Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ovo je najniža vrednost LTC u odnosu na BTC od Nov 2013.
Period kada je LTC otišao u bunar na 0.0075 tamo 17. Nov da bi 26. Nov dostigao i istorijski najveću vrednost - 0.05199.

Eto čisto malo da podsetim :)

Што више пада цена то сам више сигуран да ће скочити. Али оно што ме брине ако доскакуће до неких 15 опет неће бити довољно да се заради и да се покрије просечна цена. Тј скок где се добије три, четири или чак пет пута више него што је уложено је по мени озбиљан, али још не видим како ћемо прећи 15-20 јер то значи да би неко морао доста долара да убаци у игру. Капирам ја да када цена крене горе креће општа лудница, многи продају јер мисле да су добро прошли али цена скочи па онда докупљују и слично али све нешто мислим да је ће бити доста више људи који ће само гледати како да извуку паре и да побегну од ЛТЦ главом без обзира.

Ако је већ поента пумпање зар није лакше напумпати неки други новчић, који је свеж и који није велик као ЛТЦ?

Hahaha al krece optimizam da prsti. Samo sam cekao da neko krene, dosadilo mi vise da ja to radim :d

:zgran: Blood on the streets je tu, što bi rekao Rotšild e sad za ostatak izjave ***

Dobio ltc jos jednu nulicu...

Nesicu sklanjaj one ordere na 1 ili 2$, kolko bese :d

Poslednja izmena:
Sklonjeni odavno :p nisam odavno pratio, kako pade cena od tad ccccc

Poslednja izmena:
Kao sto sam rekao jos davno kad ste hvalili na sva usta sto se pojavili ASICI za litecoin pricajuci kako ce sad tu velike pare da se ulazu..svaki ulozeni $ u ASIC ce da se ispumpa upravo iz vrednosti litecoina.

Kao sto sam rekao jos davno kad ste hvalili na sva usta sto se pojavili ASICI za litecoin pricajuci kako ce sad tu velike pare da se ulazu..svaki ulozeni $ u ASIC ce da se ispumpa upravo iz vrednosti litecoina.

LTC je rođen za short.
Samo 2 BTC ulog i zarada oko 0.7.

sve je manipulacija!!!

Aha. Whale-ovi su pokušali poziv margine na long, uspelo na Finex-u.
Najava su bili 5x skuplji LTC swaps. Nešto slično se desilo 12 jula.
Čekao sam celu noć i na kraju promašio, desilo se oko 8:30. :)

Poslednja izmena:

Ja se secam da si Ti pricao na sva usta Doggy da je No 1 coin.. za ovo se i ne secam

Ma ovi novi clanovi su zlo, propustili su LTC/BTC voz pa sad tipuju na shit coin-e, iskreno nemam nista protiv da uz BTC/LTC se pojavi i vredna treca valuta ali bar nek bude vredna svog renomea a ne da bude 100% scam!

samo se vi prepucavajte ko da je neko od vas(nas) ovde kriv, sto vam smeta ako neko iznese svoje misljenje???
samo kukate sta je i ko reko ko da smo svi poslusali Kurajbera ili dzonija ili koga god bilo, ja sam u nekom svom postu pretpostavio da ce ovo centralizovanje LTC-a koji je u osnovi zamisljen kao decentralicovan unistiti ideju LTC-a, mnogi su me docekali na noz ali ja sad nisam nikog prozvao sta je rekao iako je u pocetku sve potsecalo na BTC pricu....

SAD GA SVI PUSIMO, dali i gde je NO TURNING BACK POINT kod LTC-a ne znam ali verovatno postoji, posto verovatno oni mufloni od devova koji su odbili da forkuju LTC u trenutku izlazenja ASIC uredjaja i sada cute ne verujem da ce nesto vise tako lako da se promeni...
mozda je vreme da se svi pripremimo za eventualni GAME OVER sto se LTC-a tice.........

Centralizacije LTC je samo privremena kao i sto se isto desilo sa BTC-om koji je cak i sad veoma centralizovan....... avi sto idete u game over slobodno niko vam ne staje na put, ima pametnijih od vas koji ce kupit vas LTC i to veoma rado :p

nisam nesto preterano kompetentan ali po meni su 3 usroka konstantnog pada LTC-a:
-centralizacija (koja ne verujem da ce da se resi ni podelom svih preorder uredjaja)
-inflacija iz primarne emisije novcica(forkovati LTC i prepoloviti nagradu odmah)
-nesposoban dev tim da organizuje uspesnu marketinsku kampanju (sto li ne zaposle nekog)

Ne znam samo sta ces da pricas kad poleti. Ti i ne znas kad je btc kroz istu fazu prolazio, kad je cela udarilo u dno a diff u nebesa posle izlaska asic-a. Ali secas se sigurno kad je cena bila 1200$ jer si tada usao u pricu ;)
Sacekaj malo, prerano i previse naivno donosis zakljucke isto kao i sa dogecoin-om.

Cist primer manipulasine osobe :)

edit: da pojasnim ovo manipulisane...spustanjem cene se privlace nove investicije i otvara se kompletan "field" za nove igrace ili dopunu starih igraca. Mi koji smo u igri konstantno to percepiramo kao pad ali u ovoj industriji su metode malo drugacije i sam pad cene ne znaci da se nesto urusava, nego suprotno, da se otvara novi prostor. Da su ovo akcije Coca Cole ili Mc donaldsa verovatno bi ovaj pad pratila vest da se pola Amerike otrovalo ovim picem ili hranom i bio bi skoro game over, odnosno trebalo bi da prodje dosta vremena da se nesto oporavi. U ovoj nasoj prici je, opet ponavljam, sama akcija firma za sebe i nema mnogo veze sa industrijom osim price o Asic masinama koje su kupljene i jos se kupuju, sto vidimo po diffu. Tako da skok diff-a znaci porast cene u doglednom periodu i ovo je lepa vest, ja iskreno kao pokazatelja cekam FTC koji je u 4 navrata bio okidac skoka ili pada BTC-a i LTC-a, odnosno cekam ga na 0.0001 kada ce i poceti sve da raste, zato sam i rekao 8.11.2014 ;)

Poslednja izmena:
Cist primer manipulasine osobe :)
ja iskreno kao pokazatelja cekam FTC koji je u 4 navrata bio okidac skoka ili pada BTC-a i LTC-a, odnosno cekam ga na 0.0001 kada ce i poceti sve da raste, zato sam i rekao 8.11.2014 ;)
Ja sam cuo da FTC menja algoritam u takozvani "NeoScrypt"?

LTC je dosledan odavno su zapusili usta moronima koji su prozivali menjanje algoritma jer su kupili GPU-ve

To za neoscrypt pricaju vec neko vreme...ne znam sta ce tu biti ali znam da ide pump svakako zajedno sa ltc. Ftc ima pricu za manipulaciju, mozda je to jedna od njih :)

Odosmo ispod 5.2$. Nije mi samo jasno ko prodaje ovoliko ali neka, mora neko da nahrani kitove.
Kupuju se jeftini novcici. Tad tek vidim koliko sam pogresno procenio sto sam kupovao pre mesec dana. Sad treba uzimati bez obzira dali ce jos dole ili ne. Trazi se dno.

Nazad
Vrh Dno