"sajberKurajber"
I dalje mislim da je sjajno vreme za kupovinu ltc-a.:smash:
Treba kupiti na vreme. Dali je dno? Sigurno da nije ali ne zanim me! :whip:
10 januar 2015 godine. :type:
Drzim, nego sta. Jos uvek ne znas kakvu si glupost odvalio. Ti razmisljas od danas do sutra i ne razumes zasto mi preferiramo ltc. Realno, skoro si krenuo da kopas i jos mnogo toga treba da skapiras.
Nema razloga da se prozivas zbog toga. Razumeces.
Nista bitno se nece desiti danas ili sutra vec za minimum par meseci. Treba malo i unapred da razmisljas.
I ja mislim da ce otici preko 100$ i to lagano. Ne znam koliko ce vremena da prodje, zavisi od asica najvise. Mora diff da se naduva.
Mogao bi ja sad neku njegovu odvalu u potpis :dSlozio bih se s ovim. Ko ima nek kupuje.
koja panika...mnogi popustaju pod pritiskom a to se upravo i ceka....kad ovo poleti gore kako ce da se jedu za genitalije...
tako ste pricali i kad je sa 25$ pao na 20$ ..i savetovali da ko ima pare da kupuje...imas gore citirao sam raspravu sa mnom.koja panika...mnogi popustaju pod pritiskom a to se upravo i ceka....kad ovo poleti gore kako ce da se jedu za genitalije...
Ma da...dokle da poleti? Do 2 ili 3$? pazi, bice to lep let ako krene sa 10c...Ne moze LTC da leti dok je BTC u krizi, a u zestokoj je krizi...
Da, da svi se sećamo boljih vremena...a eto DOGE imaju stabilnu "vrednost" od 60 satošija za 1 DOGE a to je u $...mrzi me da računam :d
tako ste pricali i kad je sa 25$ pao na 20$ ..i savetovali da ko ima pare da kupuje...imas gore citirao sam raspravu sa mnom.
Doge su shit naravno, ali imaju manji pad vrednosti prema BTC-u od LTC-a. Doduse, trenutno gledano, istorijski pad je bio i 15x u jednom momentu. LTC jos nije dotakao dno
Nebitno je toliko na koliko ce se uci. Odnos je dovoljno nizak da bude povoljan, bitno je uleteti na vreme. Pogotovu sto skacem iz jedne valute u drugu, treba vremena za tako nesto. Sve i da nije dno, 10% mi ne znaci bas nista.
Teška srca sam se rešio velikog dela LTCa još tamo u martu prošle godine na 0.03 i to mi je najbolja odluka prethodne godine kad je crypto u pitanju.
Najgora odluka je što sam deo zadržao :d.
Ps. Sad je dobra prilika za kupovinu.
A jel ti 20% and rising znaci nesto? Sarkazam, NHF...Za samo 2 dana...
Da, da svi se sećamo boljih vremena...a eto DOGE imaju stabilnu "vrednost" od 60 satošija za 1 DOGE a to je u $...mrzi me da računam :d
tako ste pricali i kad je sa 25$ pao na 20$ ..i savetovali da ko ima pare da kupuje...imas gore citirao sam raspravu sa mnom.
Kako smaras...
Elem, jos dok je kopanje grafikama bilo aktuelno ja sam prognozirao cene i vodio se racunicom da ljudi nece kopati ispod granice isplativosti, racunajuci troskove struje... i na toj pretpostavci mi se zasnivala svaka racunica, a eto ispostavilo se da je pretpostavka majka svih za*eba...
Ti mozes da kazes da si bio u pravu, i srecom prodao si sve svoje ltc-ove jos prosle godine tako da sada imas X puta vise od nas, odlicno... Ali ne shvatas da na cenu utice milion stvari, moze da se desi da izvlace dolare iz sistema do samog kraja i da sve propadne, a moze i sutra / za mesec dana da bude opet raketa...
Ovde je akcija za LTC: https://bitcoinwisdom.com/markets/okcoin/ltccnyzid ok oko 45k ltc na btc-e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari