Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

nema potrebe prepucavati se ljudi i nabijati tenzije...cekaju nas bolji dani kako nas premijer kaze cak se i izjasnio da to bude posle maja 2016-te ...tada ocekujem da ce i btc biti 10k a ltc 100-250 usd :) verujte silikoncu nista nije nemoguce

Ziveo i Premijer...Uvek uz vlast :)

Ziveo i Premijer...Uvek uz vlast :)

jao kad ga vidim na tv-u u novonama :wall: al *** moramo da verujemo kad drugog izbora nemamo haha

edit:pritisak na sav moj btc je toliko veliki da cu jednostavno morati da ga pretopim u ltc :) po ovoj ceni...novogodisnja/bozicna rasprodaja u toku kako u svim prodavnicama/marketima tako i na berzama/exchange-ima :)

Poslednja izmena:
Mante se politike, jeste moda je sada pljuvati ali nije tome mesto ovde...
Mislim da je ovo laganica 50% tamo do srede.

rfW5b1x.gif

Trajace ovo jos duugooooo vremena i vredece mnooogooo vise nego trenutno

Eh kad se vratimo kroz ovu temu i nadjemo postove ljudi iz onog perioda kad je LTC vredeo 40+$ i kad sad vidimo raspolozenje tacno se ne mogu oteti utisku da su pojedinci ovde sa foruma u jako teskoj psihickoj situaciji :d opustite se ljudi sta god bude mi ne mozemo uticati na cjenu, iako propadne sta boze moj, ako skoci dobro za nas.

Ko prodaje btc-e kodove? Ja se spremam za kupovinu, ne znam za vas.

Ja mislim da je pametno uzimati. Sigurno ce LTC pasti i na 1.75$ a BTC na 250$, jako su blizu oba. Tu ja krecem ;)

ja cu malo kasnije da razmislim, mozda uzmem i ja jos malo ltc-a (50-100kom)

Pa nemojte ljudi boga vam milog, student ceka 10 cent za LTC da vrati svoj gubitak, pa kako ce na karibe ako ne tako :d

All In na 0.000728 zvanicno sam sav u ltc-u :) aj pomozi boze :)

Prolazi ti to sigurno ;)

Prolazi ti to sigurno ;)

znam da hoce ...mnogo lakse disem kad znam da sam izasao iz btc-a on bre kad pada pada po 70 dolara a ovo nemoze vise da padne vise od dolar dva :) ....i za rast kolko treba btc-u da se popne na 500 a kolko ltc-u na 4 hahaha ...mnogo manje :)

Par dana nisam gledao cenu i sada videh ovo. Slobodan pad, nema kraja :)

Slazem se sto se toga tice. Pasce to sve jos, ja ga cekam na 1.75. Mozda ode i nize, ko zna kako su bogovi raspolozeni ;)

Slazem se sto se toga tice. Pasce to sve jos, ja ga cekam na 1.75. Mozda ode i nize, ko zna kako su bogovi raspolozeni ;)

ma neka pada ali pada i btc tako da odnos btc/ltc neverujem da ce ici mnogo nize od ovog...spustio sam prosecnu kupovinu na 0.00827051 lakse se dise tj dize :)

To je super. Prosli put je islo na 0.007 ako se ne varam. Pa je u pump-u doslo do 0.03, to govori sve. Sada ocekujem da padne jos vise. Izmenjacu i drk za ltc najverovatnije dok su ovako blizu. Posle samo cekamo da krene cena gore. Treba se na vreme spremiti jer pred polovljenje nagrade nece sigurno biti ovako povoljno ;)

To je super. Prosli put je islo na 0.007 ako se ne varam. Pa je u pump-u doslo do 0.03, to govori sve. Sada ocekujem da padne jos vise. Izmenjacu i drk za ltc najverovatnije dok su ovako blizu. Posle samo cekamo da krene cena gore. Treba se na vreme spremiti jer pred polovljenje nagrade nece sigurno biti ovako povoljno ;)

ako si jos uvek delom u drku ja neznam sta cekas jos uvek....

Cuj delom... :d Vise od 50% mi je u drk-u. Svojevremno sam ja skakao i iz LTC-a u DRK i sjajan sam posao napravio. Sada je vreme da se vraca. Videcu samo s kolikim delom cu se vratiti ;)

P.S. Treba i prodati toliki drk po pristojnoj ceni ;)

Poslednja izmena:
drk je za trgovinu uvek bio majka ...zato kad se udalje sledi kupovina ja sam iz drka izasao kad je ltc pao ispod 0.001 i poceo sa kupovinom ltc-a....druze smejacemo se mi jednog dana veruj mi ovim nasim postovima moj stav je sledeci

Pogledajte prilog 158997

:d
Ma sad imam problem s poloniex-om. Vec 3h mi ne lezu nikakvi novcici tamo, nesto se desava.

Nazad
Vrh Dno