ove prve 2 koje su ispred pokriva isti zid). al dobro, kontam da je ovo stvar navike.
nisam do sada probao nista da pravim. nisam ni odgledao sve tutoriale za pravljenje(kojih btw ima mnoooooogoooo). taj aspek igre cu kasnije. video sam zaista impresivnih nivoa koji znaju da budu bome poveliki!
i pored svega navedenog, igra je neshto najzabavnije i najsmeshnije sto sam igrao u skorije(a i ne tako skorije) vreme!!! preporuka svima.

Hmm, meni sackboy baš ne reaguje najbolje na komande, tojest kontrole.

Hmm, meni sackboy baš ne reaguje najbolje na komande, tojest kontrole.

Citao sam da je to stvar navike i kad se naviknes da je super. Ipak su oni sackboys, dakle kao neke zive vrecice/dzakovi... pa se ne krecu bas kao Super Mario :) Nadam se da nije toliko lose da je neigrivo i da je dobro kad se naviknes kao sto kazu..

da ja sam gledao dosta videa gde ljudi jednostavno ne znaju da skachu. meni je to nekako normalno/lako. kolko jako stisnesh X tolko viskoko/daleko on skochi. mislim sve kontrole sem tog menjanja ravni(plane-ova kako oni to zovu) su mi bash legle i nekako su prirodne.

Poslednja izmena:
Ne radi se o tome. Deluje mi kao da laguje. Nisam *****, znam šta znači skok. Plus je lepo lik objasnio u početku kako ide mali skok a kako veći.

Fora je u tome shto su svi navikli na "arkadno" kretanje, a ovo je sad "simulacija" pa nema zezanja sa fizikom. Sackboy bash deluje kao neka vrecica, mekan i lagan, i bash tako se ponasha.

Ne radi se o tome. Deluje mi kao da laguje. Nisam *****, znam šta znači skok. Plus je lepo lik objasnio u početku kako ide mali skok a kako veći.

Verovatno je to onda do bete i do internet konekcije, jel to samo kad igras online ili i offline?

Aj' ko je probao da komentariše :). A ne ovako, kao da se igramo gluvih telefona. Offline mislim. I mislim da baš laguje, ništa drugo. Da ne reaguje dobro na komande. No nebitno. Možda je do bete kao što Boris reče. Videćemo.

Vrh Dno