Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Nece, mozda ti bude par kh/s manje a stabilnije. Kad hash rate ne varira mnogo po kartici onda si ubo pravi intensity.

Ne znam zasto imas problem. Probaj u drugom browseru za svaki slucaj. Radi provereno, nije me mrzelo da probam. Kontao sam da si sigurno pustio dodge pa zato nece.

evo probao i u mozilli, nece :p samo hoce ili PPS ili RBPPS, sta mi je bolje od ta dva, sobzirom da onaj treci ne mogu, i kopam 24/7

Koliki stale je optimalan za sapphire r9 270 i r9 270x? meni varira na I-18 od 1.2-1.8% a na I-19 od 1.5-3% mada na I-18 mi je stabilniji KH/s na poolu, manje varira dok mi cgminer pokazije stabilne vrednosti nevezano za Intensity. Da li je bolje ako je Stale sto manji?

Poslednja izmena:
evo probao i u mozilli, nece :p samo hoce ili PPS ili RBPPS, sta mi je bolje od ta dva, sobzirom da onaj treci ne mogu, i kopam 24/7

pa dobro bre jesi li ti otisao na taj cointron, jel sve lepo pise tamo? jel treba i da ti prevodimo jos?

PPS - Pay Per Share. Each submitted share is worth a certain amount of coins. It is risky for pool operators.
RBPPS - Round-Based Pay Per Share. Like PPS, but payouts are delayed till a block is found and confirmed by the network. If a found block gets orphaned, earnings relative to it are not paid.

LTC PPS 3.5% fee
RBPPS 2.0% fee

drugari jel ste videli cenu BTC i LTC? Mnogo je pala a na kucicima sam u par navrata vido pnogo jaku snagu i procenu sledeceg diff asa 1200 na 3500 i 5500, sta mislite sta se dogadja?

Ja videh: Difficulty1469.97679471Est Next Difficulty1429.66809697. E sad procitaj sajberov potpis, pa ga pm da konkurises da ga zamenis :).

ja kazem da sam vido u nekom trenutku s;edeci diff 3500 nocas i jutros 5500 ali to je bilo samo na trenutak , tj na jedan ili 2 refresa stranice, a cena je otisla za 100 dolara dole za BTC i 5 za LTC

drugari jel ste videli cenu BTC i LTC? Mnogo je pala a na kucicima sam u par navrata vido pnogo jaku snagu i procenu sledeceg diff asa 1200 na 3500 i 5500, sta mislite sta se dogadja?

Ja sam video chat na BTC-E gde su likovi pre neki dan pricali da je to poslednji dan kad ces moci da prodas BTC za 700$.
Nisam nesto dublje ulazio u pricu niti se istini za volju razumem ta berzanska mesetarenja ali rekli su da se ovo desava zbog MtGox-a ali kako i zasto, ne znam.

Update:

http://www.coindesk.com/price-drops-mt-gox-blames-bitcoin-flaw-withdrawal-delays/

Poslednja izmena:
Ja sam video chat na BTC-E gde su likovi pre neki dan pricali da je to poslednji dan kad ces moci da prodas BTC za 700$.
Nisam nesto dublje ulazio u pricu niti se istini za volju razumem ta berzanska mesetarenja ali rekli su da se ovo desava zbog MtGox-a ali kako i zasto, ne znam.

Update:

http://www.coindesk.com/price-drops-mt-gox-blames-bitcoin-flaw-withdrawal-delays/

Pazi, tamo ako si video, onda to mora da je tako..drugačije ne može biti...

Pazi, tamo ako si video, onda to mora da je tako..drugačije ne može biti...

Mani me od sarkazma ni ja ne verujem u sve sto procitam na internetu, ali ovo se ispostavilo kao tacno.
Sta ti nije jasno?

Mani me od sarkazma ni ja ne verujem u sve sto procitam na internetu, ali ovo se ispostavilo kao tacno.
Sta ti nije jasno?

Pa to da verujes trollboxu. Na istom tom mestu 100x dnevno pisu i da je poslednja sansa da se kupi po 700 jel ide gore, tako da nekad mora biti tacno to sto odvale. A najjaci *****z je LTC on Gox, mada se malo primirilo u poslednje vreme.

Evo ubacice odmah i ltc na Gox samo da rese prvo ovaj problem sa btc-om :d

Pa to da verujes trollboxu. Na istom tom mestu 100x dnevno pisu i da je poslednja sansa da se kupi po 700 jel ide gore, tako da nekad mora biti tacno to sto odvale. A najjaci *****z je LTC on Gox, mada se malo primirilo u poslednje vreme.

Ja nisam ni rekao da sam poveravao i zato nisam ni prodao moje BTC, ali valjda vidis da su ljudi bili u pravu.

Jesu i zato sam ja prodao sav svoj btc po 102. Da, ja sam taj koji je dumpovao one hiljade btc i sada cekam da kupim na 10$ isti.

Nemoj 20, mnogo je. Trebao si danas da prodas po 102 kao ja i da cekas 10. Jer eto, da sam imao samo 100 ja bih mozda i prodao na 700. Ovako, kad imas 15000 mozes od toga 3000 da prodas na 102. I sve to zato sto su "milioneri" tako rekli na trollboxu na btc-e. Novi film se snima: btc-e i kamen mudrosti.

Treba iskoristiti ovu krizu i sad kupovati BTC i LTC. Slicno je bilo sa kinezima pre par meseci pa je cena opet skocila. Razmisljam samo sta da radim sa ovim kuckama ,da zamenim za LTC dok je povoljno.

Tesko da to docekas ,samo kad se resi situacija sa Goxom i kuckama onda LTC i BTC moraju gore.
Mislim da ce ovaj Doge halving da presudi mnogo toga, previse se digla prasina oko kucki ,svi misle da ce da se obogate ,prica se tako na svim jacim forumima. Primetice to veliki igraci i izmanipulisati nesto tako da se oni obogate a svi ostali propadnu.
Kao sto se prica da je neko postavio Buy Order za veliku kolicinu Dogecoina. Mozda samo navlace masu da urade isto pre propasti.

Ako pogledamo konkretne podatke Dogecoin ima veliku inflaciju,skup je za odrzavanje i samo kopija LTC-a,shodno tome smatram da nema neku sjajnu buducnost. Jak je trenutno zbog mnogo ljudi koji su oko njega,dosta medijske paznje,pogodan za low-end rudare. Ali prva kriza kad ga bude pogodila i okrenu mu ledja rudari onda mu se mnogo lose pise.

Cuj primetice. Pa ne da su ga primetili, vec su ga i napravili veliki igraci. Napravili da zarade kintu. Ko mu dize i odrzava cenu? Rudaru koji dumpuju svaki coin koji nije btc/ltc? Ne, vec oni koji su ga isfinansirali da navuku masu. Ftc je malo mace za kucke sto ce se uskoro i videti... Krizna vremena su uvek bila dobra da zalazu ljude da potraze spas u jednom miracle coinu koji skace kada svi padaju. Nekada je to bio ltc, ali je skup za pump. Kucke su mnogo isplativije za manipulaciju ovih dana. Da ne pominjemo da je najjaca berza koja ga menja krepsi kome odredjeni coini laguju bas kada ne treba nama smrtnicima vec njima bogovima. Ama bas slucajno.

zaEban igrac prodao 5 komata po 16.3 cisto da se ima neki fiat :d

btc-e zeza, offline je,, moram da refresujem stranicu po nekoliko puta dok se ne ucita

Tesko da to docekas ,samo kad se resi situacija sa Goxom i kuckama onda LTC i BTC moraju gore.
Mislim da ce ovaj Doge halving da presudi mnogo toga, previse se digla prasina oko kucki ,svi misle da ce da se obogate ,prica se tako na svim jacim forumima. Primetice to veliki igraci i izmanipulisati nesto tako da se oni obogate a svi ostali propadnu.
Kao sto se prica da je neko postavio Buy Order za veliku kolicinu Dogecoina. Mozda samo navlace masu da urade isto pre propasti.

Ako pogledamo konkretne podatke Dogecoin ima veliku inflaciju,skup je za odrzavanje i samo kopija LTC-a,shodno tome smatram da nema neku sjajnu buducnost. Jak je trenutno zbog mnogo ljudi koji su oko njega,dosta medijske paznje,pogodan za low-end rudare. Ali prva kriza kad ga bude pogodila i okrenu mu ledja rudari onda mu se mnogo lose pise.
Ako si ikad citao americke medije mogao si da primetis da kad pisu o kriptovalutama za njih postoji samo bitcoin i dogecoin..litecoin skoro niko nigde i pominje ..litecoin trenutno odrzavaju kinezi u zivotu.

SAmo pogledaj ovu statistiku trenutnu

Market Capitalization $68,954,944 USD
Transactions last 24h 107,546
Transactions avg. per hour 4,481
Dogecoins sent last 24h 121,009,422,792 DOGE ($174,106,832 USD)

Za zadnjih 24 sata vrednost poslatih dogeova je 3 puta veca nego market kapitalizacija.Doge ce jos da ide gore..to znaju i veliki tako da nisu ludi da sad dumpuju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno