Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Tesko ce LTC da dogura 100$, mozda bi, da je dno bilo na 5-6$... ovako se cena vratila na istu minimalnu vrednost kao proslog ciklusa i niko nije lud da kupuje za 20-30$ lupam, ako ce opet za godinu dana da padne na 1.5$ (najverovatnije)... ali ako je u svakom ciklusu dno vece X puta nego prosli put (kao i vrh), meni prvom ne bi bilo zao da platim LTC 20$ i cuvam ga godinama...

Tesko ce LTC da dogura 100$, mozda bi, da je dno bilo na 5-6$... ovako se cena vratila na istu minimalnu vrednost kao proslog ciklusa i niko nije lud da kupuje za 20-30$ lupam, ako ce opet za godinu dana da padne na 1.5$ (najverovatnije)... ali ako je u svakom ciklusu dno vece X puta nego prosli put (kao i vrh), meni prvom ne bi bilo zao da platim LTC 20$ i cuvam ga godinama...

Nije bitna cena LTC u dolarima, kako ne kontate? Bitna je cena BTC u dolarima i odnos LTC/BTC. Ako LTC/BTC padne ispod pariteta LTC/BTC po kom ste kupovali, napravili ste gresku. Bojim se da ni 250$ za BTC nije dno...

@KurtK

Evo malo sam doradio: https://www.tradingview.com/x/EUpR3w0p/

Trade je bio short kad se desio breakout na dole.
RSI pokazuje osetnu divergenciju dok cena top-uje.

Measure rule

Nikad se ne zna koliko će ići i zato postaviš fibs pa zatvaraš deo pozije na svakom.

Hoću reći, ovo radi ekipa institucionalnih trader-a i poštuju pattern-e što se vidi na chart-ovima.

Poslednja izmena:
da mi je neko pre god dana rekao da ce ltc da ljosne na ovoliko ne bi mu verovao
dark i ltc su egal

da mi je neko pre god dana rekao da ce ltc da ljosne na ovoliko ne bi mu verovao
dark i ltc su egal

Ja ne bih ni u julu...Ali od septembra-oktobra, kako je pukao scrypt asic business, odnosno posto su SHA asic cene pale drasticno, sve mi bese jasno...Pa sam i izlazio iz LTC-a, uz par dobrih shortova-ponovnih prodaja...Svakako sam izgubio boga oca, ali mnogo manje nego da sam bio tvrdoglav do kraja...

glodjemo wall polako

sreca pa sam prodao po puno boljem odnosu btc/ltc ali mi to na kraju nije pomoglo jer me mint pokrao :)
sad pitanje je koji ce novcic biti drugi jer ocigledno da ltc to nije niti dev radi nesto puno za njega

sreca pa sam prodao po puno boljem odnosu btc/ltc ali mi to na kraju nije pomoglo jer me mint pokrao :)
sad pitanje je koji ce novcic biti drugi jer ocigledno da ltc to nije niti dev radi nesto puno za njega

Pravo pitanje je da li ce biti novcica uopste :):):) Nemate pojma koliko bih voleo da Kinezi nekako uniste sve svoje 3 velike menjacnice sa svime sto je na njima...

ako ga Kinezi dampuju onda je sve jasno,hoce da pokupuju najveci deo svih novcica i onda bi ga posle digli na razumnu cenu

pitanje je sa koliko procenta se zadovoljava ovaj lik koji je kupio 10k ltc na 0.006 on bi mogo da prestavlja ozbiljnu stepenicu sa svojim buducim orderom na putu ka gore

edit : povecava se zid sad je oko 60k ltc u buy orderima tu oko 600k...kako bi sad dobro lego jedan skok na oko 0.01 :)

Poslednja izmena:
I onda još veći pad.

Ja nesto dolazim do zakljucka da masa ljudi koji nemaju LTC ili ga imaju vrlo malo navijaju da propadne zbog ovih sto ga imaju...

da komsiji crkne krava, ali neka, kako cu se samo slatko smejati :)

ja dolazim do zakljucka da oni sto ga imaju jedu nokte i guzice.

oni sto ga nemaju su srećni što su uzeli pare.

Poslednja izmena:
Ja nesto dolazim do zakljucka da masa ljudi koji nemaju LTC ili ga imaju vrlo malo navijaju da propadne zbog ovih sto ga imaju...

nemas utisak nego i jeste tako...vidis kakvo je vreme doslo ...kakvi su ljudi postali...nema veze...

ja dolazim do zakljucka da oni sto ga imaju jedu nokte i guzice.

oni sto ga nemaju su srećni što su uzeli pare.

ja sam skroz opusten...jedinu nervozu koju imam je ta sto mi se ne isplacuje sa kojna sa 20 posto fee zbog vikenda ovo para sto imam tamo kako bi dokupio jos ltc za sve pare

Poslednja izmena:
ne naseda niko...ne kazem da covek nije bio nikad upravu...jeste puno puta... ali to neznaci da ce uvek biti ...ltc mi nije prioritet... prioritet mi je dinar u dzepu...shvatam i razlog njegovog misljenja tj stava...ima smisla... ali da ce ltc biti bezvredni shit sa cenom od par satosija to niko nemoze da me ubedi niti ce....

Najvise se jedem kad me neko prevari, srecom nije mene direktno pa nisam cistio situaciju.
Tako da forumasi vodite racuna kad nesto placate unapred, ima jajara dosta.

Generalno dosta njih ceka na kraj pada LTC-a, rast istog ocekujem kad se BTC cena stabilizuje

Kad je covek ovde, pre jedno 4-5 meseci hteo da otkupi 1000 LTC za 10000$ svi su pa i ja mislili da je smesan i da mu to niko po toj niskoj ceni nece dati. Tolika je bila vera u taj coin.
Neverovatno za koje kratko vreme je sve otislo dole. Vise za 1LTC ne moze ni pljeskavica.

Nazad
Vrh Dno