ja sam skroz opusten...jedinu nervozu koju imam je ta sto mi se ne isplacuje sa kojna sa 20 posto fee zbog vikenda ovo para sto imam tamo kako bi dokupio jos ltc za sve pare
nemam 1000 al nemam bas ni 100 nego nesto izmedju...430 najtacnije ...al i dalje opusteno gledam na situaciju...vezano za graficke opremu i potrosenu struju -podigao novac koji ima vrednost 1/6 od ulozenog 240k in 40k out...al nisam pesimista bice bolje...nisam ni ispran mozak da slepo verujem... a ni fan ltc-a za sekund cu pretopiti njega u nesto drugo ako me osecaj povuce...sticicu ja ltc i zaraditi na njemu kao i na bc sto sam od 39.5k satosija spustio prosek na 12k izasao na nuli a potom ga od 6k ulovio na 9500 i 10400 i dobro zaradio...trgujem ...ne non stop na dnevnom nivou vec za neke od coina imam neka zacrtana dna pa kad to isto dno dotaknu ukljucujem se u igru....i onda cekam ponekad i dosta dugo da to istovarim sa zaradom koja nije 1,2,5 posto vec 10-20naravno da si opusten jer imas 100 ltc-a i ne trgujes.
srećom pa nemas 100 grafickih sa kojima ne znas sta ces, ili dolare na berzi koje polako krckas dok lovis "apsolutno dno", ili...1000 ili vise ltc-a.
1000 ltc-a ne bih vala pozeleo ni komsiji da čuva.
Pravo pitanje je da li ce biti novcica uopsteNemate pojma koliko bih voleo da Kinezi nekako uniste sve svoje 3 velike menjacnice sa svime sto je na njima...
naravno da si opusten jer imas 100 ltc-a i ne trgujes.
srećom pa nemas 100 grafickih sa kojima ne znas sta ces, ili dolare na berzi koje polako krckas dok lovis "apsolutno dno", ili...1000 ili vise ltc-a.
1000 ltc-a ne bih vala pozeleo ni komsiji da čuva.
Po meni je ludost sada prodati ga. Ja sam do sada trebao više puda da se istresem ali sada ga nedam pa nek sve ode u majčinu, a neće. Mislim da ti to niko sada nebi preporučio pa čak ni ovi što ga najviše pljuju. Po meni je sada na dnu, može da ide samo gore.
cudno kretanje LTC/BTC Pogledajte prilog 159639
nije tu nista cudno neko je pokusavao vestacki da ga jos gurne dole, ali izgleda ne uspeva mu
fora je u tome sto niko ne moze pouzdano da tvrdi da li ce gore ili dole a trend je ka dole u zadnje vreme. i ja razmisljam slicno kao i ti, ne daje mi se u bescenje ali to su bagovi u glavi. realno ako sve govori da ce jos dole onda se treba istresti i zatvoriti short.
tesko ******, od mining price pretvorilo se u berzansku pricu a za to nisam potpisao kada sam ulazio na zurku :d da znam da se igram na berzi ziveo bih od toga i ne bih trgovao cryptom nego akcijama google-a, fb-a i slicno ali se u to razumem kao marica u krivi q tako da je sva sansa da bih pukao na keca
edit: ako mislis da moze samo gore da ide, sto onda svi ne kupuju LTC sakom i kapom nego ga dampuju ili cekaju da padne jos? moze ovo jos dole bez problema.
znaci mislis izvrnuti novcanik i uzeti recimo BTC?
da, procitah na gavinovom blogu nekom da je poceo da gura ideju o 20 MB blokovima. i mislim da ta tranzicija nece bas ici glatko, tj. da ce se mnogi pobuniti.
i mislim da ce fork spustiti cenu, da.
da, procitah na gavinovom blogu nekom da je poceo da gura ideju o 20 MB blokovima. i mislim da ta tranzicija nece bas ici glatko, tj. da ce se mnogi pobuniti.
i mislim da ce fork spustiti cenu, da.
Ukoliko ltc/btc dodje do a ne proleti kroz 0.006, to je double bottom i signal za reversal ltc/btc. Jedino je pitanje da li ce brze rasti ltc/btc od pada btc-a u dolarima...
Ukoliko ltc/btc dodje do a ne proleti kroz 0.006, to je double bottom i signal za reversal ltc/btc. Jedino je pitanje da li ce brze rasti ltc/btc od pada btc-a u dolarima...
Postoji mozda i bolji scenario, prodao si asic koji pravi 2.5 LTC dnevno za 600$ a napravio si ga za manje od 300$.Jedino sto je vecina mislila (ja prvi) da ce se asic scenario iz BTC-a preneti i na LTC...Odnosno da ce scrypt asic proizvodjaci naduvati cenu da bi prodali brdo masina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari