Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Dakle ajde da cujemo vase konkretno misljenje
1.Ltc najniza tacka?
2.Posle najnize tacke sta onda?
3.Najvisa tacka u slucaju pumpa posle najnize tacke?
4.Long-term trend ltca?

1. 0.004 prema BTC-u
2. trt-mrt ili smrt
3. recimo 10x
4. prema BTC-u testera kao i do sada.

LTC je iskljucivo spekulativan novcic, bez ikakve primene, kao i svi ostali sem BTC-a, koji je takodje spekulativan ali ima neku primenu. Nikako nije nesto na sta treba racunati long term. Kako se pojavio tako moze i nestati, mnogo pre nego BTC.

PS. konacno su rudari odreagovali na trend cene, pa diff pada kad pada i cena. Do sada su bili deb**ni...

Dakle ajde da cujemo vase konkretno misljenje
1.Ltc najniza tacka?
2.Posle najnize tacke sta onda?
3.Najvisa tacka u slucaju pumpa posle najnize tacke?
4.Long-term trend ltca?
Ako moze i sedmica za izvlacenje Loto-a u utorak.. [emoji6]

1. 0.004 prema BTC-u
2. trt-mrt ili smrt
3. recimo 10x
4. prema BTC-u testera kao i do sada.

LTC je iskljucivo spekulativan novcic, bez ikakve primene, kao i svi ostali sem BTC-a, koji je takodje spekulativan ali ima neku primenu. Nikako nije nesto na sta treba racunati long term. Kako se pojavio tako moze i nestati, mnogo pre nego BTC.

PS. konacno su rudari odreagovali na trend cene, pa diff pada kad pada i cena. Do sada su bili deb**ni...

ovih 10x je pocetna destinacija (bice i vise) , ako uporedimo neku (ocekivanu, ne od ovih sto mrace i trguju semenkama) cenu btc-a posle pumpa ,to svi i cekamo, ali ce cena i biti veca u odnosu na zadnji max

ovih 10x je pocetna destinacija (bice i vise) , ako uporedimo neku (ocekivanu, ne od ovih sto mrace i trguju semenkama) cenu btc-a posle pumpa ,to svi i cekamo, ali ce cena i biti veca u odnosu na zadnji max

Meni je svaka cena preko 7$ zarada, tako da sam nogama u dupe ako se ostvari. Bilo je u pocetku 16,5$ pa 14$ i sada posle ovolikih trejdova i mojih dobrih odluka, spao sam na realnih 7,5$ i to ako predje, miliiiinaaaaa......

Ja ne mracim,i pravim najbolji poso iz najgoreg ali mislim da ce ltc dopipnuti 1$(mozda cak i manje malo),ali da ce biti bubble,neminovno je ali
jedno je sigurno po meni:Ne desi li se nesto revolucionarno ovo su definitivno zadnji trzaji i zadnji znacajni bubble(ako ga bude uopste)
Duze vreme cryptosvet nije pokazao sansu da zasluzuje da zivi dalje.

ribice.jpg

Ja kupujem :)

pitam se dali ce opet da udari u zid na 0.006 pa da se odbija... za sad odoleva na 0.064 sa blagim skokovima navise ali svaki naredni je sve manji imanji kao da prati ovu prokletu liniju nanize kao da se neko igra i crta je ....Pogledajte prilog 159802

naravno da se igra neko sa jakoooo mnogo coina (sto neki ovde nece da priznaju, nego imaju razno razne teorije), a sada smo na nivou od prosle godine i to pre pumpa, ista cena i BTC-a i LTC-a, sve je isto samo jos da se ovi veliki izigraju pa da krenemo na gore

naravno da se igra neko sa jakoooo mnogo coina (sto neki ovde nece da priznaju, nego imaju razno razne teorije), a sada smo na nivou od prosle godine i to pre pumpa, ista cena i BTC-a i LTC-a, sve je isto samo jos da se ovi veliki izigraju pa da krenemo na gore

LTC je najnizi prema BTC-u otkako ga ja pratim, od aprila 2013. godine. BTC je u downtrendu vec 13.5 meseci, sto je veoma dug period. Uptrend je trajao od 2009 do kraja 2013. Niko ne slusa da je fiat mama, to se prica jos od e-bay i kasnije Microsoft "pumpa", ko je poslusao vec sada bi mogao da ima najmanje x2 BTC-a i x3 LTC-a u odnosu na tadasnju kolicinu. Ali svi se plasite da ne skoci za sat-dva na 2000$/100$. BTC nikad i niie skakao preko noci, pravi pumpovi su bili samo finale duzeg uptrenda. LTC je nekad rastao kad pada BTC, ali on danas ima na hiljade alternativa, jednostavno napusten je od strane ljudi koji su pump/dumpom privlacili paznju na njega. Zato sada imamo samo dump, pump bi bio jako skup i pitanje da li bi bio isplativ srednjim/manjim mesetarima. Kako probuditi ponovno interesovanje za LTC, nemam pojma. Siguran sam da LTC i ostale altove imaju uglavnom oni koji su bili ili su jos uvek rudari, a mnogo drugih koji su usli u pricu sa fiatom imaju samo BTC i drugo ih ne zanima.

LTC je najnizi prema BTC-u otkako ga ja pratim, od aprila 2013. godine. BTC je u downtrendu vec 13.5 meseci, sto je veoma dug period. Uptrend je trajao od 2009 do kraja 2013. Niko ne slusa da je fiat mama, to se prica jos od e-bay i kasnije Microsoft "pumpa", ko je poslusao vec sada bi mogao da ima najmanje x2 BTC-a i x3 LTC-a u odnosu na tadasnju kolicinu. Ali svi se plasite da ne skoci za sat-dva na 2000$/100$. BTC nikad i niie skakao preko noci, pravi pumpovi su bili samo finale duzeg uptrenda. LTC je nekad rastao kad pada BTC, ali on danas ima na hiljade alternativa, jednostavno napusten je od strane ljudi koji su pump/dumpom privlacili paznju na njega. Zato sada imamo samo dump, pump bi bio jako skup i pitanje da li bi bio isplativ srednjim/manjim mesetarima. Kako probuditi ponovno interesovanje za LTC, nemam pojma. Siguran sam da LTC i ostale altove imaju uglavnom oni koji su bili ili su jos uvek rudari, a mnogo drugih koji su usli u pricu sa fiatom imaju samo BTC i drugo ih ne zanima.

za pump LTC-a sada treba veoma malo sredstava, cak manje nego prosli put, zivi bili pa videli

za pump LTC-a sada treba veoma malo sredstava, cak manje nego prosli put, zivi bili pa videli

Da, ali treba novih sredstava. Koji genije ce odresiti kesu i uloziti u LTC a da nije prethodno prodao BTC? Dzaba se nadas, dok ne krene BTC nece ni LTC, u to njesra niko ne ulaze ziv novac. Barem niko ko ima 2g mozga...

Logično bi bilo da za pump treba više sredstava, pošto ima 13 miliona coina više nego pre godinu dana kad je prošli ath bio.

Da, ali treba novih sredstava. Koji genije ce odresiti kesu i uloziti u LTC a da nije prethodno prodao BTC? Dzaba se nadas, dok ne krene BTC nece ni LTC, u to njesra niko ne ulaze ziv novac. Barem niko ko ima 2g mozga...

pa ako se vodimo tvojom logikom (samo spekulacija i zarada, onda nije problem ko ce uloziti u ltc), jer je bitna ona inicijalna "mrvica" snega da pokrene lavinu koja i potera cenu, uvrk je ovako kada je lose svi sve znaju i svako ima svoju teoriju, ali bice bolje :)

ja i dalje kazem da ce cena ici gore i da crypto nece propasti, sad nadali smo se da ce to ici brze, ali , bice bolje i prestanite vise da mracite

ja i dalje kazem da ce cena ici gore i da crypto nece propasti, sad nadali smo se da ce to ici brze, ali , bice bolje i prestanite vise da mracite

Izjava "cena ce ici gore" ima tezinu kada se to i ostvari. Ja vidim da to pominjes vec godinu dana, a rezultat znamo. Naravno, ako svaki dan to kazes, nekad ces biti i u pravu. :)

isto kao i neki nazovi trgovci na berzi od kojih ja vise potrosim za gorivo za auto nego sto oni trguju, svi cekamo taj famozni 4 talas (a posto ga svi cekamo moraju se jos malo "otresti" mali i uplaseni da sad na ovoj ceni prodaju , jer posle toga cena MORA gore)

Ma ici ce cena verovatno gore kad btc (pro)padne jos samo je problem sto nismo vecinu (kako ko) prodali dok smo imali sansu na par stotina $, onda bi bilo lakse i kockati se pa kupovati opet mozda...ovako *** ;-)
edit-ups ja mislio da sam u drugoj temi...no slicno je

Poslednja izmena:
Zeljko, mislim da se obojica slazemo oko XPY. Ali, za nekog ko nema a hoce da kupi kriptovalute, i LTC je 100% premineovan, i BTC i bilo koji dugi coin, zar ne? Odnosno, isti mu je djavo, samo je pitanje kockarske srece. Nema ni LTC zagarantovan put ka profitu, kao sto ga nema ni BTC, pa naravno ni XPY...Jedino sto je ekipa oko XPY ulozila u promociju mnogo vise nego LTC ekipa za 4 godine...Pa im treba malo hypea da ulozeno vrate. Tako da ocekujem mnogo zabave u XPY/BTC paru...

Kako je LTC preminovan? u kojoj razmeri 1-2%? slicno vazi i za BTC

XPY nije na ceni jer je reklamiran vec to sto je cist SCAM i POS djubre od starta... moze samo ***** da ga kupi ako je svestan da zavisi od jednog coveka, a GAW ima samo jednu sansu sad da opstane a to je PONZI , XPY-a, jer verujem da je cena BTC uradila da njegov stari HW ne vredi nista i ako mu presusi BTC da je pukao, bankrot!
I od cega onda ce da duva XPY

Iskreno BFL je 1000 postenija firma od GAW-a, da ga nisu unistili zlonamernici verujem da bi $ polako vracao... pa onda zamislite sta je GAW

Poslednja izmena:
Kako je LTC preminovan? u kojoj razmeri 1-2%? slicno vazi i za BTC

XPY nije na ceni jer je reklamiran vec to sto je cist SCAM i POS djubre od starta... moze samo ***** da ga kupi ako je svestan da zavisi od jednog coveka, a GAW ima samo jednu sansu sad da opstane a to je PONZI , XPY-a, jer verujem da je cena BTC uradila da njegov stari HW ne vredi nista i ako mu presusi BTC da je pukao, bankrot!
I od cega onda ce da duva XPY

Iskreno BFL je 1000 postenija firma od GAW-a, da ga nisu unistili zlonamernici verujem da bi $ polako vracao... pa onda zamislite sta je GAW

Pa za nekog ko daans ulazi u pricu, LTC je 100% premineovan, Svi koji postoje su vec prisutni :)

Nazad
Vrh Dno