Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Poslednja izmena:
Naravno da ce svremena na vreme da raste. Ako obratis paznju na grafik rasta videces da grafik nije jedna prava linija prema dole vec da svremena na vreme cak i sit valute naprave manji rast a onda padnu još nize. :-devil-:

Litecoin%2BChart.png

Student sklanjaj to sa menjačnice, u tuđe ruke samo jedna stvar raste....

Šta se to događa sa difom već mesecima se vrti oko 40 000 uprkos ogromnim ulaganjim u tu industriju i pojavi ultra, mega giga, mašina za kopanje ?

Dif se odrzava na tom nivou iako su nove masine napravljene i iztestirane, ceka se cena

Nema sanse da svo ovo vreme niko nije napravio nove i efikasnije masine. Sta cekaju ne znam ali kad krene ocekujem ludilo.

Koja menjacnica radi kako treba,malo sam ispao iz igre? Jel btc-e aktuelan jos uvek? Ako kojim slucajem ovo krene da znam gde da saljem i prodajem, sumnjam da ce zmaj imati kesa za sve nas ;)

daj da prvo sinhronizujem wallet....:S:

Toliko cimanje, sinhronizovanje wallet-a zarad 2 eur po LTC-u :D? Dok ne dodje do 10 usd ni ne razmisljam o sinhronizaciji :D.

ma da bude shto vishe up to date, da brzo odsinka kad bude trebalo :D

Dif se odrzava na tom nivou iako su nove masine napravljene i iztestirane, ceka se cena

Cena je u poslednje vreme skocila za oko 40% a diff nije poleteo prema gore vec se i dalje odrzava na slicnom nivou za razliku od ranijeg perioda u kom je diff imao suludu stopu rasta iako je cena isla prema dole.

Poslednja izmena:
Koliko znam Script Asic uredjaji se ne stancuju ni priblizno kao sha256, ne znam sto ocekujete povecanje difa.

koga je od nas birga za diff, BITNA JE CENA!!!

Ako BTC ne krene na gore nece ovo daleko dogurati...

Jasta, samo je cena bitna. Sto se brinete za diff ako ne kopate LTC.

Šta je sa teorijama da će cena da poraste kada se diff naduva. Ne znam da li se secaš jednog od mojih prvih postova na ovoj temi i cele rasprave od pre godinu dana iz koje se vidi koliko si se brinuo za dif i radovao se njegovom rastu.

Al ide diff... Ovo se nece zaustaviti kako je krenulo. Dobra stvar je sto ce cena pre otici gore kad se diff naduva. Ovako nesto sam ocekivao oko Nove ali su uleteli kerovi u pricu.

Nema tu nista pozitivno

Dobro je za nas koji imamo stek. Izvini sto nisam naglasio ;)
Ja vec 10 meseci kopam i stekam LTC, cisto da ti pojasnim. Nista nisam prodavao mada su mi ukrali solidnu kolicinu. Naravno da ce se tesko kopati. 6 meseci pricam ljudima da stekaju novcice i da ce biti dragoceni jer ce se jako tesko kopati.

***, neko je juce usao u pricu, oni su propustili voz definitivno ali mogu kupiti novcice npr. jer je cena jako niska sada.

@Chabex Na nesto moramo preci. Kada predjemo poguracemo tu valutu dosta ma koja bila.
@Bojan Ja sam do 8000 na LTC-u kao sto sam rekao, posle toga je sve skupljanje otpadaka, preci cu na nesto drugo sigurno.

Poslednja izmena:
Pa po mom misljenju diff je imao ulogu u ceni dok se kopalo grafikama jer ga niko ne bi kopao ispod ekonomske isplativosti...

Kako super deluje ovaj rast...

Imam 1000 komada ravno, prosek kupovine je ~1,3$(veci je ali sam umnozio novcice) i ne znam da li da izadjem na 100% pa da dokupim kad padne malo.

Inace draze mi je zbog burazera i drugara koji su na moju inicijativu usli u litecoin pre mesec dana. Sad im mogu reci "ej momci 70% ste u plusu, mozete izaci a mozete cekati over 100%." :)

Šta je sa teorijama da će cena da poraste kada se diff naduva. Ne znam da li se secaš jednog od mojih prvih postova na ovoj temi i cele rasprave od pre godinu dana iz koje se vidi koliko si se brinuo za dif i radovao se njegovom rastu.
I sta si hteo da kazes time? "Radovao" bi se ja rastu diff-a i sada iz istih razloga ali zar je bitno dali ce diff da krene ili ne ako niko od nas ne kopa LTC? Ne pogadja nas nikako jer je cena i tvoj i moj krajnji cilj. Odavno ova prica nije bas kao sto sam prognozirao tako da nema potrebe da kopas ranije postove, svi to znamo, ja bar nista nisam krio i ne bezim od toga sto sam rekao.

Nazad
Vrh Dno