Dobio ltc jos jednu nulicu...
Nesicu sklanjaj one ordere na 1 ili 2$, kolko bese :d
Zna li neko razlog ovog rasta sad? Nisu valjda braca kinezi prestali sa dampom
Nesic stavio ordere izmedju 6 i 1$ i naravno cena odmah krenula na gore :d
Kao sto sam rekao jos davno kad ste hvalili na sva usta sto se pojavili ASICI za litecoin pricajuci kako ce sad tu velike pare da se ulazu..svaki ulozeni $ u ASIC ce da se ispumpa upravo iz vrednosti litecoina.
sve je manipulacija!!!
Kao sto sam rekao jos davno kad ste hvalili na sva usta sto se pojavili ASICI za litecoin pricajuci kako ce sad tu velike pare da se ulazu..svaki ulozeni $ u ASIC ce da se ispumpa upravo iz vrednosti litecoina.
Ja se secam da si Ti pricao na sva usta Doggy da je No 1 coin.. za ovo se i ne secam
Po tome sto si ti pisao ispada da ce i BTC propasti...tako da ne mlati, nego uzivaj dok jos ima jeftinih novcica.http://forum.benchmark.rs/showthread.php?300292-Litecoin-LTC-(scrypt)&p=3694332#post3694332
31. mart ...sta sam pisao sta ce da bude zbog ASIC a sta ste vi pisali ..svi u glas da cena da poleti.
A za Doge sam pisao dok se nisu pojavili ASICI..sad deli sudbinu svih skritp coina ukljucujuci i litecoin
Ja sam cuo da FTC menja algoritam u takozvani "NeoScrypt"?Cist primer manipulasine osobe
ja iskreno kao pokazatelja cekam FTC koji je u 4 navrata bio okidac skoka ili pada BTC-a i LTC-a, odnosno cekam ga na 0.0001 kada ce i poceti sve da raste, zato sam i rekao 8.11.2014![]()
Samo jos fali da LTC objavi kako menja algoritam u NeoScrypt hahaAha, sad sam upravo okacio link tamo u temi. Ne znam koliko ce mu to pomoci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari