A zapadnjaci kao skromne osobe i nisu uopšte pohlepni (btw. to će im i urušiti imperiju 😛)Jeste...Kinezi su poznati kao galantni tipovi i kao budale, koje bacaju milijarde u vetar...
Uffff sve sam iscitao, na sve ovo ce se pojaviti nekoliko Kineza koji ce upumpati 1 milijardu dolara u ltc i cao, sve kritike, planovi i ostalo padaju u vodu. 8.11.2014 rekoh ja! 🙂
A zapadnjaci kao skromne osobe i nisu uopšte pohlepni (btw. to će im i urušiti imperiju 😛)
Ma daj sta ti je? Koja je to dobra vest bila zimus? Krenuo pump i to je to, sve je skocilo gore. Pa i prokleti FTC je tada vredeo preko 1.2 dolara po komadu. Kakva je to bila dobra vest u vezi njega? :d
Desilo se nekoliko puta i desice se opet. Cela ova prica s kriptovalutama odavno nema veze s logikom i mozgom, to je valjda svima jasno. Sada su limiti samo koliko nam masta i zdrav razum dozvoljavaju. Znaci, to the moon! 😉
Opet tebi licno NIJE jasan koncept crypto valuta, isti je decentralizovan i primenu mora naci prirodno a ne potplacivanjem i nametanjem, svi takvi coin-u su do sad pukli ili ce tek zveknut strasno (doge, itd..)
Ne bi se slozio..Linux obicni ljudi ne koriste jer ti treba 3 fakulteta da instaliras drajver.Obicni ljudi hoce da nesto bude prosto za koriscenje.Hahaha ovo me neverovatno podseca na situaciju Windows-Linux.
Linux je u vecini slucajeva bolja varijanta ali ipak 95% ljudi koristi Windows.
Dok linux zajednica pasivno ceka da se on prirodno progura Windows ne smanjuje svoju bazu korisnika.
Naravoucenije:
ukoliko iza neke ideje ne stoji kapital i licna korist nekoga nema mu napredka.
Pohlepa je odlican motivator i pokretac stvari.
Ne bi se slozio..Linux obicni ljudi ne koriste jer ti treba 3 fakulteta da instaliras drajver.Obicni ljudi hoce da nesto bude prosto za koriscenje.
Valjda LTC nije jedna velika navlakusa. Sem tog pumpa od 10-15 dana sve ostalo je samo pad. Mreza u velikoj meri moze da bude samo posledica tog pumpa. Ko hoce da umnozi BTC daleko lakse ce to ostvariti preko nekog POS shitcoina.
Evo jedan konstruktivan predlog 🙂 Daj da svi ubedimo Proday-a da proda LTC ovih dana, pa skupimo da mu vratimo kad skoci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari