Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
ajd, ti to objasni Lazi
Pa zamrala je pa mora ovde da promovise![]()
Pa ja sam zaradio 10x vise na Maxcoin-u pa ne msilim da je to buducnost
Cilj shit coin-a jeste brza zarada, pump i dump ko je pametan a *****i nek cuvaju govance![]()
Ja testiram switchercoin.com od juče, kopaš šta oni odrede (trenutno DOGE) i odmah ti konvertuju u LTC po kursu sa Cryptsy-a.
Juče sam zaradio dosta više nego da sam kopao LTC, a nisam morao da se smaram sa berzom i sl. Ne znam još koliko kradu, nije im neki pool što se tiče statistike i mogućnosti, al sam dobio dosta više, bez nekog angažovanja.
Za juče sam dobio bar 70% više nego da sam direktno kopao LTC, ali ne mogu tačno da odredim koliko pošto sam prvo kopao sa jednim, pa posle prebacio i drugog worker-a.
Zbog pada LTC diff-a danas ne očekujem toliku razliku, možda 40%.
da, ali oni ti uzimaju solidan procenat, sto ti sve to automatski zavrsavaju, kao rabbit sto uzima jednu cetvrtinu zarade...
vise se isplati direktno kopati najisplativije valute, pa ih sam menjati na menjacnici, vise se zaradi, no ako nekog mrzi ili nema vremena, nek pici ova automatska resenja...
Ako su doge, shitcoin, ultracoin, cockcoin, sexcoin i ostali shit coini isplativiji 50, 100, 200% onda kopas njih i prodajes ih za LTC i ne ceses se po glavi ako skoci isti...
Na maxu si kazes zaradio, i to 10 puta vise. Da pomenu bilo koji drugi pa da i shvatim ozbiljno, ali maxcoin koji prvih nekoliko sati nisi uopste mogao da kopas a onda si mogao ali samo solo i to sa farmom nv karti preko cuda minera, e to mi je malo tesko da svarim.
E sad, ako znas keisera licno pa si radio nesto specijalno, u to ne ulazim)
Ko se snasao sa maksom i prodao na vreme, za manje od jednog dana mogao je da uzme opasne pare. Recimo vise nego sto ce da iskopa za godinu dana sa istom opremom na ltc. Malo li je?
Ltc je na ivici propasti. Run 4 ur lives...
(Da, to sam ja, ltcvictim).
Pa zalim kad nisi u toku
Nisam samo ja zaradio vec i oni koji su NA vreme pokrenuli GUI miner... ne CGminer vec onaj OpenCL miner za koji je u prvih par sati cak isla donacija, diff je bio tacno 5000% manji pa ti sad racunaj koliko sam iskopao za 4h
A ne da kazem da sam prvih par tura prodao za 0.007![]()
Hvala ti sto si to podijelio sa nama bar nismo dzaba visili na forumu.
Jel zna neko koliko trenutno zauzima LTC wallet? U gigabajtima na HDD.
Pratio sam zadnjih 48h za switchercoin.com. Tamo kopam sa 2.25 MH/s zadnja dva dana.
Da sam sa time kopao na litecoinpool.org u zadnjih 48h dobio bih:
0.62073864 LTC na diff 3500
0.81237700 LTC na diff 2674
(2,102-1,433)/1,433= 46% više nego da sam kopao na litecoinpool.org.
Dakle 46% više para sam dobio preko njih, za LTCrabbit koliko vidim je juče bio 18,5% a danas 13,3% trenutni altcoin bonus.
Ove procente uzeti sa rezervom, pošto je bilo velikog pada diff-a za LTC i verovatno će još malo pasti, tako da je možda sad razlika u isplativosti manja, ali opet nije zanemarljiva.
Prednost je da nema zezanja sa menjačnicama, višestrukim transferima sa jedne adrese na drugu i sl. Dobiješ LTC direktno u wallet. Idealno za lenštine poput mene
Mana switchercoin.com je što nema manual payout, samo automatic threshold payout i što od trenutka kad kao isplate dok se stvarno ne završi transakcija prođe po nekoliko sati.
Takođe, koriste PPLNS reward, tako da nije kao PPS da stalno dobijate neke pare, nego po par sati se ne menja stanje, pa onda nalete novčići.
Pool kao pool je OK, R/A mi je manji od 0,5%, nije padao i sl.
A kakav je wemineltc?
Krecem danas sutra sa 1400kh/s da kopam pa mi treba koji pool je najisplativiji/stabilniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari