[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
auuu 50 karaktera? ti si mu bas *** kebu![]()
Znam ja jos jednog koji je pre par meseci stavio 50 karaktera za sifru :d
@mighty78
Kako si dosao do tog grafikona na switchercoin.com ?
Nisam mislio toliko da banalizujemo. Net sam odpisao odmah ali ajde reko da ga spomenem vidim ljudi koriste.
Zanima me Android koliko je pouzdan u odnosu na PC i obrnuto ?
Gdje je najpametnije da drzis platu? Kod sebe u novcaniku/dzepu ili da das neznancu na ulici na lijepe oci?
Piratcki windows ima svoh MD5 koji uporedis sa MSDN verzijom i miran si 100000000%
Jel moze ovde da se napravi stiki tema za ljude koji bi da cuvaju koine a ne znaju kako
USb fleske i enkripcije su mnogo tezi nacini i ne prakticni
Piratcki windows ima svoh MD5 koji uporedis sa MSDN verzijom i miran si 100000000%
i onda na njega staviš aktivator......
Ja bih se plasio da mi sve stoji na 1 novcaniku,mislim na gomilu
vrlo lako se rasporedi na 20 adresa,a jos lakse cuva i importuje u novcanik po potrebi
private key je majka
E hebga
To ti je kao da imas 50k€ u jednoj sobi u sefu.Kad dodje prijatelj da ti pozajmi pare ti uvek ides u istu sobu i donosis mu pare.Sutra ce on da kaze nekome slucajno ili namerno,Sale sve pare drzi u spavacoj sobi
E sad,
Zamisli da drzis pare svuda po kuci,sve pare su ti na dohvat ruke i ne moras da otvaras uvek istu sobu i sef i ako ti lopovi banu ti im otvoris jedan sef,ostalih 20 ostaje zakljucano,niko ni ne zna da ih imas...
Nadam se da je sad malo jasnije,a mnogo je sigurnije
For all: Glupo je praviti zalepljenu temu jer ne postoji univerzalno pravilo za čuvanje bilo čega. 10 ljudi ima da ti obrazlože 10 različitih metoda.
Nema veze, neka su i 15 metoda, ali nek' stoji upisano na vrhu strane.
da li je normalno da switchercoin pokazuje 65KHs kada je zbir preko 3200KHs
Pogledajte prilog 135595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari