Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa za nekog ko daans ulazi u pricu, LTC je 100% premineovan, Svi koji postoje su vec prisutni :)

Velika je razlika izmedju koina ko su u startu premined nego oni koji su na trzistu vec dugo pa su tome nekome novome premined.
Prvi premine je uzeo neko ko je za njega ulozio blizu nicega, a drugi je distibuiran na hiljade korisnika koji su za njega radili i koji su u njega verovali.

Sta mislite,hoce li malo ltc u ponor sad?

Ko zna. Mozda. Ja licno mislim da nece. Tj. aj da preciziram, ne verujem da ce padati u odnosu na btc ali ako btc bude padao vrednosf u dolarim ce sigurno biti manja. Ja sad btc ni motkom nebih pipnuo. Sinoc smo videli koliko ga je lako srusiti. 10% za pola sata ode.

Ko zna. Mozda. Ja licno mislim da nece. Tj. aj da preciziram, ne verujem da ce padati u odnosu na btc ali ako btc bude padao vrednosf u dolarim ce sigurno biti manja. Ja sad btc ni motkom nebih pipnuo. Sinoc smo videli koliko ga je lako srusiti. 10% za pola sata ode.

Da al pogledaj sell orders za ltc.Deluje mi ko da ce svakog trenutka na dole.

Volum trgovine na LTC je dobar/jak, cena zavisi od tih velikih spekulanata koji sad kupuju da li ce ici u ponovno obaranje.... to jest da li misle da ce veci broj pilicara uletet u zamku i prodati im po nizoj ceni vecu kolicinu

Cini mi se da bi ovo moglo da krene gore.

Ma samo mi se cini.;)

Poslednja izmena:
Ajd sad pilicari (ltc holderi) pamet u glavu...Ltc/btc je izgleda uhvatio reversal...to ce trajati dok btc ne nadje dno. Tada prebacivanje ltc>btc i cekanje pumpa. Btc ce padati...Ltc/btc ce rasti, ne verujem u ltc preko 3-4 dolara u ovom periodu, ali ce moci dosta btc-a da se uzme.

E konacno da se neko opameti od vas. Ltc se srusio a vi svi ubedjeni da se to btc-u ne moze desiti i dok je ltc jeftin niko nece da ga kupi... Ja pricao da treba uletati na vreme.

Takođe bitno da se izađe na vreme :).

Srećna srpska NG svima koji slave!

Ma jok, previse se vezujem za krevet pa me mrzi da ustanem :d
Em sam lenstina em sam flegma, vidim da pada i iskuliram, cekam neka bolja vremena kad ce biti zanimljivo da se gleda :)

Mislim da jos nismo blizu dna...
Ako krene drugi talas vece panike ispod 200,stize 100$ u za.ebanciji

p.s.:Cek samo da ljudi usinhronizuju coldstorage-a,bice bloody arrows kolko hocete

Poslednja izmena:
ah hebote dohvatio na stampu 152$ e pa ovome se nisam nadao mislio sam da je juce zavrsio sa padanjem trt vraga prevario sam se zestoko u procjeni :p mada nisam nikad ni pogadjao da budem iskren :d
@genijalcina je spominjao 180$, ali je rekao da se ne nada jos, evo ga izgleda probio je 180$ brze nego je iko mislio.

1.26 $ ..kad samo pomislim da mi prosle godine u ovo vreme za chatovanje na BTce trebalo 4 LTCa a sad mi treba 80 LTCa

Sto vise bude pao, vise ce da raste... :d

LTC-u treba jedan podsticaj u vidu afričke šljive, što bi reko jedan tastev drugar "ako žena nemože da podstakne, vepar (vep, uspomoć vep-a buduđnosti je lepa) mora da se natakne :)

Sto gledas cenu $ kad i sam znas da se gleda BTC/LTC koji je "stabilan"
I sto ti je opet LTC kriv ako si ga juce malo kupio krivi sebe i BTC dumpere sto je pao :d
Pa i gledam ltc/btc kad kazem da je ltc najbolji coin na planeti
..pogotovo kad gledas sa 1d ili vecim rangeom...bas deluje odlicno :)...ali pominjao si sub 1 kako nece nikad...cak nedelju-dve je trebalo da se desi...

pokazujem bitcoinwisdom i pitam cerkicu (tri ipo godine) sta ce da se desi dal ce da bude zeleno ili crveno...kaze sve ce da se zeleni....hahaha

Pa i gledam ltc/btc kad kazem da je ltc najbolji coin na planeti
..pogotovo kad gledas sa 1d ili vecim rangeom...bas deluje odlicno :)...ali pominjao si sub 1 kako nece nikad...cak nedelju-dve je trebalo da se desi...
Nisam ni ja mislio da ce da se to desi. Mislim, nije jos uvek ali kao da jeste, na pragu je. Ali isto tako pre 2 meseca nisam mogao da ocekujem ni btc na 150$.
Znaci na stranu ovi sto hejtuju litecoin... Tresnula su oba novcica debelo. Jedino je dobro prosao ko je prodao sve i sedeo u dolarima sve vreme. Ja kao i obicno ne zalim sto nisam prodavao niti sto sam vec kupio neku kolicinu, bolje ovako nego da skoci cena pa da imam manje.
Kakva je kod tebe situacija, u cemu sedis trenutno?

Nazad
Vrh Dno