[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Toooo, ugasite svetlo da se bolje vidi vatromet 
ma ide ovo ispod 0.009 samo je pitanje dal se vraca vise.....Kupio sam za poslednjih 0,6BTC-a sto sam imao na berzi LTC,po kursu 0,00947. Valjda se nisam zahebao.
@omnik
Pa to bi znacilo i kraj crypto sveta, po meni....
Pa ako vrednost ltc-a padne ispod 1 usd, sta mozemo ocekivati. LTC je druga valuta po snazi i popularnosti , nema trece valute na vidiku koja bi mogla da zauzme 2 mesto. LTC je takodje neka vrsta temelja crpyto sveta. Ako se LTC urusi, krenuce i BTC da se urusava.... To je neko moje misljenje.
Cvrsto verujem da LTC nece pasti ispod 0.7, ali dobro, to su moje prognoze....
Ne slusam nicije bajke, vodim se samo sopstvenim instinktom ;D. Mozda si u pravu za LTC,mislim da malo ko moze da predvidi kuda plovi ovaj brod, svi nagadjamo... Moraju sitni igraci da izvise, da bi kitovi uzeli ono sto im pripada....
Postala je popularna jer si mogao duze vreme da kopas sa Obicnim kompom i GPUom..znas i sam koliko se zbog toga i u samoj Srbiji procuo litecoin..bukvalno su u to vreme i zbog toga svi culi za litecoin pa sam prvih 3-4 meseca kopanja sve te iskopane litecoine prodavao ovde ljudima iz mog kraja a neki su kao ovde jedan sa foruma cak i desetine hiljada eura dali na kupovinu litecoina..onda dodje taj ASIC tj obican narod izbacen iz jednacine i interesovanje se brzo izgubilo sem kod vas koji ste nakupili veliki stek i cekate neku cenu da se istresete posto niste na vreme.
Kitovi uzimaju pare bez po muke svakog dana na raznoraznim novim shitcoinima, zasto bi se zamlacivali sa LTC-om?
ltc nikada nece moci da se uporedjuje sa btc-om, to je samo jos jedan u nizu shitcoina, koji se od dobrog broja njih razlikuje najvise po tome sto je jos gori, jer iza njega stoji apsolutno nekompetentan i nesposoban developer tim. Dovoljno je prouciti njihove biografije i profesionalne reference i coveku ne treba nista drugo pa da zakljuci sta su oni u stanju da naprave.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?300292-Litecoin-LTC-(scrypt)&p=3694332#post3694332
31. mart ...sta sam pisao sta ce da bude zbog ASIC a sta ste vi pisali ..svi u glas da cena da poleti.
A za Doge sam pisao dok se nisu pojavili ASICI..sad deli sudbinu svih skritp coina ukljucujuci i litecoin
Ma pusti pricu, secam se da si bio i u kurajberovom potpisu, imao si provalu godine u cripto svetu sa doggy-jima, mani se analiza.. Evo i genijalac isto postavlja jedno 500 razl prognoza, pogodi jednu i prica o tome mesec dana.. to ti je ona prica bacim kockicu i kladim se da ce pasti neki broj od 1 do 6.. wow kakvo strucno predvidjanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari