Šta je novo?

Little Big Planet

Nabavio sam tu igricu pre 20 dana u nisu za 25 evra,, igrica je MEH nije nesto sjajno barem za mene...iskreno prodao bi odmah!!!

od mene dobijes litru domace rakije na poklon i plus cena koju hoces i eto me ujutru u nisu :D

Brate, odakle dolaze ovi likovi :d

Jesi ti siguran da je to bas ova igra? 25 evra, na koju foru molim te?

***, toliko je naplatio lokalni pirat rezanje dva BR diska.

cao svima...ja bih prvo volio da se izvinjavam zbog gramatike..srpski nije mi materni jezik ja sam u srbiji zbog studije..drugo jeste kostala 25 evra jer nju sam kupio na crno naravno zato sto je ukradjena negde u UK zbog toga je bila jeftina..inace ja nisam ni hteo da je uzimam...razlog je bio da bi devojka igrala nesto samnom..ali dzaba nije volela LBP..tako da mi ne treba vise..
pozdrav.

Nabavio sam tu igricu pre 20 dana u nisu za 25 evra,, igrica je MEH nije nesto sjajno barem za mene...iskreno prodao bi odmah!!!

Ja kupio igricu na pijaci u subotici nije nesto menjao bi za god of war3:-devil-:
Ahahaha ala se...s di ces ovde u Srbiji kupiti nesto sto u inostranstvu kosta 2puta vise:D a pogotovo sto je ta igrica malo odlozena zbog neke pesmice,jedino da si kupio xbox360 verziju koje nema :D

cao svima...ja bih prvo volio da se izvinjavam zbog gramatike..srpski nije mi materni jezik ja sam u srbiji zbog studije..drugo jeste kostala 25 evra jer nju sam kupio na crno naravno zato sto je ukradjena negde u UK zbog toga je bila jeftina..inace ja nisam ni hteo da je uzimam...razlog je bio da bi devojka igrala nesto samnom..ali dzaba nije volela LBP..tako da mi ne treba vise..
pozdrav.

:wc:

We're up, online and official! :)

Serveri su podignuti, patch za one koji imaju povucenu verziju je spreman, i sto je najbolje, svi nivoi iz bete su prebaceni i na zvanicne servere.. ,)

I, jel Little Big Penis ispunio ocekivanja? Je li to ono sto su decica trazila da im Deda Mraz donese?

Paljba, idi igraj se u nVidia control panelu, izasla nova verzija..

Poslednja izmena:
Ama ljudi, imajte malo razumevanja, vidite da ga drma groznica zbog onog "Little" u naslovu...
Nemojte da mu se podsmevate sada, meni ga je iskreno zao a i razumem ga...

Zasto je bio sporan moj post. Pa snapshot tog videa se moze naci na N4G. Zashto ovde to ne mozhe da se okaci. Nije valjda da se svaka losha rec o LBP brishe.

Poslednja izmena:
Zasto je bio sporan moj post. Pa snapshot tog videa se moze naci na N4G. Zashto ovde to ne mozhe da se okaci. Nije valjda da se svaka losha rec o LBP brishe.
Bez kuknjave jer video očigledno krši pravila foruma. Nije ti ovo skandal ili svet. Btw. tvoj post nije loša reč (mišljenje) o igri već čist hejt s namerom

Poslednja izmena:
Zanimalo me je da li su izbacili takve mape i nivoe ili su kao u Sporama josh uvek tu. Jer bi po definiciji trebala da bude igra za decu a takve stvari nisu bash prikladne za decu. Mada opet nije to bash toliko ekplicitno. A sto se tice Sveta i Skandala, ovo nema veze sa tim. A ako ti mislis da ja konzole mrzim (hate) u velikoj si zablidu. Tacno je da ih ne volim ali to nije isto sto i mrzeti sto neki pokusavaju da mi prilepe.

Poslednja izmena:
Šta tražiš u delu foruma gde se skupljaju deca koja igraju igre shodno svom uzrastu? Koliko se sećam rekao si da igranje PC igara čini ljude mentalno zdravijim, realno nisi za neku dublju raspravu. Zapravo nisi za nikakvu ali ajde.

Pa i ja volim da igram platforme. Voleo sam Maria, Sonica i Raymena. Ovo mi deluje kao sledece veliko ime medju platformama. To "decice" je bila sala mala kao i to za igranje PC-ja mada mi se cini da ovde ipak ima previshe dece tinejdzerskog uzrasta (valjda je zato sklonjen onaj video). Stvarno me zanima kakva je igra.

Nemoj sad da se izvlacis, ccc, procitaj tu svoju poruku pa mi reci da je zvucala kao da te interesuje igra, pateticno ***..

Vrh Dno