Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ako pitas zasto?! zato sto ce samo napumpati i ispumpati, pardon nekoliko milijardi dolara, do 10 sigurno!

Ko god da ima te dolare i ceka povoljan trenutak da ih ubaci u sistem, nece to raditi dok ne stigne neka mnogo dobra vest za ceo kriptosvet a ne samo LTC, tj. ne moze tek tako odjednom da pocne pumpati, mora imati dobru podlogu da bi bio ispracen... a vest da bude ranga ebay prihvata btc ili nesto tog tipa lupam...

Btw dokle se stiglo sa onim secondmarketom?

Uffff sve sam iscitao, na sve ovo ce se pojaviti nekoliko Kineza koji ce upumpati 1 milijardu dolara u ltc i cao, sve kritike, planovi i ostalo padaju u vodu. 8.11.2014 rekoh ja! :)

hm, taman ističe potencijalnih 11 nedelja BTC bearish trenda.
Koji info imaš?

@student

jesu ako ce dobro zaraditi!

@thunder

tesko je reci bas da se moze zvati infom, ipak je malo pretenciozno i nezahvalno, vise bih rekao empirijski "osecaj" :)

A zapadnjaci kao skromne osobe i nisu uopšte pohlepni (btw. to će im i urušiti imperiju :p)

Realno, i hoce. I iskreno se nadam da cemo to doziveti. Samo sto vec generacije cekaju na to, i nista. Na zalost, taj naopak sistem nema konkurenciju. Opet na zalost, taj motiv (pohlepa) u najvecoj meri gura covecanstvo napred. Cak i najbolje i najplemenitije ideje bivaju iskoristene za necije bogacenje. Ali to nije tema ovog foruma. Tema je da bez dobre, ali jako, jako dobre vesti, odnosno svakodnevnim dobrim vestima mozda moze ltc trend da se preokrene. Ovako, nema dna.

Ma daj sta ti je? Koja je to dobra vest bila zimus? Krenuo pump i to je to, sve je skocilo gore. Pa i prokleti FTC je tada vredeo preko 1.2 dolara po komadu. Kakva je to bila dobra vest u vezi njega? :d
Desilo se nekoliko puta i desice se opet. Cela ova prica s kriptovalutama odavno nema veze s logikom i mozgom, to je valjda svima jasno. Sada su limiti samo koliko nam masta i zdrav razum dozvoljavaju. Znaci, to the moon! ;)

Ma daj sta ti je? Koja je to dobra vest bila zimus? Krenuo pump i to je to, sve je skocilo gore. Pa i prokleti FTC je tada vredeo preko 1.2 dolara po komadu. Kakva je to bila dobra vest u vezi njega? :d
Desilo se nekoliko puta i desice se opet. Cela ova prica s kriptovalutama odavno nema veze s logikom i mozgom, to je valjda svima jasno. Sada su limiti samo koliko nam masta i zdrav razum dozvoljavaju. Znaci, to the moon! ;)

ovo ti necu oprostiti :)

ma naravno da nema, zato kazem, skupice se nekoliko kineza i opaaaaaa :)

Pa i ja sam ga branio u to vreme rukama i nogama. Lepo sam zaradjivao na njemu ali propao je skroz. To je Zeljko kriv, on ga je prokleo :p

Opet tebi licno NIJE jasan koncept crypto valuta, isti je decentralizovan i primenu mora naci prirodno a ne potplacivanjem i nametanjem, svi takvi coin-u su do sad pukli ili ce tek zveknut strasno (doge, itd..)

Hahaha ovo me neverovatno podseca na situaciju Windows-Linux.
Linux je u vecini slucajeva bolja varijanta ali ipak 95% ljudi koristi Windows.
Dok linux zajednica pasivno ceka da se on prirodno progura Windows ne smanjuje svoju bazu korisnika.
Naravoucenije:
ukoliko iza neke ideje ne stoji kapital i licna korist nekoga nema mu napredka.
Pohlepa je odlican motivator i pokretac stvari.

Valjda LTC nije jedna velika navlakusa. Sem tog pumpa od 10-15 dana sve ostalo je samo pad. Mreza u velikoj meri moze da bude samo posledica tog pumpa. Ko hoce da umnozi BTC daleko lakse ce to ostvariti preko nekog POS shitcoina.

Hahaha ovo me neverovatno podseca na situaciju Windows-Linux.
Linux je u vecini slucajeva bolja varijanta ali ipak 95% ljudi koristi Windows.
Dok linux zajednica pasivno ceka da se on prirodno progura Windows ne smanjuje svoju bazu korisnika.
Naravoucenije:
ukoliko iza neke ideje ne stoji kapital i licna korist nekoga nema mu napredka.
Pohlepa je odlican motivator i pokretac stvari.
Ne bi se slozio..Linux obicni ljudi ne koriste jer ti treba 3 fakulteta da instaliras drajver.Obicni ljudi hoce da nesto bude prosto za koriscenje.

Ne bi se slozio..Linux obicni ljudi ne koriste jer ti treba 3 fakulteta da instaliras drajver.Obicni ljudi hoce da nesto bude prosto za koriscenje.

docim obicni ljudi svaki dan reinstaliraju drajvere.

Valjda LTC nije jedna velika navlakusa. Sem tog pumpa od 10-15 dana sve ostalo je samo pad. Mreza u velikoj meri moze da bude samo posledica tog pumpa. Ko hoce da umnozi BTC daleko lakse ce to ostvariti preko nekog POS shitcoina.

To nam je za nauk. Svi znamo da LTC odleti gore zacas, ali da ce padati bas ovoliko dugo, i ovoliko nisko, to niko nije mogao znati. Kao sto rece Zeljko, bice cela ova godina u znaku LTC-a...Znaci jos 4-4.5 meseci pada :)

Pa iskreno desio se MtGox unazadio i BTC a bogami dotukao LTC jer je bas on prvi trebao ponuditi paymant procesor a ostali bi sledili.....

Ja ne znam sto se trudite da analizirate situaciju, kad ovde ne mogu se vrsiti neke ekonomske analize. Ovo nije slobodno trziste, mislim jeste kad ga gledas iz daleka, al premalo ljudi ima kontrolu nad coinom da bi ga pustili da bude slobodno.. Meni se svidja sto ovo ide dole, drzace ga jos malo verovatno a mozda i jos nize pa ce da okrenu pricu i pumpati coin, oni ce zaradjivati kad stabilizuju cenu i to je to.. tako u krug..
greed is good kazu kapitalisti :) ovde ljudi hoce da naprave pare a ne neku valutu koja ce da unisti americki dolar, zameni ga itd...

pa neznam LTC i uprkos cene ima volume blizak BTC na btc-e i kineskim berzama... vole ljudi da trguju i shortace a ne ko student :p

Ja sam 250 LTC ulozio u HVC na 0.024 sto se mene tice nek padne samo nek proklet HVC skoci malo da sam na nuli ako vec nista ne zaradim

Poslednja izmena:
27.8k single dump na BTCe!

Traznja za LTC je beskonacna, na svakom nivou cene ima ljudi koji ce kucu uloziti u LTC misleci da je trenutno jeftin. :d

Vrh Dno