Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

sad ce student da dodje i kaze da se trebamo osloboditi balasta LTC-a kao sto je on to i ucinio ;), jer mi nemamo pojima :)

sad ce student da dodje i kaze da se trebamo osloboditi balasta LTC-a kao sto je on to i ucinio ;), jer mi nemamo pojima :)

Ma dobro, one je ispao pametniji sigurno. On ih se otarasio po prilicno vecoj ceni i sada moze da kupi mnogo mnogo vise ako zeli. To sto ne zeli je neka druga prica. Kada krene na gore mozda promeni pesmu.
Ja se vec razmisljam i da neki DRK menjam nazad za LTC dok je odnos OK mada mislim da ce LTC jos pasti. A posle se spremam za polovljenje i skok ;)

On je o nekim copavcima pricao, ovo su vec ozbiljnije sprave kako mi se cini. U svakom slucaju proizvodnja nece stati ;)

cim skace to jos znaci da ce i dalje da ga muzu rudari.

krenuo pump na okcoin/u. lol

pump.png

ima li kraja ovom sunovratu LTC-a ???????????????????

fn1DGXE.jpg
[/IMG]

kolko ja vidim ovo se iz mrtvih vise nikad nece vratiti ....

Poslednja izmena:
Pa kraj je 0$...nema jos mnogo dotle...uskoro ce hiljade ltc-a vredeti koliko i kutija sibica. Ne vidim koji mozak bi ulozio u to njesra dok cena pada...Sto rece neko-vredece kao oko...oko muve zunzare...a tek kad dodje polovljenje...ima da bude vredan kao pola oka :)

Poslednja izmena:
Pa kraj je 0$...nema jos mnogo dotle...uskoro ce hiljade ltc-a vredeti koliko i kutija sibica. Ne vidim koji mozak bi ulozio u to njesra dok cena pada...

Ja sam sitna riba u ovom moru nisam mogo da iskopam na hiljade komada cak ni 100kom ,uspeo jadnih 40-50 jer sam kasno uso u pricu ali verujem u njega deluje mi da se upravo testira vera u njega i da ce dosta ljudi popustiti pod pritiskom ,ja sam napravio pauzu u kupovini krenuo da kupujem cim je sišo ispod 0.01 ,prosecna kupovina mi je na 0.009 planiram da dokupim na 0.007 vecu kolicinu ako padne dotle ako ne padne u narednih par dana kupicu po 75-80 kako bi spustio prosek,videcemo dali je pametan potez kraj ce da kaze

obnektivno, sada ne mlzes puno izgubiti, zezam se kad kazem 0$, ali mi ne deluje nemoguce da ode izpod 1$. svakako za10k dinara mozes uzeti 50-tak ltc-a, a ionako ti dinari za godinu dana nece biti bas mnogo vredni. Dobro je da nisi kupovao po 30-20-10 kako su ovde savetovali pa cuvao, jer su opet tako savetovali. Cuvanje dok pada je uber glupost.

Ja ga cekam na 0.8$ ako dobaci, bay mi je 500 komada. Cisto da vidim moze li sa 0.8 na 5$ ponovo ;)

obnektivno, sada ne mlzes puno izgubiti, zezam se kad kazem 0$, ali mi ne deluje nemoguce da ode izpod 1$. svakako za10k dinara mozes uzeti 50-tak ltc-a, a ionako ti dinari za godinu dana nece biti bas mnogo vredni. Dobro je da nisi kupovao po 30-20-10 kako su ovde savetovali pa cuvao, jer su opet tako savetovali. Cuvanje dok pada je uber glupost.

Jednom sam samo prodao 16.5 kom za 20k din kod zmaja i kajao sam se tada :) bilo mi ostalo 30.95 kom koje i dan danas cuvam :) mnogo mi lakse sad kad imam za mene gledano vecu kolicinu pa mi i skok na 10dodje kao ekstra prodaja ako se desi

Poslednja izmena:
Ma ne rizikujem mnogo, ako ode na 0 gubim 400$ odnosno ne gubim svoje novce iz dzepa.

Ljudi samo mirno i stalozeno sve ce doci na svoje pustite ove filozofe, da su znali nesto sad bi bili na havajima, a ne ovde da vam prodaju tzv pamet

Neslusajte ove pilicare, jedan trguje samo BTC-om drugi leci svoj kompleks jer je lose procenio LTC za trgovinu :p

nema potrebe prepucavati se ljudi i nabijati tenzije...cekaju nas bolji dani kako nas premijer kaze cak se i izjasnio da to bude posle maja 2016-te ...tada ocekujem da ce i btc biti 10k a ltc 100-250 usd :) verujte silikoncu nista nije nemoguce

Neslusajte ove pilicare, jedan trguje samo BTC-om drugi leci svoj kompleks jer je lose procenio LTC za trgovinu :p

A nas glavni pilicar jos nije skontao da ga strefila ko*kos*ija kuga pa mu se smanjio fond samo 25x za godinu dana...Stavili mu sarene naocare pa vidi boje na sivom nebu

nema potrebe prepucavati se ljudi i nabijati tenzije...cekaju nas bolji dani kako nas premijer kaze cak se i izjasnio da to bude posle maja 2016-te ...tada ocekujem da ce i btc biti 10k a ltc 100-250 usd :) verujte silikoncu nista nije nemoguce

ako je to reko pickousti onda nema dalje :d

Nazad
Vrh Dno