to se i ja pitam kod licne prodaje i zato necu da se bavim njom, ne deluje mi sigurno, vec se izgleda ide na poverenje...
ja ne bi nikom unapred preneo novcice i onda da se pitam dal cu biti isplacen...
ovako lepo te banka odere, ali si bar siguran.
Nisi mi odgovorioKoji drv imaš na tim kartama od 2gb ? Ja ih imam 4 sa 13.11 drv, ferceraju kao besne preko 400.
Ponesemo laptopove pa se nadjemo negde u gradu gde ima wifi![]()
i gde ceka neko sa sniff-om :d
ne znam, verovatno cu probati, cim i vi trgujete licno i kolko vidim niste imali losih iskustva...
samo jos da provalim kako se vadi taj btc-e kod... tj dal je eventualno potrebno stampati/skenirati nesto il sta vec...
a recite mi, kad otvoris devizni racun u banci, i desi da ne dobijas nikakva primanja na njega, nikakve transkacije, par meseci... jel ti banka tu nesto obracunava ili ti gasi racun zbog neaktivnosti?
posto bi trebao ovih dana da otvorim devizni racun, a ako se desi da mi se licna trgovina pokaze boljom, onda bi mi taj racun stajao cisto ono u rezervi...
i gde ceka neko sa sniff-om :d
imam pitnaje. kopam na coinotronu (nece wemineltc da mi krene kad podesim), i jedino mogu da stavim round based pay per share. ne mogu PPLNS i PPS. zna neko o cemu se radi?
Nisi mi odgovorio, driveri su 13.12. koja su podesavnja kod tebe i koje temperature?
reci cu ti ja umesto njega. Temp su smesne, 55 stepeni, kuleri oko 50%.. u svakom sl ne prelaze 60 stepeni, drajveri *** ili 13.11 ili 13.12 al to nema veze, jer je sve do grafickih kartica! Power color 2 giga! (verizija od 1 giga ne mogu, al ove od 2 lagano teraju) samo te i ove moje msi 1 giga mogu bacati do (i aj mozda i preko) 400. njegova podesavanja su 1150/1250
*mada Msi moras bas da podesis da im ebes kevu a usput ih i zagrejes, dok PC lagano lete do 400..
Dobio sam i drvenog advokata
teraju 400 khash iz zezanja na tim temperaturama...evo i prntscrnPogledajte prilog 135129
btw ovo je scrypt jane, pa se manje greju, inače su sa ltc malo jače![]()
A sto lepo ne kazes da kopas dodge? Mogao si i obavestenje tamo da procitas, sve pise za pismene. Dodge moze samo tako da se kopa i nikako drugacije za sada.
Za LTC mozes da menjas, za FTC mozes da menjas... Bar koliko ja znam, ne verujem da su nesto menjali u zadnja 2 dana.
obrati paznju koji sistem biras jer PPLNS nije predvidjen za LTC kopanje cointronu, sve pise i sve je lepo objasnjeno https://coinotron.com/coinotron/AccountServlet?action=home
12984/4004500*100=3.242352353602198% Stale mnogo je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari