Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kupio sam za poslednjih 0,6BTC-a sto sam imao na berzi LTC,po kursu 0,00947. Valjda se nisam zahebao :D.

Naravno da se vraca, ovo je mizerna vrednost LTC-a. Znas kako kazu strpljen-spasen :D. Meni je sve u DRK-u i LTC-u nadam se da ce nesto od ovoga eksplodirati u pozitivnom smislu naravno :D.

Ja pre par sedmica pitah mislite li da ce doci do 5$ ja sam prodao prosle godine na 2.7$ sad se nadam da cu da kupim po malo visoj ceni od toga Payback time :)

Zabrinjava to što pada bez ikakvog otpora, kao kamen. Posle pada ne postoji nikakav rebound. Mislim da će do jeseni biti jako loše stanje za sve kriptovalute a i posle toga neizvesno na žalost, naročito ako btc probije 500-550. Za ltc očekujem otpor na 2-2,5$. Ako grešim odlično za sve nas.

Evo dok pišem kreće neki otpor, nadam se da će uspeti :)

Op krenuo pump :) vec sam dobar skoro 1 ltc, malo li je. To za 1 dan ne mogu da iskopam :D.

edit: meh :), kako je skocio tako je i pao....

Poslednja izmena:
Meni je najzanimljivije što pada već ozbiljno a nigde se ne nazire gde mu je bottom i kao da ne postoji nikakav support level.
Što se mene tiče ovo može i >$1. :D

Nece biti dobro ako se vrati na proslogodisnji nivo...

Činjenica je da se svakodnevno u razne šitkoine upumpava velika količina btc-a. Dovoljno je malo pratiti bittrex da se to uvidi. Konkurencija sve veća, a ltc ne nudi ništa atraktivno, čak što više nije više ni izbliza decentralizovan ko što je bio dok smo ga svi kopali i čuvali. Sad se par kineza istresa što pre da uvuku investiciju koja nije mala i naravno i zarade nešto. A kad se uzme u obzir da nije više tolko ljudi u igri ne vidi čemu čuđenje što cena pada, naročito u vreme kad je najgora sezona za kurs valute...
P.s. 99% coina će da izumre, al će isplivati najpraktičniji u kojeg će ljudi imati poverenja, mislim da ni jedan od trenutnih u opticaju neće biti taj...

Poslednja izmena:
Pa ako vrednost ltc-a padne ispod 1 usd, sta mozemo ocekivati. LTC je druga valuta po snazi i popularnosti , nema trece valute na vidiku koja bi mogla da zauzme 2 mesto. LTC je takodje neka vrsta temelja crpyto sveta. Ako se LTC urusi, krenuce i BTC da se urusava.... To je neko moje misljenje.

Cvrsto verujem da LTC nece pasti ispod 0.7, ali dobro, to su moje prognoze....

Pre nekih 2 meseca sam pisao, BTC ide na 350-370 ove jeseni, samim tim i LTC dole.
Ovde su zavijali mrmota a sad se slavi pad :)

Što se mene tiče, nikad lakša zarada, samo mi je žao što ovih dana nisam short-ovao za sve pare.

Poslednja izmena:
@micairvas, previse slusas zeljkove bajke, a nista nema dalje od istine nego zeljkovo zilot advokatisanje ltc-a, u te price o "drugoj valuti" silver to gold, itd itd skoro niko vise ne veruje.

ltc nikada nece moci da se uporedjuje sa btc-om, to je samo jos jedan u nizu shitcoina, koji se od dobrog broja njih razlikuje najvise po tome sto je jos gori, jer iza njega stoji apsolutno nekompetentan i nesposoban developer tim. Dovoljno je prouciti njihove biografije i profesionalne reference i coveku ne treba nista drugo pa da zakljuci sta su oni u stanju da naprave.

Ne slusam nicije bajke, vodim se samo sopstvenim instinktom ;D. Mozda si u pravu za LTC,mislim da malo ko moze da predvidi kuda plovi ovaj brod, svi nagadjamo... Moraju sitni igraci da izvise, da bi kitovi uzeli ono sto im pripada....

Pa ako vrednost ltc-a padne ispod 1 usd, sta mozemo ocekivati. LTC je druga valuta po snazi i popularnosti , nema trece valute na vidiku koja bi mogla da zauzme 2 mesto. LTC je takodje neka vrsta temelja crpyto sveta. Ako se LTC urusi, krenuce i BTC da se urusava.... To je neko moje misljenje.

Cvrsto verujem da LTC nece pasti ispod 0.7, ali dobro, to su moje prognoze....

Postala je popularna jer si mogao duze vreme da kopas sa Obicnim kompom i GPUom..znas i sam koliko se zbog toga i u samoj Srbiji procuo litecoin..bukvalno su u to vreme i zbog toga svi culi za litecoin pa sam prvih 3-4 meseca kopanja sve te iskopane litecoine prodavao ovde ljudima iz mog kraja a neki su kao ovde jedan sa foruma cak i desetine hiljada eura dali na kupovinu litecoina..onda dodje taj ASIC tj obican narod izbacen iz jednacine i interesovanje se brzo izgubilo sem kod vas koji ste nakupili veliki stek i cekate neku cenu da se istresete posto niste na vreme.

Ne slusam nicije bajke, vodim se samo sopstvenim instinktom ;D. Mozda si u pravu za LTC,mislim da malo ko moze da predvidi kuda plovi ovaj brod, svi nagadjamo... Moraju sitni igraci da izvise, da bi kitovi uzeli ono sto im pripada....

Kitovi uzimaju pare bez po muke svakog dana na raznoraznim novim shitcoinima, zasto bi se zamlacivali sa LTC-om?

Postala je popularna jer si mogao duze vreme da kopas sa Obicnim kompom i GPUom..znas i sam koliko se zbog toga i u samoj Srbiji procuo litecoin..bukvalno su u to vreme i zbog toga svi culi za litecoin pa sam prvih 3-4 meseca kopanja sve te iskopane litecoine prodavao ovde ljudima iz mog kraja a neki su kao ovde jedan sa foruma cak i desetine hiljada eura dali na kupovinu litecoina..onda dodje taj ASIC tj obican narod izbacen iz jednacine i interesovanje se brzo izgubilo sem kod vas koji ste nakupili veliki stek i cekate neku cenu da se istresete posto niste na vreme.

U potpunosti se slažem sa ovim i zbog toga sam i pobegao iz ltc-a na prvi znak asica...

Kitovi uzimaju pare bez po muke svakog dana na raznoraznim novim shitcoinima, zasto bi se zamlacivali sa LTC-om?

Pa sigurno ima par kitova koji su zaboravili da imaju ogromni stek LTC-a, pa ce valjda uskoro da napumpaju cenu :D.
Opusteno ljudi, svako ko je investirao mora biti svestan rizika :).

Ovo je sad prvi pristojan rebound, ima i volume-a ali ipak mislim da će još da pada. Veći problem je što je btc probio 550

ma to sa tim "kitovima" i "manipulacijama" i zaverama nije ništa drugo do pokušaj da se ljudi dodatno zaglupe, odnosno da se nateraju da poveruju kako nemaju nikakvu moć i kontrolu "nad vlastitom sudbinom" koju kontrolišu "velike ribe".

to su naravno gluposti, jer naravno da ljudi imaju moć da se edukuju i nauče nešto i u krajnjoj liniji zarade bez obzira u kom smeru se kreće cena.

Pravo tako ...

Trenutna cena jeste mala ali MReza i dalje fino raste ja samcak razmisljao danas da dam prae u da kupim jos koji novcic na kraju sam odustao (ipak cu da sacuvam te pare za neke druge stvari ...).

Ovo nece ici jos mnogo dole blizu smodna Sto se tice PUMP-a, mislim da PUMP mozemo iskljuciti u narednih mesec dana, sto ne znaci da cena nece lagano rasti ...

ltc nikada nece moci da se uporedjuje sa btc-om, to je samo jos jedan u nizu shitcoina, koji se od dobrog broja njih razlikuje najvise po tome sto je jos gori, jer iza njega stoji apsolutno nekompetentan i nesposoban developer tim. Dovoljno je prouciti njihove biografije i profesionalne reference i coveku ne treba nista drugo pa da zakljuci sta su oni u stanju da naprave.

Ok, ali zasto si ti na ovoj temi, ako to mislis o ltc-u i ne vidis mu bolju buducnost?
ako ne verujes u njega, prodaj to sto imas/ako imas, dok situacija ne bude jos gora :D pa kupi ono u sta verujes, ako verujes u bilo koju valutu...

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?300292-Litecoin-LTC-(scrypt)&p=3694332#post3694332

31. mart ...sta sam pisao sta ce da bude zbog ASIC a sta ste vi pisali ..svi u glas da cena da poleti.

A za Doge sam pisao dok se nisu pojavili ASICI..sad deli sudbinu svih skritp coina ukljucujuci i litecoin

Ma pusti pricu, secam se da si bio i u kurajberovom potpisu, imao si provalu godine u cripto svetu sa doggy-jima, mani se analiza.. Evo i genijalac isto postavlja jedno 500 razl prognoza, pogodi jednu i prica o tome mesec dana.. to ti je ona prica bacim kockicu i kladim se da ce pasti neki broj od 1 do 6.. wow kakvo strucno predvidjanje

LTC/BTC pao reversal na .0087.

Za 24h sa .01, short squeeze na .011 pa nazad i na kraju sa .0087 na .0096.
Šta radi Kinez...

Ma pusti pricu, secam se da si bio i u kurajberovom potpisu, imao si provalu godine u cripto svetu sa doggy-jima, mani se analiza.. Evo i genijalac isto postavlja jedno 500 razl prognoza, pogodi jednu i prica o tome mesec dana.. to ti je ona prica bacim kockicu i kladim se da ce pasti neki broj od 1 do 6.. wow kakvo strucno predvidjanje

A sta je bila provala ..da doge ima bolju pricu od ltca koji ne donosi nista novo???Ja i dalje stojim iza toga sto sam rekao ..nisam pricao da ce doge da ide cenom u nebo kao vi sto pevate o LTCu stalno vec sam pisao da ce da mu cena pada zbog velike inflacije ali da su ljudi napravili nesto bili novo u crypto svetu a LTC nista

Nazad
Vrh Dno