Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

da da, oko 7x skok u odnosu na BTC...

nisam mislio bukvalno na peak, ajde da kažemo okvirno skok u %. ako padne na 1$ pa skoči na 13$ to je skok od čak 13x a gomili ljudi koji su štekali od ko zna kad ne znači manje-više ništa.

Morace se smanjiti neki stekovi ako se hoce cena dole.

prosecc.jpg

Od jula pratim desavanja u prvih 100 a ponekada i u prvih 1000.
Mislim da ove u prvih 100 ne zanima nista osim da kupe sve sto se napravi. Tako je zadnjih 5 meseci.
Sve preko novonapravljenih prepustaju trzistu koje je svelo cenu tu gde jeste.
Posto diff znacajno ne pada minovanje se izgleda i dalje isplati. Zasto da placaju vise ako ne moraju?

Ukupno imamo 35 miliona LTC-a od cega je 20 miliona kostalo nista, 5 miliona nastalih u eri cene 4$-2$ i 10 miliona u proseku na 9$
To sve kada se uproseci dodjemo do cene 3$. Znaci da je klatno otislo u minus samo je pitanje koliko jois mora u minus da bi krenulo na drugu stranu.

Cak je dotle isao?! Opa, ja sam to nesto pogresno zapamtio...
Uh slazem se za peak ali to je manje bitna stvar. Sve nas zanima kad ce pump a lako cemo se snaci s najvisom cenom. Retko ko i doceka najvisu cenu, vecinom se svi istresu jos u startu [emoji14]

Isao nego sta, zamenim na ovom odnosu 50 ltc-a sa slike i sacekam pa taj BTC prodam po 1100$ tako da mi se 1 ltc hvatao po 50$ skoro... kasnije jos 40-tak po prosecnoj ceni od 37$...
Eh sto nisam sve prodao ;)Pogledajte prilog 159086

do 0.052 je išao ako misliš na nov 2013.
ne "mora" ništa, može i da padne diff. promeni na strani ponude su nebitne, potražnja diktira cenu.

nepoznanica je i koliki su pikovi u ciklusima :)

Cak je dotle isao?! Opa, ja sam to nesto pogresno zapamtio...
Uh slazem se za peak ali to je manje bitna stvar. Sve nas zanima kad ce pump a lako cemo se snaci s najvisom cenom. Retko ko i doceka najvisu cenu, vecinom se svi istresu jos u startu [emoji14]

0.0075 je bio minimum u novembru, i taj minimum smo ovih dana probili.

Posmatrajujci grafrkon kretanja cene u prethodnih godinu i jace dosao sam do zakljucka da ce za veoma kratak period cena po drugi put dotaci dno od oko 0.007 ...
ovo je samo misljenje jednog primitivca sto se berze tice koji raspolaze malom kolicinom coina/novca ali je pritom imao tacne prognoze vezano za neke druge coine .
P.s.ne preuzimam nikakvu odgovornost na sebe zbog eventualne stete nastale zbog citanja ovog mog posta i prihvatanja ove moje pretpostavke kao nesto sto ce stvarno da se desi

čist račun duga ljubav ,doslo takvo vreme ,kazu u vreme krize ljudi slepo veruju u svakakve gluposti pa rekoh da se ogradim :D

@Saj duplo dno kao sto sam i pretpostavio :) sad ga lomi :) ja dokupio jos 70kom

Poslednja izmena:
Heh, nije istina, ja sam preko 100 DRK-a uvaljao na pokojnom MIntpalu, kada je odnos bio 1.4 u korist DRK-a :D. Preveslace DRK opet LTC, no sikiriki :).
Budjavi LTC nista dobro nije doneo, ustvari mozda i jeste ali rudarima koji su usli u ovu pricu pre 2-3 godine.

Poslednja izmena:
Heh, nije istina, ja sam preko 100 DRK-a uvaljao na pokojnom MIntpalu, kada je odnos bio 1.4 u korist DRK-a :D. Preveslace DRK opet LTC, no sikiriki :).
Budjavi LTC nista dobro nije doneo, ustvari mozda i jeste ali rudarima koji su usli u ovu pricu pre 2-3 godine.

pa to su bila druga vremena pricamo o novijim datumima :)

Nebitno je toliko na koliko ce se uci. Odnos je dovoljno nizak da bude povoljan, bitno je uleteti na vreme. Pogotovu sto skacem iz jedne valute u drugu, treba vremena za tako nesto. Sve i da nije dno, 10% mi ne znaci bas nista.

Ma pusti ga on bi da kupi ltc za 10 centi , a ima toga ima kako kazu kod brace Grima ;)

Daleko od toga da imam potrebu da pravdam svoje postupke ikome vec mi pomalo muka da objasnjavam 1000x koliko me ne zanima zarada od 10%. Kada sam iz ltc-a skakao u drk odnos je bio 4:1, sada je vreme da se vracam polako jer je odnos toliko blizu.
DRK vec neko vreme drzi zakucanu cenu i osim standardih predvidjanja nema previse razloga da skace u skorije vreme prema btc-u. Sto se cenw u dolarima tice, tu prati btc i nista se. Tu nece drasticno promeniti. Sto se tice nekog ozbiljnog skoka... Jos nije vreme za njega, pre ce ltc da krene. Ima vremna za drk ;)
I dalje mislim da je sjajno vreme za kupovinu ltc-a. Treba kupiti na vreme. Dali je dno? Sigurno da nije ali ne zanim me!

gde ja sve ovo da razmenim za btc/ltc/drk, mada sad ne vredi sve ovo ni za jedno lizalo a vredelo je nekad, to je neiskustvo

tyet.jpg

trećina od toga više nema funkcionali blockchain odnosno neradi wallet, jedna trećina nevredi ništa a ovo ostalo neznam dal je bolje da čuvaš ili menjaš u btc....

Taj rad, stekanje svih mogucih shitova je -EV , trenutno sam u ltc i doge iako sam sa ltc-om izgubio 90% svog kapitala koji sam imao.
Trenutno je LTC najveci sht coin..juce bio 0.0076 LTC a meni buy order bio na 0.00737 posto da kazes bio odlican buy support ispod toga i na btce a jos vise na kineskim berzama..vise od 200 000 LTC buy ordera izmedju 0.00735 i 0.007 bilo juce....kad eto 24h posle gotovo da padne ispod 0.007 a posle toga bar po buy orderima free fall

Trenutno je LTC najveci sht coin..juce bio 0.0076 LTC a meni buy order bio na 0.00737 posto da kazes bio odlican buy support ispod toga i na btce a jos vise na kineskim berzama..vise od 200 000 LTC buy ordera izmedju 0.00735 i 0.007 bilo juce....kad eto 24h posle gotovo da padne ispod 0.007 a posle toga bar po buy orderima free fall

da,da bas tako jos malo pa ce i placati da se uzme ltc i btc
e sta reci , druze prestani kukati bice bolje

"sajberKurajber"
I dalje mislim da je sjajno vreme za kupovinu ltc-a.:smash:
Treba kupiti na vreme. Dali je dno? Sigurno da nije ali ne zanim me![/QUOTE]:whip:

10 januar 2015 godine. :type:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno