Šta je novo?

Little Big Planet

Ja sam upao u betu, javljam utiske kasnije... :D

Uuuu nice.. :)

Dobih i ja, samo nemam na chemu da probam :d

Crkla mu je masina :D

Samo da nagovestim, pre sat vrmena mi je rekao da moram da dodjem kod njega u nedelju da vidim :D

...mora da je mnogo "losa".

Uh, evo me stigao sam pun odlicnih utisaka :)
Igra jednostavno guta vreme. Odlican interfejs i veoma brz mada ne i prost, vremenom se sve zapamti pa ide mnogo lakse. Kreiranje nekih stvari me podsetilo na adobe illustrator :p i vidi se odakle su kreatori crpili ideje (sto naravno, nije minus)...
Dalje, leveli, da samo znate kakve sam levele isprobao, prosto se zapitas da li tako nesto moze da se napravi za kratko vreme (postovacu slike sutra)... Nisam ni smeo da se oprobam u pravljenju istih jer me ne bi bilo nekoliko dana a i videvsi sta su sve neki likovi napravili stvarno bi me bilo sramota da ista i pokusavam :p
Muzika i zvuk su odlicni i neverovatno dobro pasuju igri, naleteo na par bug-ova (beta) ali to ce sve MM ispraviti sa konacnom verzijom...
Da ne radim sutra verovatno bih igrao celu noc vec napravljene levele jer ih ima bezbroj a dobra stvar je sto kvalitetniji mogu da se isprobaju po popularity trazenju...
Sta da vam kazem, ova igra jednostavno nece izumreti + sto su developeri rekli da ce vremenom konstatno ubacivati neke nove tool-ove (a vec sada ih ima bezbroj)...
Nadam se da ce jos neko dobiti kljuc pa da shvati da arkadne platforme nisu izumrle, bas naprotiv, pocinje nova era istih :)

Poslednja izmena:
Aj hype-uj jos malo :D Hteo sam da cimam Drivera da mi da kljuc, ali neka, sace da izadje za 20-ak dana... :)

Dobio sam jos jedan kljuc :)
Ko zeli da mi se pridruzi neka mi slobodno kaze :D

Zanima me samo koliko nota i vrsta zvukova/instrumenata postoji... Citam da ovaj sto je napravio "sweet child of mine" sad radi na celoj pesmi, ovo je bila samo prva strofa :)

Sto je najbolje, to se moze sakriti negde na nivou gde se ne igra, recimo negde na vrh nivoa stavis da se ne vidi, napravis da neki AI "pusta" muziku, ne moras ti da vuces ono cudo koje aktivira zvukove, vec stavis neku napravu koja pusta za tebe, i dobijes soundtrack u nivou, rucni rad :D

Poslednja izmena:
Zanima me samo koliko nota i vrsta zvukova/instrumenata postoji... Citam da ovaj sto je napravio "sweet child of mine" sad radi na celoj pesmi, ovo je bila samo prva strofa :)

Sto je najbolje, to se moze sakriti negde na nivou gde se ne igra, recimo negde na vrh nivoa stavis da se ne vidi, napravis da neki AI "pusta" muziku, ne moras ti da vuces ono cudo koje aktivira zvukove, vec stavis neku napravu koja pusta za tebe, i dobijes soundtrack u nivou, rucni rad :D
Veruj mi da ima neverovatno puno nota, bas juce isprobao sweet child of mine jer je bio super ocenjen pa reko aj da ga isprobam, najbolje od svega je sto ti mozes da kopiras njegov level i da ga editujes (poboljsavas) po zelji...
Fantasticna igra, samo na tutoriale se vidi sta sve moze a kreativnost je ono sto ocekuju od nas :)
Ko je igrao FFX neka pogleda ovo :D
http://www.youtube.com/watch?v=Lf5p4JsXizk

Igra je neviđeno osveženje u moru gluposti koje izlaze za konzole i pc. Tvorcima svaka čast na ideji i mašti

ok, ovo je prilichno inpresivno i mnogo komplikovanije nego sto sam kontao da je moguce napraviti...electronic 8bit calculator
this calculator use:
- 610 magnetic switches
- 500 Wires
- 430 pistons
- 70 emitters
and others stuff...

kad u drugoj polovini videa prikazhe kako je napravljen level, zlo i naopako... popunio je termometar! :D

Poslednja izmena:
Evo slike tog levela:
LBPcomputer2.jpg

BTW Lik koji je napravio level je Quaz51, isti onaj koji je brojao piksele za manje-vise svaku igru koja je izasla na trziste. :)

Sa Zanarkandom me je igra definitivno "kupila" :D

Ko jos hoce kljuc za betu neka posalje mail na [email protected] sa naznakom "LittleBigPlanet Beta" i neka klikne na "send" i neka ceka :)
Valjda ce upasti u 15 000 :)
Ja sam poslao i ako dobijem kljuc dajem ga osobi koja ga je rezervisala :)

Poslednja izmena:
Evo ja sam tek sad poslao valjda cu upasti... Do sad vec 2 puta nisam imao srece...

Nazad
Vrh Dno