e ovako, posle nekih 6 sati igranja:
necu previshe hvaliti igru(posto je to sve recheno vec). zaista je jako cute i slatka i pre pre zabavna
osvrnucu se na probleme koje sam primetio: online igra sa drugim igrachima mi nikako nije uspela. uletim na isti nivo s njima i sve krene tako zlo da laguje, i onda samo pukne veza sa "leader" igrachom. al dobro, kontam da je to do bete i to americhke bete.
druga stvar je to sto nisam nashao nachin kako da kontaktiram/poshaljem poruku creatoru levela. ima stvarno dobrih levela pa valja ljudima neshto i napisati. postoji opcija da ostavish tagovane poruke tipa: Good, Briliant, Fun, Borring.... ali nisam nashao opciju da ja napishem direkt poruku liku koji je pravio level. chisto iz razloga zato sto mi se desilo da naidjem na jedan brutalan nivo, koji negde pred kraj ima bug i nemozh ga zavrshiti, i kako ja to da javim liku. da mu zapishem ime na papir, pa mu posaljem poruku iz XMB-a.. slabije :/
i treca stvar koja mi se malo ne svidja jeste samo kretanje izmedju ravni. postoje 3 ravni na podlozi na kojoj se kreces, i njih menjash sa gore dole na levom anologu(levoj sisici

). malo mi je to nezgrapno uradjeno, pa ponekad trchish u zid ko sumanut jer ne primecujesh da u onoj trecoj ravni nije zid(jer ove prve 2 koje su ispred pokriva isti zid). al dobro, kontam da je ovo stvar navike.
nisam do sada probao nista da pravim. nisam ni odgledao sve tutoriale za pravljenje(kojih btw ima mnoooooogoooo). taj aspek igre cu kasnije. video sam zaista impresivnih nivoa koji znaju da budu bome poveliki!
i pored svega navedenog, igra je neshto najzabavnije i najsmeshnije sto sam igrao u skorije(a i ne tako skorije) vreme!!! preporuka svima.