[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ma kakvi, sad se ne prodaje ni u ludilu. Ni da mi gajba izgori ne prodajem novcice.
sad ce student da dodje i kaze da se trebamo osloboditi balasta LTC-a kao sto je on to i ucinio, jer mi nemamo pojima
![]()
Pa kraj je 0$...nema jos mnogo dotle...uskoro ce hiljade ltc-a vredeti koliko i kutija sibica. Ne vidim koji mozak bi ulozio u to njesra dok cena pada...
obnektivno, sada ne mlzes puno izgubiti, zezam se kad kazem 0$, ali mi ne deluje nemoguce da ode izpod 1$. svakako za10k dinara mozes uzeti 50-tak ltc-a, a ionako ti dinari za godinu dana nece biti bas mnogo vredni. Dobro je da nisi kupovao po 30-20-10 kako su ovde savetovali pa cuvao, jer su opet tako savetovali. Cuvanje dok pada je uber glupost.
Ljudi samo mirno i stalozeno sve ce doci na svoje pustite ove filozofe, da su znali nesto sad bi bili na havajima, a ne ovde da vam prodaju tzv pamet
iskreno, mene havaji ne zanimaju.
ali bio sam na tajlandu u par navrata, preporuka.
Neslusajte ove pilicare, jedan trguje samo BTC-om drugi leci svoj kompleks jer je lose procenio LTC za trgovinu![]()
nema potrebe prepucavati se ljudi i nabijati tenzije...cekaju nas bolji dani kako nas premijer kaze cak se i izjasnio da to bude posle maja 2016-te ...tada ocekujem da ce i btc biti 10k a ltc 100-250 usdverujte silikoncu nista nije nemoguce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari