Probudio se i vidim da smo pregurali 2 dolara. Bice ovo lep dan
Mozda ce biti male korekcije ali ide to jos gore.
Nemoj samo ti da pricas da ide gore
Poslednja izmena:
Probudio se i vidim da smo pregurali 2 dolara. Bice ovo lep dan
Mozda ce biti male korekcije ali ide to jos gore.
BTC, LTC, ...meni to na grafikonu sve izgleda istoNaravno da ce svremena na vreme da raste. Ako obratis paznju na grafik rasta videces da grafik nije jedna prava linija prema dole vec da svremena na vreme cak i sit valute naprave manji rast a onda padnu još nize. :-devil-:
![]()
Nemoj samo ti da pricas da ide gore...posto to stalno govoris...izbaksuziraces...Ili je mozda jos gore od toga da kazem da sam pre neki dan kupio nesto LTC-a...tako da je propast sigurna.:-devil-:
:wall:Pogledajte prilog 172542
Nemoj samo ti da pricas da ide gore...posto to stalno govoris...izbaksuziraces...Ili je mozda jos gore od toga da kazem da sam pre neki dan kupio nesto LTC-a...tako da je propast sigurna.:-devil-:
:wall:Pogledajte prilog 172542
Dif se odrzava na tom nivou iako su nove masine napravljene i iztestirane, ceka se cena
Jasta, samo je cena bitna. Sto se brinete za diff ako ne kopate LTC.
Al ide diff... Ovo se nece zaustaviti kako je krenulo. Dobra stvar je sto ce cena pre otici gore kad se diff naduva. Ovako nesto sam ocekivao oko Nove ali su uleteli kerovi u pricu.
Nema tu nista pozitivno
Dobro je za nas koji imamo stek. Izvini sto nisam naglasio
Ja vec 10 meseci kopam i stekam LTC, cisto da ti pojasnim. Nista nisam prodavao mada su mi ukrali solidnu kolicinu. Naravno da ce se tesko kopati. 6 meseci pricam ljudima da stekaju novcice i da ce biti dragoceni jer ce se jako tesko kopati.
***, neko je juce usao u pricu, oni su propustili voz definitivno ali mogu kupiti novcice npr. jer je cena jako niska sada.
@Chabex Na nesto moramo preci. Kada predjemo poguracemo tu valutu dosta ma koja bila.
@Bojan Ja sam do 8000 na LTC-u kao sto sam rekao, posle toga je sve skupljanje otpadaka, preci cu na nesto drugo sigurno.
I sta si hteo da kazes time? "Radovao" bi se ja rastu diff-a i sada iz istih razloga ali zar je bitno dali ce diff da krene ili ne ako niko od nas ne kopa LTC? Ne pogadja nas nikako jer je cena i tvoj i moj krajnji cilj. Odavno ova prica nije bas kao sto sam prognozirao tako da nema potrebe da kopas ranije postove, svi to znamo, ja bar nista nisam krio i ne bezim od toga sto sam rekao.Šta je sa teorijama da će cena da poraste kada se diff naduva. Ne znam da li se secaš jednog od mojih prvih postova na ovoj temi i cele rasprave od pre godinu dana iz koje se vidi koliko si se brinuo za dif i radovao se njegovom rastu.
Ovome se nisam tako brzo nadao...pala jedna nula 0.0103
To se neko opeko...ni ja,na poloniexu je manja kolicina isla do 0.017999
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari