Ovde i dosta je precizan https://www.litecoinpool.org/stats
Ovde i dosta je precizan https://www.litecoinpool.org/stats
U bre Gorane zar i ti, ASICi ulaze i tu je kraj za nas kopace, ne znam za WC ali mreza na coinotronu za kucice nije pala, pustaju polako asice i tu se nista ne moze do sad su taktizirali, ali ocigledno je da su poceli da ih sinhronizuju i da mreza ide u nebo, mi cemo polako da se povlacimo sto ce malko drzati kolko tolko skok ali to je beznacajno da li cemo izaci za dva dana ili mesec. Koliko se secam @Saj je reko da izlazimo na 8000, u ovom trenutku fali jos iljadarka. Promene na mrezi su reda velicine 10Gh a to ne mogu biti mineri, jos ih ustimavaju ali ne zadugo, voleo bih da gresim al tesko
Ja rekao i tako ce i da bude. Sada jos kopam ltc jer nema ne znam sta pametnije i isplativije. Hocu jos koji komad da nakopam i to je to. Uskoro ce i do 8K, ne verujem da cemo skrpiti jos mesec dana. Do 8000 je ok za kopanje, posle toga je sica. Preko toga bacam sve na drk i vise ne gledam karte, neka se gomila.U bre Gorane zar i ti, ASICi ulaze i tu je kraj za nas kopace, ne znam za WC ali mreza na coinotronu za kucice nije pala, pustaju polako asice i tu se nista ne moze do sad su taktizirali, ali ocigledno je da su poceli da ih sinhronizuju i da mreza ide u nebo, mi cemo polako da se povlacimo sto ce malko drzati kolko tolko skok ali to je beznacajno da li cemo izaci za dva dana ili mesec. Koliko se secam @Saj je reko da izlazimo na 8000, u ovom trenutku fali jos iljadarka. Promene na mrezi su reda velicine 10Gh a to ne mogu biti mineri, jos ih ustimavaju ali ne zadugo, voleo bih da gresim al tesko
Nije KNC Asic nikom isporucen vec su poceli da kopaju za sebe..zauzece jedno 70% mreze brzo ..naravno krice se po raznim poolovima da rasporede snagu . .a asice se da isporucuju na kasicicu kad dif ode u nebo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari