[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ne bas. To je moj plan vec neko vreme.
Izgleda da je dosta uticao "Brat" sa kupljenih 5000 btc za 27$ pre cetiri godine![]()
Moze li pomoc, imam u rigu 3x7950 pokusavam da nadjem pravo podesavanje, medjutim poslednja 2 sata prva grafika kao da je stala sa radom, ne mogu da je pokrenem, dok druge 2 kopaju, restartovao sam masinu, menjao podesavanja ali ne pomaze. Evo kako izgleda:
I ako su podesavanja univerzalna za sve asus 7950 dcu2 karte, molio bih da mi neko javi kako da podesim, da se ne maltretiram previse.
Potrebna mi pomoc pa ako je neko voljan da pomogne bio bi zahvalan.
Da li mi neko moze preporuciti neki pool za kopanje LTCa i ukratko objasniti ulogu poola u odnosu na mene kao i mene u odnosu na pool.
Da li npr. danas mogu kopati u jednom poolu a sutra u drugom? Da li napravljene coine nosim sa sobom ili sta? Gdje oni stoje?
1020/1250 manje vise vecina koristi ova podesavanja.
Valja li sada malo krenuti kopati sa jednom grafikom? U pitanju je XFX 7950 za koju kazu da je los model za rudarenje. E sada, da li je to istina ili ne, nemam pojma. Malo je predugacka tema za ceprkanje po pretrazivacu, pa ako moze info bio bih zahvalan. :]
Hvala na info. Podesio sam na 1020/1250. Celu noc je radilo bez greske,sa ovakvim setup-om karte daju po 600Mhs.
U drugom rigu imam 2x7970 TF3, interesuje me da li na seasonic X 850w gold mogu da stavim jos jednu 7970. Tj da li ovo napajanje provereno moze da gura 3x7970?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari