Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

"sajberKurajber"
I dalje mislim da je sjajno vreme za kupovinu ltc-a.:smash:
Treba kupiti na vreme. Dali je dno? Sigurno da nije ali ne zanim me! :whip:

10 januar 2015 godine. :type:

Jos nisi naucio da koristi opciju "citiraj" hahahah boze kako naporan lik :d

Posto je ovaj SAJberKurajber drzao moj potpis mesecima kad sam u februaru napisao da je LTC veci sht od DOGE malo da se podsetim sta je tad pricao u raspravi ..LTC je bio 20$ i pisao sam da ce zbog ASIC cena da se sljosti a on da ce ide u nebo i da svi koji mislimo da nece smo glupi ,)

Drzim, nego sta. Jos uvek ne znas kakvu si glupost odvalio. Ti razmisljas od danas do sutra i ne razumes zasto mi preferiramo ltc. Realno, skoro si krenuo da kopas i jos mnogo toga treba da skapiras.
Nema razloga da se prozivas zbog toga. Razumeces.
Nista bitno se nece desiti danas ili sutra vec za minimum par meseci. Treba malo i unapred da razmisljas.

I ja mislim da ce otici preko 100$ i to lagano. Ne znam koliko ce vremena da prodje, zavisi od asica najvise. Mora diff da se naduva.

Slozio bih se s ovim. Ko ima nek kupuje.
Mogao bi ja sad neku njegovu odvalu u potpis :d

Da je sreće da je obrnuto, pa da su i LTC i DOGE eksplodirali. Nažalost, bližimo se poslednjoj psihološkoj barijeri od 1$.

ne lepo sam rekao da ce sada da se placa ko uzme ltc ,a bogami i btc :)

koja panika...mnogi popustaju pod pritiskom a to se upravo i ceka....kad ovo poleti gore kako ce da se jedu za genitalije...

Poslednja izmena:
koja panika...mnogi popustaju pod pritiskom a to se upravo i ceka....kad ovo poleti gore kako ce da se jedu za genitalije...

Ma da...dokle da poleti? Do 2 ili 3$? pazi, bice to lep let ako krene sa 10c...Ne moze LTC da leti dok je BTC u krizi, a u zestokoj je krizi...

Ma da...dokle da poleti? Do 2 ili 3$? pazi, bice to lep let ako krene sa 10c...Ne moze LTC da leti dok je BTC u krizi, a u zestokoj je krizi...

nisam ga uzimao za dolar....trenutno sam sa prosecnom kupovimom ovde negde i nerviram se sto tek u ponedeljak dizem kintu sa kojna da dokupim jos kako bi spustio tu liniju jos nize...Pogledajte prilog 159535

pusim cigaru :smoke: pijem pivo sa komsijom cheers kuliram :D

Poslednja izmena:
Da, da svi se sećamo boljih vremena...a eto DOGE imaju stabilnu "vrednost" od 60 satošija za 1 DOGE a to je u $...mrzi me da računam :d

Nikako ne zuri sa kupovinom...Ako BTC i krene da raste, LTC/BTC ce opet padati do neke granice. Pre godinu ipo, LTC je bio jedina alternativa BTC-u, uz jos par manje bitnih novcica. Danas u moru raznih, kockari ne kupuju ltc dok btc pada, nego neke jos grdje sitove. Mislim da je LTC na dobrom putu da prestane da bude silver.

Da, da svi se sećamo boljih vremena...a eto DOGE imaju stabilnu "vrednost" od 60 satošija za 1 DOGE a to je u $...mrzi me da računam :d

Doge su shit naravno, ali imaju manji pad vrednosti prema BTC-u od LTC-a. Doduse, trenutno gledano, istorijski pad je bio i 15x u jednom momentu. LTC jos nije dotakao dno

tako ste pricali i kad je sa 25$ pao na 20$ ..i savetovali da ko ima pare da kupuje...imas gore citirao sam raspravu sa mnom.

nisam ja nista tad pricao ...skoro uvek kad sam izjavio nesto bazirano na mojim pretpostavkama napisao sam da su to samo moje pretpostavke i nista vise od toga ...mislim da nema potrebe da to stavljam u potpis odrasli smo ljudi svako snosi posledice za svoje postupke...pa tako i ti sam

Poslednja izmena:
Doge su shit naravno, ali imaju manji pad vrednosti prema BTC-u od LTC-a. Doduse, trenutno gledano, istorijski pad je bio i 15x u jednom momentu. LTC jos nije dotakao dno

Ko god je malo duže u kriptosvetu njemu je sve jasno ko dan...samo sam se malo našalio jer ima mnogo kolega ovde kojima je povredjena sujeta i ponos pa se ponašaju kao deca..."ti si meni rekao onda , sada ću ja tebi"...;)

Nebitno je toliko na koliko ce se uci. Odnos je dovoljno nizak da bude povoljan, bitno je uleteti na vreme. Pogotovu sto skacem iz jedne valute u drugu, treba vremena za tako nesto. Sve i da nije dno, 10% mi ne znaci bas nista.

A jel ti 20% and rising znaci nesto? Sarkazam, NHF...Za samo 2 dana...

Teška srca sam se rešio velikog dela LTCa još tamo u martu prošle godine na 0.03 i to mi je najbolja odluka prethodne godine kad je crypto u pitanju.
Najgora odluka je što sam deo zadržao :d.
Ps. Sad je dobra prilika za kupovinu.

Poslednja izmena:
Teška srca sam se rešio velikog dela LTCa još tamo u martu prošle godine na 0.03 i to mi je najbolja odluka prethodne godine kad je crypto u pitanju.
Najgora odluka je što sam deo zadržao :d.
Ps. Sad je dobra prilika za kupovinu.

Pa ako ti je ostalo BTC-a od martovske prodaje, mozes da kupis nazad sta si i prodao i da ti ostane jos dosta BTC-a kao zarada.

Od kad me saj stavio u potpis kad sam napisao da je ltc veci sth od doge da bi me vredjao ..jer on sve zna..on je iskusni rudar a mi smo novi i nemamo pojma ... LTCu market cap pao 3-4 puta vise nego dogeu

tako ste pricali i kad je sa 25$ pao na 20$ ..i savetovali da ko ima pare da kupuje...imas gore citirao sam raspravu sa mnom.

Ume Saj da navuce svojim optimizmom.
Kad covek sedne i razmisli o LTC-u, kad potrazi bar jedan razlog zasto bi isao gore, shvati da je LTC samo jos jedan u moru shitova.
Ja sa 50ak LTC nisam u velikom problemu, jedno mi je zao sto sam potrosio 20 dana kopajuci ih a sad mogu da ih kupim za saku kikirikija.

Kako smaras...

Elem, jos dok je kopanje grafikama bilo aktuelno ja sam prognozirao cene i vodio se racunicom da ljudi nece kopati ispod granice isplativosti, racunajuci troskove struje... i na toj pretpostavci mi se zasnivala svaka racunica, a eto ispostavilo se da je pretpostavka majka svih za*eba...

Ti mozes da kazes da si bio u pravu, i srecom prodao si sve svoje ltc-ove jos prosle godine tako da sada imas X puta vise od nas, odlicno... Ali ne shvatas da na cenu utice milion stvari, moze da se desi da izvlace dolare iz sistema do samog kraja i da sve propadne, a moze i sutra / za mesec dana da bude opet raketa...

zid ok oko 45k ltc na btc-e

Kako smaras...

Elem, jos dok je kopanje grafikama bilo aktuelno ja sam prognozirao cene i vodio se racunicom da ljudi nece kopati ispod granice isplativosti, racunajuci troskove struje... i na toj pretpostavci mi se zasnivala svaka racunica, a eto ispostavilo se da je pretpostavka majka svih za*eba...

Ti mozes da kazes da si bio u pravu, i srecom prodao si sve svoje ltc-ove jos prosle godine tako da sada imas X puta vise od nas, odlicno... Ali ne shvatas da na cenu utice milion stvari, moze da se desi da izvlace dolare iz sistema do samog kraja i da sve propadne, a moze i sutra / za mesec dana da bude opet raketa...

Asic koji pravi 2.5 LTC-a dnevno sa danasnjim diffom, kostao je 600$...tako da je sa njima kopanje sigurno isplativo. Jedino sto je vecina mislila (ja prvi) da ce se asic scenario iz BTC-a preneti i na LTC...Odnosno da ce scrypt asic proizvodjaci naduvati cenu da bi prodali brdo masina.

Nazad
Vrh Dno