Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ako si ikad citao americke medije mogao si da primetis da kad pisu o kriptovalutama za njih postoji samo bitcoin i dogecoin..litecoin skoro niko nigde i pominje ..litecoin trenutno odrzavaju kinezi u zivotu.

SAmo pogledaj ovu statistiku trenutnu

Market Capitalization $68,954,944 USD
Transactions last 24h 107,546
Transactions avg. per hour 4,481
Dogecoins sent last 24h 121,009,422,792 DOGE ($174,106,832 USD)

Za zadnjih 24 sata vrednost poslatih dogeova je 3 puta veca nego market kapitalizacija.Doge ce jos da ide gore..to znaju i veliki tako da nisu ludi da sad dumpuju.

Taj sent u 24 sata je lazan, imas na bitcointalku objasnjenje zasto je to tako, ima neka greska u dizajnu coina

Ako si ikad citao americke medije mogao si da primetis da kad pisu o kriptovalutama za njih postoji samo bitcoin i dogecoin..litecoin skoro niko nigde i pominje ..litecoin trenutno odrzavaju kinezi u zivotu.

SAmo pogledaj ovu statistiku trenutnu

Market Capitalization $68,954,944 USD
Transactions last 24h 107,546
Transactions avg. per hour 4,481
Dogecoins sent last 24h 121,009,422,792 DOGE ($174,106,832 USD)

Za zadnjih 24 sata vrednost poslatih dogeova je 3 puta veca nego market kapitalizacija.Doge ce jos da ide gore..to znaju i veliki tako da nisu ludi da sad dumpuju.

Cuj ti njega, litecoin odrzavaju kinezi samo u zivotu.. Pa celu kripto pricu odrzavaju kinezi u zivotu, inace bi bio Btc 100$ ltc 3$ a taj tvoj doggy koji reklamiras cim mozes jer si verov all in u toj valuti, bi vredeo 0,000001 $ dakle i ti se zahvali kinezima

Evo i ja se zahvaljujem kinezima na APC-ju i isplaćenom računaru preko APC-ja.

LTC diff pao sa 3500 na 2,674, vrednost LTC-a u blagom porastu :)

moraju jos da spustaju diff kad niko ne kopa ;) sem nas par :)

Ja testiram switchercoin.com od juče, kopaš šta oni odrede (trenutno DOGE) i odmah ti konvertuju u LTC po kursu sa Cryptsy-a.

Juče sam zaradio dosta više nego da sam kopao LTC, a nisam morao da se smaram sa berzom i sl. Ne znam još koliko kradu, nije im neki pool što se tiče statistike i mogućnosti, al sam dobio dosta više, bez nekog angažovanja.

Za juče sam dobio bar 70% više nego da sam direktno kopao LTC, ali ne mogu tačno da odredim koliko pošto sam prvo kopao sa jednim, pa posle prebacio i drugog worker-a.

Zbog pada LTC diff-a danas ne očekujem toliku razliku, možda 40%.

Poslednja izmena:
Glupo pitanje, sto bi kopao ltc kada doge mozes da pretvaras u ltc i dobijes 40% vise?

Hmm, mogao bih i ja da predjem na taj dodge ako je vec toliko isplativiji. Jel cointron ok za kopanje kerova? Na koju menjacnicu ga posle prebacujes, da li ga menjati za LTC ili BTC?

Kopao sam poslednjih par dana na LTC rabbitu kod njih se kopa trenutno najisplativija valuta (uglavnom doge) i prebacuje automatski u LTC, u poslednje vreme dobijam oko 15-20% vise.... Uzimaju veliku proviziju izgleda...

Poslednja izmena:
Hmm, mogao bih i ja da predjem na taj dodge ako je vec toliko isplativiji. Jel cointron ok za kopanje kerova? Na koju menjacnicu ga posle prebacujes, da li ga menjati za LTC ili BTC?

Ja vozim coinotron, prebacim na vircurex, tamo menjam za btc, pa btc za ltc

Dobar je rabbit, dobija se tacno onoliko vise koliko pisu. Ja sam zadovoljan.

Polovljenje shitcoinima ne znaci nista. Ko je hteo da rizikuje i zaradi mogao je da kupi ultracoin kao ipo i da zaradi visestruko. Ja sam se razmisljao pa odustao, veliki je rizik poslovati da btc-e adminima...

Ajmo svi sad prodaja btc. 704 je na stampu i btc-e. To je vise od 700 a juce su na trollboxu rekli da nikada vise nece biti preko 700. Sto znaci da je ovo zadnja sansa da prodate svoj btc na 700. Hurry!!!

a jel' , ako sad prodam po 704$, jel' cu onda moci da kupim po 20$ :)

Neces, nema za tebe po 20$. To je rezervisano a prave vernike u trollbox. Da ne imenujem, imam vec neki kazneni poen, bash da me ne banuju zbog takvih, sami neka se pronadju :).

Ako su doge, shitcoin, ultracoin, cockcoin, sexcoin i ostali shit coini isplativiji 50, 100, 200% onda kopas njih i prodajes ih za LTC i ne ceses se po glavi ako skoci isti...

@dzonikg28
Gde kakve medije slusas americki kurir i online sajtove koji za 100$ objavljuju sta im se kaze......, doge je privremen hype koji vec jenjava, za mesec dana nece ga se vise niko ne secat, POTPISUJEM! :)

@dzonikg28
Gde kakve medije slusas americki kurir i online sajtove koji za 100$ objavljuju sta im se kaze......, doge je privremen hype koji vec jenjava, za mesec dana nece ga se vise niko ne secat, POTPISUJEM! :)
ti potpisuj a ja sam zaradio na njemu na menjacnicama 3 puta vise za ovih mesec dana nego sve pare sto sam izmajnovao sa 5 mh/s ikad dok se vi i dalje plasite da cena da mu padne (a nece skoro )..evo ode za cas sa 220 na 240

ti potpisuj a ja sam zaradio na njemu na menjacnicama 3 puta vise za ovih mesec dana nego sve pare sto sam izmajnovao sa 5 mh/s ikad dok se vi i dalje plasite da cena da mu padne (a nece skoro )..evo ode za cas sa 220 na 240

Pa ja sam zaradio 10x vise na Maxcoin-u pa ne msilim da je to buducnost :)

Cilj shit coin-a jeste brza zarada, pump i dump ko je pametan a *****i nek cuvaju govance :p

Pa ja sam zaradio 10x vise na Maxcoin-u pa ne msilim da je to buducnost :)

Cilj shit coin-a jeste brza zarada, pump i dump ko je pametan a *****i nek cuvaju govance :p

ti cuvaj litecoin kome cena niza nego pre 2 meseca..a i taj shit coin vec mesec dana ima vise gh/s od litecoina..cak ga i vi ljubitelji litecoina majnujete kao ludi

^Ti uopste ne shvatas poentu i jos uvek zivis u zabludi da ce od tih shit coina biti nesto.

^Ti uopste ne shvatas poentu i jos uvek zivis u zabludi da ce od tih shit coina biti nesto.
briga me dal ce da bude ili nece za par godina ali ne znam kako ne vidite da je mesec dana laka lova da ne moze laksa..svi ocekujete da samo sto nisu propali kerovi a i ako prodadnu to nece da bude skoro uopste.

^^^
FacePalm.gif

Poslednja izmena:
moze o tim lutalicama u njihovoj temi a ne LTC?

Nazad
Vrh Dno