Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

nema potrebe prepucavati se ljudi i nabijati tenzije...cekaju nas bolji dani kako nas premijer kaze cak se i izjasnio da to bude posle maja 2016-te ...tada ocekujem da ce i btc biti 10k a ltc 100-250 usd :) verujte silikoncu nista nije nemoguce

Ziveo i Premijer...Uvek uz vlast :)

Ziveo i Premijer...Uvek uz vlast :)

jao kad ga vidim na tv-u u novonama :wall: al *** moramo da verujemo kad drugog izbora nemamo haha

edit:pritisak na sav moj btc je toliko veliki da cu jednostavno morati da ga pretopim u ltc :) po ovoj ceni...novogodisnja/bozicna rasprodaja u toku kako u svim prodavnicama/marketima tako i na berzama/exchange-ima :)

Poslednja izmena:
Mante se politike, jeste moda je sada pljuvati ali nije tome mesto ovde...
Mislim da je ovo laganica 50% tamo do srede.

rfW5b1x.gif

Trajace ovo jos duugooooo vremena i vredece mnooogooo vise nego trenutno

Eh kad se vratimo kroz ovu temu i nadjemo postove ljudi iz onog perioda kad je LTC vredeo 40+$ i kad sad vidimo raspolozenje tacno se ne mogu oteti utisku da su pojedinci ovde sa foruma u jako teskoj psihickoj situaciji :d opustite se ljudi sta god bude mi ne mozemo uticati na cjenu, iako propadne sta boze moj, ako skoci dobro za nas.

Ja mislim da je pametno uzimati. Sigurno ce LTC pasti i na 1.75$ a BTC na 250$, jako su blizu oba. Tu ja krecem ;)

ja cu malo kasnije da razmislim, mozda uzmem i ja jos malo ltc-a (50-100kom)

Pa nemojte ljudi boga vam milog, student ceka 10 cent za LTC da vrati svoj gubitak, pa kako ce na karibe ako ne tako :d

All In na 0.000728 zvanicno sam sav u ltc-u :) aj pomozi boze :)

Prolazi ti to sigurno ;)

znam da hoce ...mnogo lakse disem kad znam da sam izasao iz btc-a on bre kad pada pada po 70 dolara a ovo nemoze vise da padne vise od dolar dva :) ....i za rast kolko treba btc-u da se popne na 500 a kolko ltc-u na 4 hahaha ...mnogo manje :)

Par dana nisam gledao cenu i sada videh ovo. Slobodan pad, nema kraja :)

Slazem se sto se toga tice. Pasce to sve jos, ja ga cekam na 1.75. Mozda ode i nize, ko zna kako su bogovi raspolozeni ;)

Slazem se sto se toga tice. Pasce to sve jos, ja ga cekam na 1.75. Mozda ode i nize, ko zna kako su bogovi raspolozeni ;)

ma neka pada ali pada i btc tako da odnos btc/ltc neverujem da ce ici mnogo nize od ovog...spustio sam prosecnu kupovinu na 0.00827051 lakse se dise tj dize :)

To je super. Prosli put je islo na 0.007 ako se ne varam. Pa je u pump-u doslo do 0.03, to govori sve. Sada ocekujem da padne jos vise. Izmenjacu i drk za ltc najverovatnije dok su ovako blizu. Posle samo cekamo da krene cena gore. Treba se na vreme spremiti jer pred polovljenje nagrade nece sigurno biti ovako povoljno ;)

To je super. Prosli put je islo na 0.007 ako se ne varam. Pa je u pump-u doslo do 0.03, to govori sve. Sada ocekujem da padne jos vise. Izmenjacu i drk za ltc najverovatnije dok su ovako blizu. Posle samo cekamo da krene cena gore. Treba se na vreme spremiti jer pred polovljenje nagrade nece sigurno biti ovako povoljno ;)

ako si jos uvek delom u drku ja neznam sta cekas jos uvek....

Cuj delom... :d Vise od 50% mi je u drk-u. Svojevremno sam ja skakao i iz LTC-a u DRK i sjajan sam posao napravio. Sada je vreme da se vraca. Videcu samo s kolikim delom cu se vratiti ;)

P.S. Treba i prodati toliki drk po pristojnoj ceni ;)

Poslednja izmena:
drk je za trgovinu uvek bio majka ...zato kad se udalje sledi kupovina ja sam iz drka izasao kad je ltc pao ispod 0.001 i poceo sa kupovinom ltc-a....druze smejacemo se mi jednog dana veruj mi ovim nasim postovima moj stav je sledeci

Pogledajte prilog 158997

Nazad
Vrh Dno