Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Nema tu nista pozitivno cak i za stare, iskusne rudare koji kopaju od februara i koji su do sada iskopali 6 novcica jer ce sada vecu kolicinu novcica tesko iskopati a da negovorimo o ljudima koji tek sada ulaze u celu pricu.
Dobro je za nas koji imamo stek. Izvini sto nisam naglasio ;)
Ja vec 10 meseci kopam i stekam LTC, cisto da ti pojasnim. Nista nisam prodavao mada su mi ukrali solidnu kolicinu. Naravno da ce se tesko kopati. 6 meseci pricam ljudima da stekaju novcice i da ce biti dragoceni jer ce se jako tesko kopati.
***, neko je juce usao u pricu, oni su propustili voz definitivno ali mogu kupiti novcice npr. jer je cena jako niska sada.

@Chabex Na nesto moramo preci. Kada predjemo poguracemo tu valutu dosta ma koja bila.
@Bojan Ja sam do 8000 na LTC-u kao sto sam rekao, posle toga je sve skupljanje otpadaka, preci cu na nesto drugo sigurno.

A cime da kupe novcice kada su sve pare potrosili na masinu ? :sceptic:

mogu te iste masine i da prodaju,

nego sta mislite hoce li padati ltc/btc odnos, imam neku sicu u btc pa da prebacim u ltc, voz na 0.022 sam propustio

I koliko ce vremena trebati Keptu i ostali koji su danas narucili graficke da ih otplate ?

pa racunaj, ako sa grubo 4k evra kopas ltc, imas za sad 1 ltc dnevno za 2 dana ako se nista ne promeni imaces 0.9ltc, u ponudi imas i ostale shitkoine

Za one koji razmisljaju da skinu masine sa skripte, preporuka je sha-3 algoritam. Milina ga kopati, graficke duplo tise i hladnije a i manja potrosnja. Konkretno pricam za maxcoin jer je on jedini trenutno sha-3 (a da iole valja). Ali izlazice jos novcica na istom algoritmu, gotovo sigurno.

e hvala na preporuci, ovo me je zanimalo :)

Ja dobijam "low diff share" i sve rejected...?
Radi normalno...baš sam nOOb... bio pod BTC tab-om i koristio link za BTC umesto LTC.... eto šta se dešava kad čovek ne gleda i radi automatski bez razmišljanja...

Poslednja izmena:
Stratum Server: ltc.ghash.io:3333
Workers are added automatically, you can use any/empty password.
kad napravis account pisace ti uglavnom sve je to na https://ghash.io/LTC acc pravis na https://cex.io/

i withdrawal ide preko cex.io

Poslednja izmena:
gde tačno? u autopayout imaju samo opcije za btc adrese

EDIT: našao, bar mislim :D

Poslednja izmena:
Da, ali to je manual, mislim da auto payment jos nema za ltc, ipak je to beta trenutno, mada verujem da ce skoro da ga ubace, do pre sat vremena sve je na ltc strani pisalo u btc i pokazivalo na blockchain od btc-a

nego dobijate li vi novce? već 3 bloka rešeno a saldo i dalje krompir :)

pa treba odmah makar nešto, a puna nagrada za tvoje shareove malo kasnije, zavisi od N. al ne može da bude 0 (sad već) 5 blokova majku im

pustio jutros u 8h i nagrada za dva bloka, stoji znak btc-a...ali je ipak ltc u pitanju :)

Poslednja izmena:
4 mh/s...imas vreme ispod..kod mene dalje btc logo...
edit : izlogovao sam se,pa sam se ponovo ulogovao..i sada je ltc logo...

Poslednja izmena:
na ltcrabbit-u ~ 0.8 ltc za 24h...tacnije malo preko 0.8 ltc/24h

Jel može neko objašnjenje za cex? Pročitah šta piše na sajtu, ali mi i dalje nije jasno. I kakva je povezanost ghash i cex? Očigledno nešto propuštam. :)

Kidence, na ltcrabbit 0.8 za ceo dan, a sada za manje od 12h si iskopao 0.86. Kako to? :)

Poslednja izmena:
Jel može neko objašnjenje za cex? Pročitah šta piše na sajtu, ali mi i dalje nije jasno. I kakva je povezanost ghash i cex? Očigledno nešto propuštam. :)

Kidence, na ltcrabbit 0.8 za ceo dan, a sada za manje od 12h si iskopao 0.86. Kako to? :)

Pool fee is 0% ! Doubled rewards for LiteCoin mining ends in [6 days, 21 hours, 10 minutes, and 20 seconds]

promo period na otvaranju

za 15h vremena, plus iskopani ltc x 2 jer je nagrada dupla :)

Nazad
Vrh Dno