Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

da,da sigurno , bas je tako kako ti kazes , sve ce da propadne i sad je najcrnje da crnje ne moze biti od kad je sveta i veka , joj kako cu se samo smejati :)

Ja se tebi vec odavno smejem...LTC je samo pump&dump sto se vidi iz svih chartova. Pump od nedelju-dve pa smrdjenje, pa opet itd...Testera. Dakle, smece koje ne treba cuvati vec samo kupiti i prodati cim se ukaze prilika. Priznao ti ili ne. Skini vise te ofarbane naocare i pogledaj svet realno.

druze moj tebi stvarno nije dobro, sa svim tim hejtovanjem stvarno, ali stvarno , hajde vise zavrsi vec jednoim , idi odavde radi nesto drugo, nadji hobi, jer nije ovo za tebe ti imas problem i da ne duzim da ne bih nesto rekao sto ne zelim, kad podvucemo crtu onda je kraj , a dotle znas kako kazu "jos cemo se scerati.." :)

druze moj tebi stvarno nije dobro, sa svim tim hejtovanjem stvarno, ali stvarno , hajde vise zavrsi vec jednoim , idi odavde radi nesto drugo, nadji hobi, jer nije ovo za tebe ti imas problem i da ne duzim da ne bih nesto rekao sto ne zelim, kad podvucemo crtu onda je kraj , a dotle znas kako kazu "jos cemo se scerati.." :)

Pa ovo mi je hobi. Nadam se da je i tebi. Jer ako ti je posao a oslonio si se na LTC, nece da valja. Volim kad vidim argumentaciju tipa "bice" da samo podvucem cinjenice...Moci ces i ti, samo sutra :):):) Al to sutra nikad da stigne. Naravno da nece sve da propadne, barem ne odjednom, ali scrypt algoritam je najozbiljniji kandidat za odstrel. To se vidi iz svega. A ti kako hoces.

Poslednja izmena:
dizem ruke od tebe, ne popravljiv slucaj i da ponovim "jos cemo se mi scerat" ;)

Evo ti par argumenata koji su malo jaci od puste zelje.

BTC trzista se uvecavaju-LTC se i ne pominju BTC:LTC 1:0
BTC stratapi se prave-LTC se i ne pominju BTC:LTC 2:0
BTC industrija se razvija-LTC ne BTC:LTC 3:0
BTC je mainstream svuda-LTC ne BTC:LTC 4:0
BTC je ravnomernije rasporedjen od LTC-a BTC:LTC 5:0
LTC je bolji od BTC-a u smislu brzine i broja transakcija BTC:LTC 5:1---ovo je samo uslovno i vazilo je tokom 2013. godine do pojave boljih novcica+hrad fork BTC-a u najavi
Glavna prednost LTC-a je bila masovnost rudarenja koja je nestala pojavom asica. Jos jedna velika prednost LTC-a je mogucnost brzog pumpanja sto ga cini savrsenim za spekulante i nocnom morom za holdere. Sto je duze u padu sve su veca "to da moon" ocekivanja, sto jos vise olaksava manipulacije onima koji to cine.

Ja bih voleo da mi navedes neku prednost LTC-a koju vidis, sem sto ih imas u walletu pa bi voleo da ih pretvoris u Maserati...Nista licno, samo argumentovano.

Evo ti par argumenata koji su malo jaci od puste zelje.

BTC trzista se uvecavaju-LTC se i ne pominju BTC:LTC 1:0
BTC stratapi se prave-LTC se i ne pominju BTC:LTC 2:0
BTC industrija se razvija-LTC ne BTC:LTC 3:0
BTC je mainstream svuda-LTC ne BTC:LTC 4:0
BTC je ravnomernije rasporedjen od LTC-a BTC:LTC 5:0
LTC je bolji od BTC-a u smislu brzine i broja transakcija BTC:LTC 5:1---ovo je samo uslovno i vazilo je tokom 2013. godine do pojave boljih novcica+hrad fork BTC-a u najavi
Glavna prednost LTC-a je bila masovnost rudarenja koja je nestala pojavom asica. Jos jedna velika prednost LTC-a je mogucnost brzog pumpanja sto ga cini savrsenim za spekulante i nocnom morom za holdere. Sto je duze u padu sve su veca "to da moon" ocekivanja, sto jos vise olaksava manipulacije onima koji to cine.

Ja bih voleo da mi navedes neku prednost LTC-a koju vidis, sem sto ih imas u walletu pa bi voleo da ih pretvoris u Maserati...Nista licno, samo argumentovano.

zaboravio si jednu najbitniju stvar LTC je kinseki (a bogami i BTC) a oni su JEDINI koji imaju pravi kes i budi ubedjen da ce cena LTC-a porasti , ali ti ces i onda naci nesto vec da mracis ;)

Sve je ovde spekulacija i BTC i LTC i sve ostalo. Niko ne moze tvrditi da LTC nece biti preko 100 dolara, niti moze tvrditi da ce propasti skroz. Jedna stvar je izvesna da od svih altova LTC ima najveci volumen i da je najvise novca u njemu. BTC je neprikosnoven i to ce tako i ostati.
Sve vase teorije padaju u vodu kada se pojavi kinez i sortuje 1000000 novcica i isto tako se pojavi drugi bogati kinez pa digne cenu u nebesa.

Moze li neko logicno da objasni promenu trenda BTC-a sa skoro 300 na 240 dolara. Tesko pored svih dobrih vesti i najva u zadnje vreme.

MTGox je napravio zadnji balon BTC i on ga je i probusio. Videcemo ko ce napraviti novi i da li ce ga ikada biti.

Uglavnom ja verujem da ce LTC jednog dana biti 100 dolara. Mislim da je nova generacija scrypt ASIC-a razvijena i pre nekoliko dana je verovatno bio test kada je mreza na SYSCOINU dosla na 3 tera, kao ceo ostatak scrypta i trajalo je sat vremena. Neko skriva novu generaciju masina, verovatno da bi se resio stare.

Inace ove fjucers berze sto kinezi forsiraju su veliki problem za citav crypto ukljucujuci i BTC.

Sto se tice DRK-a to je sjajan novcic ali verovatno najpodlozni manipulacijama i zbog toga mu je i cena takva, nikakva u odnosu na to koliko dev tim radi na njemu, Mada je onih par miliona skrivenog preminea i dalje kamen oko vrata kojeg se mozda nikada nece ni resiti.

Toliko od mene.

Pa taj premine je bio na menjacnicama odmah, ta prica je prezvakana odavno. Svako ko je krenuo u startu je mogao da majnuje taj uvecan broj novcica. Nebitno, nije tema za to.

Sve je ovde spekulacija i BTC i LTC i sve ostalo. Niko ne moze tvrditi da LTC nece biti preko 100 dolara, niti moze tvrditi da ce propasti skroz. Jedna stvar je izvesna da od svih altova LTC ima najveci volumen i da je najvise novca u njemu. BTC je neprikosnoven i to ce tako i ostati.
Sve vase teorije padaju u vodu kada se pojavi kinez i sortuje 1000000 novcica i isto tako se pojavi drugi bogati kinez pa digne cenu u nebesa.

Moze li neko logicno da objasni promenu trenda BTC-a sa skoro 300 na 240 dolara. Tesko pored svih dobrih vesti i najva u zadnje vreme.

MTGox je napravio zadnji balon BTC i on ga je i probusio. Videcemo ko ce napraviti novi i da li ce ga ikada biti.

Uglavnom ja verujem da ce LTC jednog dana biti 100 dolara. Mislim da je nova generacija scrypt ASIC-a razvijena i pre nekoliko dana je verovatno bio test kada je mreza na SYSCOINU dosla na 3 tera, kao ceo ostatak scrypta i trajalo je sat vremena. Neko skriva novu generaciju masina, verovatno da bi se resio stare.

Inace ove fjucers berze sto kinezi forsiraju su veliki problem za citav crypto ukljucujuci i BTC.

Sto se tice DRK-a to je sjajan novcic ali verovatno najpodlozni manipulacijama i zbog toga mu je i cena takva, nikakva u odnosu na to koliko dev tim radi na njemu, Mada je onih par miliona skrivenog preminea i dalje kamen oko vrata kojeg se mozda nikada nece ni resiti.

Toliko od mene.

U potpunosti se slazem sa tobom da je sve spekulacija, samo navodim da iza BTC-a postoje konkretni projekti, industrija, ekosistem, cak ga i americka vlada zvanicno priznaje cim prodaju zaplenjene novcice, dok iza LTC-a i ostalih "altova" nema nista. Iza LTC-a ne postoji cak ni marketing. Ako bude vise od jednog crypto novcica sve su tanji argumenti LTC-a da se kao takav nametne. Ja cu kupiti opet par hiljada komada kad krene bull, ako krene, ali holdovati LTC...

U potpunosti se slazem sa tobom da je sve spekulacija, samo navodim da iza BTC-a postoje konkretni projekti, industrija, ekosistem, cak ga i americka vlada zvanicno priznaje cim prodaju zaplenjene novcice, dok iza LTC-a i ostalih "altova" nema nista. Iza LTC-a ne postoji cak ni marketing. Ako bude vise od jednog crypto novcica sve su tanji argumenti LTC-a da se kao takav nametne. Ja cu kupiti opet par hiljada komada kad krene bull, ako krene, ali holdovati LTC...

E sad svi vidimo da smo trebali prodati ranije LTC pa kupiti sada. Ja jesam mali deo i to u piku na 48 dolara, ali od tada nisam prodao ni jedan. Posle bitke su svi generali, to ja nauk za buducnost.

Vidite sada smo otprilike na navou oktobra 2013 godine sa cenama BTC, LTC, PPC, NMC, NVC pa i FTC. Znaci sve se vratilo dve godine unazad, bar sto se vrednosti tice. Sve zavisi od BTC-a, dugoocno gledano, ovi skokovi i padovi altova su kratkog daha, tako da sam siguran da je BTC ostao na 1000 dolara i LTC bi bio bar oko 30, ali 2014. godina je bila teski bunar sto se vrednosti crypta tice, u buducnosti videcemo ali mislim da prema nacinu kako sve stvari razvijaju mora biti bolje, kao za BTC tako i za ostale altove.

Evo mreza opet raste 1.38 TH/s , znaci spekulisu i sa tim, to je skoro duplo vise nego juce.

zaboravio si jednu najbitniju stvar LTC je kinseki (a bogami i BTC) a oni su JEDINI koji imaju pravi kes i budi ubedjen da ce cena LTC-a porasti , ali ti ces i onda naci nesto vec da mracis ;)

Kakve veze ima što je "kineski"?
Pa čiji je BTC pa je cena otišla u nebo, nevezano za to ko ima keša već ko ga traži da ga kupi i izvuče svoj keš.
Koji to feature LTC-a ga odvaja od npr. HVC-a :) nema ništa novo od 2013...

Nemojmo biti smesni, HVC nije updativan 6+ meseci, dev team nestao... mreza se kopa sa 3x grafike

LTC se aktivno razvija kao i blockchain jer su zasnovani na istom a i tim oko LTC aktivno ucestvuje u developingu tog istog blockchain-a, jedino je algoritam zaseban sto znaci da drugi HW brani sigurnost iste, po meni LTC je alternativa BTC-u, neki drugi coin-i kao DRK itd pucaju na drugu stranu... (na anonimnost totalnu itd)

Ja smatram da BTC treba imati alternativu (legalnu) a to je LTC, potreba naravno da za sad ne postoji ali ako znamo da je BTC jos u alfa fazi razvoja to isto nije ni cudno da je LTC tu gde jeste, ali dana kad se pokaze potreba bila usled hypa ili potrebe za neku buducnost LTC ce biti tu

Nemojmo biti smesni, HVC nije updativan 6+ meseci, dev team nestao... mreza se kopa sa 3x grafike

LTC se aktivno razvija kao i blockchain jer su zasnovani na istom a i tim oko LTC aktivno ucestvuje u developingu tog istog blockchain-a, jedino je algoritam zaseban sto znaci da drugi HW brani sigurnost iste, po meni LTC je alternativa BTC-u, neki drugi coin-i kao DRK itd pucaju na drugu stranu... (na anonimnost totalnu itd)

Ja smatram da BTC treba imati alternativu (legalnu) a to je LTC, potreba naravno da za sad ne postoji ali ako znamo da je BTC jos u alfa fazi razvoja to isto nije ni cudno da je LTC tu gde jeste, ali dana kad se pokaze potreba bila usled hypa ili potrebe za neku buducnost LTC ce biti tu

Pogotovo da ga uvedu kao sredstvo plaćanja medju članicama BRICS-a ;)

Ja na to gledam JAKO jednostavno ako sutra/ za godinu, dve... upotreba BTC skoci za 5000% (sto i nije nesto mnogo kad znamo da je "relativno" slabo koristi) u istom momentu ce biti potrebana copy/paste alternativa sa sospstvenom sigurnosnom mrezom (a sa svom sigurnoscu BTC jer je blockchain i POW identican) a to je za mene LTC

DRK i mozda neki ostali zivet ce u nekom drugom svetu, svoju sigurnost tek terba da dokazu (POS itd) i koristice se tamo gde bude bilo potrebe ali ne na istom mestu gde i BTC jer verovatno nece ici na isti nivo "legalnosti" koji BTC pokusava da progura

A bre ovo jos nije stiglo do $100?!
Kakve su se to mracne sile zaverile da uniste ovu dobrotu i cistotu od coina?

Jeste li primetili kojom brzinom se menja snaga mreze bukvalno iz sata sata kao da se neko igra sa njom. Do juce su prognozirali da ce diff biti oko 31 000 pa su non stop menjali prognozu dok nisu stigli do preko 37 000 a sada navode da ce biti 36 893. I prosle godine se desavalo da omase malo u prognozi ali sada se snaga mreze menja tolikom brzinom i toliko je nepredvidiva da su cak i kratkorocne prognoze date manje od dan pre promene diff postale besmislene.

Poslednja izmena:
To je ona nova generacija scrypt asic masina za koje neki pametnjakovici tvrde da ne postoje

Samo ti sanjaj i trabunjaj snaga ovih masina je zverska to se i vidi po povecanju mreze da si malo gledao a ne samo blebetao u prazno jao jao pao pao ;)

Ako samo kad nisam kao ti ja ne kukam ko baba neka
Ja sam prestao da kukam kad sam se oslobodio balasta...a ti samo gledaj kako ti se Maserati pretvorio u Logana, a za koji mesec i u Trabanta, ako mu se desi neki pump :)

a jeste dosadni vise dajte malo moderatori ukljucite se!

Nazad
Vrh Dno