i dalje ne razumem ko ulaze u kripto valute, to nikad nece zaziveti iz par prostih razloga![]()
Ja mozda i hocu...samo da vidim da prestane da pada...zao mi sto nema vise MtGox akcija da se kupi...Neki mudri ljudi su kupovali btc naloge sa Gox-a za 0.3 BTC-a po svakom btc-u...Ih...nema daljeProsvetli nas... aa evo nasao sam nivo tvog rezonovanja:
http://bitcoinobituaries.com/
@student ja na tvom mestu LTC ne bi dirnuo ni govnjivom motkom pa makar pao na 1 cent :d
skontah da ovde zapravo vise i nema rudara na celom ovom podforumu. grafike posle ovoga definitivno idu u muzej.
tako da ostadose sve sami spekulatori, i to loši. "daće bog" i "samo da prođe" podseća na jezik kladionica. tja. taman tako i rade i kupuju tikete.
neko reče "bežim od btc-a jer pada po 70 $ dnevno, a ltc po dolar, dva maks". meni to simpatično.
Ko nam kaze neko ko svaki dan sedi i spletkari kako bi navukao 2-3% na berzi sa svojim cica glisa grafikonima, soli pamet i nas poredi sa kladionicarima, da nije tuzno bilo bi smesno :d
Na Bitfinexu stanje, prvi draft USD ima preko 3,5 miliona $ za zajam, na prvoj strani BTC-a nema ni 2880.
Cini mi se da je sve manje koina na raspolaganju za short, dok para ima na pretek.
Svi su u shortu, ali da li ce imati novcica za sve? Eeee..... videcemo...
Proklet bio, sad kad treba da ga kupim on skace :d
Cini mi se da je sve manje koina na raspolaganju za short, dok para ima na pretek.
Svi su u shortu, ali da li ce imati novcica za sve? Eeee..... videcemo...
Za BTC iscedice jos toga... LTC, ne znam odakle mogu uploviti koini osim iz stekova.
Na LTC draftu nema ni za 600 BTC koina (mislim u LTC).
Ja sam moj stek po 0.011 do 0.0101 zalivadio u BTC ocekujuci ovako nesto. Samo je stvar trenutka kad da se vadim nazad delom u LTC, jer je drugacije kad imas BTC a ne USD, odnos BTC/LTC ne mora da znaci da pada ako BTC pada. Izgleda da ce mi se ideja o 10.000 LTC ostvariti pre nego sto sam mislio.
Znam, znam, sve price LTC je mrtav ima boljih koina... bla bla... jeste i ima, samo mislim da ce i taj LTC cak iako je mrtav da "prdne" ili da se ritne jos jednom na bar 8+ $. A to je zarada 2,5x![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari