Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Da budem realan, ja stvarno ne vidim nikakve ludacke brzine, nista vise od onoga sto je do juce radilo. Nova gen. asica je bila teorija ali nijednog trenutka nisam ni pomislio da to trenutno kopa jer bi se diff povecavao a ne smanjivao. Hajde da ne pravimo smetliste od teme.

Da budem realan, ja stvarno ne vidim nikakve ludacke brzine, nista vise od onoga sto je do juce radilo. Nova gen. asica je bila teorija ali nijednog trenutka nisam ni pomislio da to trenutno kopa jer bi se diff povecavao a ne smanjivao. Hajde da ne pravimo smetliste od teme.

niko ne pravi smetliste, nego su cinjenice u pitanju pre 10 tak dana masine su testirane na sys coinu kome ja mreza ocas posla porasla na 3 TERA i to u dva puta , e to nije slucajno , kinezi uveliko imaju znaci vec gotov i spreman proizvod i sad ce se pripremati teren da se stara gen proda pa da nova pocne da kopa

Ok, cuo sam to za sys ali nisam gledao podatke. Moja prica o novim asicima nije bila vezana za to uopste. Ja sam komentarisao desavanja na ltc-a, ono sto smo pricali da se nesto zakuvava... Komentarisao sam i naivne komentare pojedinih koji misle da ltc propada i da je razvoj asica prestao. Stvarno mislim da je krajnje naivno to s njihove strane bez namere da vredjam. Necu nicije ime da spominjem, stvarno nije bitno. U krajnjem slucaju ltc je umrtvljen skroz i to sto sada kazu je samo nastavak pesimistickih komentara iz prethodnog perioda. To mogu da razumem potpuno, psiha ljudi je takva. Ne neke druge opet necu ni trositi reci, nisu najpametniji ma sta oni mislili ;)
Ni Risim svojevremeno nije verovao da asici postoje iako su vec tada usli u Srbiju. Efekat novih uredjaja verujem da cemo videti uskoro.
Pod "smetlistem" smatram temu gde se ljudi prepucavaju bzvz. Hajde da probamo da drzimo neki nivo.

pa jedino da pocenmo intenzivnije da koristimo dugme ignore za posebne ;)

@kurajber +1 ;)
risim je lep posao zavrsio do tada ;)

I stvarno nisam verovao u asik pricu, a onda sam imao priliku licno da upoznam ono govedo iz bfl-a (dzosh) i da ga napusim penisom (doduse na srb) pred jos barem 10 likova za standom :D

Volim sto nisam odustao od gpu/cpu mininga, jer se ta prica visetruko otplatila poslenjih 3 god :)

Ltc je posle btc jedini sa ozbiljnom snagom mreze, i smatram da ce se pre ili kasnije, svi naplatiti, neko vise, neko manje, kako ko bude sa strpljenjem.. ja kada sam poceo s miningom btc je vredeo oko 4-4.5$.. pa je izasao na x200 cenu i nikom nista..

Isto tako ltc sam dnevno proizvodio u nekim kolicinama koje sad vrede boga oca, ali u tom momentu je vredeo nista, nula, krompiric.. :D

Ignore je samo za one najekstremnije za koje ne postoji lek i bez kojih je svet lepsi. Za sve ostale sam otvoren za razgovor i razmenu misljenja. Volim da pricam s pametnim ljudima ma koliko nam se misljenja razlikovala.

Risime, tebe spomenuh kao primer nekoga ko nije verovao u asic pa eto nam ga ipak. I sad ce isto biti. U nekom trenutku ovo je postala industrija i tu nema vise stajanja svidjalo nam se ili ne. Za sada ltc prati btc, ide utabanom stazom. Koliko je to dobro ili lose videcemo i sami vremenom.

Poslednja izmena:
Sajt cist marketing, kao prodavnica....

Nabacali su ove sajtove po kategorijama, katastrofa. Meni se ne svidja, a znate vec da se o ukusima ne raspravlja. :)

Mada, izgleda je lakse nasminkati web, nego unaprijediti coin.

Sajt cist marketing, kao prodavnica....

Nabacali su ove sajtove po kategorijama, katastrofa. Meni se ne svidja, a znate vec da se o ukusima ne raspravlja. :)

Mada, izgleda je lakse nasminkati web, nego unaprijediti coin.

Kad si toliko pametan sto ne napises na LTC forumu sta ti mislis da treba unaprediti ili jos bolje uradi to sam posto je LTC kao i BTC opensource ...

Ili mislis da treba da ubacuju svaku glupost (copy/paste) kao ostala vecina coin-a pa onda iste gluposti koriste za pump/dump.... jer sta vecina pilicara zna, njima je vazno da je features ima bumbastican naziv i da obecava neku mega atraktivnu funkciju, a to da li ista radi ili ima sverhe koga briga, a to sto se mozda sa tom funkcijom unistava sigurnost coin-a tek to NIKOG ne interesuje

Poslednja izmena:
Sajt je sa dizajnerske tačke 0. To moramo priznati ako smo i trunku realni. Smrdljivi maxcoin ima ozbiljniji sajt! E sada, sviđa mi se to što ima linkove za ltc markete i još par sitnica i da bolji je nego što je bio do sada.

Sajt je sa dizajnerske tačke 0. To moramo priznati ako smo i trunku realni. Smrdljivi maxcoin ima ozbiljniji sajt! E sada, sviđa mi se to što ima linkove za ltc markete i još par sitnica i da bolji je nego što je bio do sada.

Tacno, ali dizajn je subjektivan... po meni je on najmanje vazan, vazna je funkcija sajta kao prezentacija a tu je dosta toga promenjeno sa sajta koji je pucao ka hardcore minerima na sajt koji puca ka ekonomiji (trzistu) i to je za mene pozitivno

Kad si toliko pametan sto ne napises na LTC forumu sta ti mislis da treba unaprediti ili jos bolje uradi to sam posto je LTC kao i BTC opensource ...

Ili mislis da treba da ubacuju svaku glupost (copy/paste) kao ostala vecina coin-a pa onda iste gluposti koriste za pump/dump.... jer sta vecina pilicara zna, njima je vazno da je features ima bumbastican naziv i da obecava neku mega atraktivnu funkciju, a to da li ista radi ili ima sverhe koga briga, a to sto se mozda sa tom funkcijom unistava sigurnost coin-a tek to NIKOG ne interesuje

Kako znas da vec nisam na forumu? :) ... salu na stranu.. Pa, vjerovatno ako nesto budem imao da predlozim, ja cu to i uraditi.

Tacno, ali dizajn je subjektivan... po meni je on najmanje vazan, vazna je funkcija sajta kao prezentacija a tu je dosta toga promenjeno sa sajta koji je pucao ka hardcore minerima na sajt koji puca ka ekonomiji (trzistu) i to je za mene pozitivno

Ovo si lijepo napisao.

Kad se menja dizajn bencha ili logo svaki put je galama i dve trecine ljudi kukako im se ne svidja. Na kraju, ispadne bolji. Sajt je moderno dizajniran, jednostavan je i po sadasnjim trendovima. Dali se nekome svidja ili ne je najmanje bitno, navici ce se svi i bice super na kraju. Mi kao ljudi smo bica koja su opsednuta navikama, negodujemo na svaku promenu. Dali se meni svidja? Zabole me bas i da razmisljam o tome. Moderan je i nov = napredak, ja to tako gledam.

Neki su se danas otkinuli od zarade na ltc-u. Bez obzira sto ti je namera da zezas nijedan skok nije rdjav, nebitno je koji je novcic. Jedini skok koji ne valja je onaj koji ne uhvatis. Ti bar kao trgovac to treba da znas najbolje ;)

Onaj Kinez je kupio bar milion LTC na okcoin-u u roku od 15 minuta.
E a ovo sad je berzanska korekcija, ponovo na pocetak.
I dalje manipulacije i pump i dump, kao i svaki drugi novcic ukljucujuci i BTC.

Poslednja izmena:
Onaj Kinez je kupio bar milion LTC na okcoin-u u roku od 15 minuta.
E a ovo sad je berzanska korekcija, ponovo na pocetak.
I dalje manipulacije i pump i dump, kao i svaki drugi novcic ukljucujuci i BTC.

Ko bi normalan kupio milion LTC-a...Kupovao sam od sebe da navuce masu, ali corak, barem ovog puta nije krenulo...Trgovci odose na unosnije novcice, a holderi nemaju cime da kupuju...Samo se nadaju mesecu, a tonu u srediste zemlje.

Nazad
Vrh Dno