A zapadnjaci kao skromne osobe i nisu uopšte pohlepni (btw. to će im i urušiti imperijuJeste...Kinezi su poznati kao galantni tipovi i kao budale, koje bacaju milijarde u vetar...
Uffff sve sam iscitao, na sve ovo ce se pojaviti nekoliko Kineza koji ce upumpati 1 milijardu dolara u ltc i cao, sve kritike, planovi i ostalo padaju u vodu. 8.11.2014 rekoh ja!![]()
A zapadnjaci kao skromne osobe i nisu uopšte pohlepni (btw. to će im i urušiti imperiju)
Ma daj sta ti je? Koja je to dobra vest bila zimus? Krenuo pump i to je to, sve je skocilo gore. Pa i prokleti FTC je tada vredeo preko 1.2 dolara po komadu. Kakva je to bila dobra vest u vezi njega? :d
Desilo se nekoliko puta i desice se opet. Cela ova prica s kriptovalutama odavno nema veze s logikom i mozgom, to je valjda svima jasno. Sada su limiti samo koliko nam masta i zdrav razum dozvoljavaju. Znaci, to the moon!![]()
Opet tebi licno NIJE jasan koncept crypto valuta, isti je decentralizovan i primenu mora naci prirodno a ne potplacivanjem i nametanjem, svi takvi coin-u su do sad pukli ili ce tek zveknut strasno (doge, itd..)
Ne bi se slozio..Linux obicni ljudi ne koriste jer ti treba 3 fakulteta da instaliras drajver.Obicni ljudi hoce da nesto bude prosto za koriscenje.Hahaha ovo me neverovatno podseca na situaciju Windows-Linux.
Linux je u vecini slucajeva bolja varijanta ali ipak 95% ljudi koristi Windows.
Dok linux zajednica pasivno ceka da se on prirodno progura Windows ne smanjuje svoju bazu korisnika.
Naravoucenije:
ukoliko iza neke ideje ne stoji kapital i licna korist nekoga nema mu napredka.
Pohlepa je odlican motivator i pokretac stvari.
Ne bi se slozio..Linux obicni ljudi ne koriste jer ti treba 3 fakulteta da instaliras drajver.Obicni ljudi hoce da nesto bude prosto za koriscenje.
Valjda LTC nije jedna velika navlakusa. Sem tog pumpa od 10-15 dana sve ostalo je samo pad. Mreza u velikoj meri moze da bude samo posledica tog pumpa. Ko hoce da umnozi BTC daleko lakse ce to ostvariti preko nekog POS shitcoina.
Evo jedan konstruktivan predlogDaj da svi ubedimo Proday-a da proda LTC ovih dana, pa skupimo da mu vratimo kad skoci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari