Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ne znam da li je nova platforma, oznaka napajanja je SS-850km, Active PFC F3 (X-850). Vidim da si napisao "slobodno stavi 3x7950", ja sam mislio 3x7970 da stavim....
I ako neko zna, neka napise koja podesavanja da stavim za msi 7970tf3. Greju mi se porilicno (prelaze 80C), oko 10C vise u odnosu na Asus 7950 dcu2....

Moze sigurno 3x7970, samo nemoj previse da ih klokujes, sto i ne treba da radis za ltc. Kada si kupio napajanje?

Pozdrav svima
Imate li informaciju da li na BITSTAMP-u moze da se proda manje od 1 Bitcoin-a, tacnije 0,8 Bitcoina ?

Mozes prodati, ali ti se ne isplati da prebacujes na racun tako malu sumu jer su provizije velike. Bolje se obrati nekom ovde na pm da mu to licno prodas, ili ce te vec neko kontaktirati ko je zainteresovan.

Kod mene XFX 850W tera po 3 7970 (Club 3D - referentni dizajn), jedino ne znam na tim tvojim da li moze voltaza dole

kako uspes da ohladis te referentne pa jos 3d club :D? Na kojim klokovima ih drzis? Meni MSI 7970 karte rade na 1020/1350 i temperatura ide i do 80C.....

Pod hitno undervolt karte (predpostavljam da su na def naponu), manje grejanje i manja potrošnja...
Pa ja iskreno ni ne znam kako undervoltujem karte, koristim linux. Kolega sa bencha mi je pomogao da podesim masine, cini mi se da je spomenuo da ne mogu da menjam voltazu preko tog smos-a ili kako se vec zove..

Poslednja izmena:
Sledece nedelje Gox verovatno iznosi informacije oko povlacenja $..., midas/ltc kazu ocekuje se sledeceg meseca... twit karpelas-a

Jel mi se čini ili se mali vraća ispod 2.5 ?

Poslednja izmena:
Sad ce diff u nebo...

Nece jos. Ali sto se mene tice samo jos da kupim nesto ltc-a i na konju sam. Neka skace diff do ludila, to ce samo doprineti malo vecoj ceni.

Na kineskim menjačnicama se uveliko prodaje po 3 ,i to veće sume

Nece jos dif mnogo da skace jer mora da se kopa grafikama, a to kosta tako da samo oni koji imaju povoljno struju kopaju, mreza je oko 30Gh/s a to je oko 375 BTCa dnevno ili 75K$ plus troskovi za struju, u ovom trenutku

Ja prodadoh 60-tak po 2.65 sinoć, nije mi žao mada sam mogao i da se strpim, ima još nema zime a i diff nije preterano velik.

dal ce ici do 3, mozda se istovarim pa na rizik da ce gox da zasere opet i cena da padne dole, pa u kupovinu

$2.95, idemo malisa...

Da li se istovariti na 3$ ? Jel ima neko predstavu odakle ova pumpa uopšte ?

U bas lep skok u poslednja 2 dana...samo dokle ce? uskoro bi mogao i pad pa bi bilo lepo prodati deo pre toga :)..

Nazad
Vrh Dno