Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ne može preći 3$ nema ljeba. 30k coina na 3$, jedino ako to nije od jednog lika pa puvče. Svašta je moguće, možda i da se pokupuje taj wall. Ali sumnjam. Ja se nadam nekom padu od 50% pa posle toga skoku od 500% :D

Ja blizu 3 izlazim i cekam ga dosta nize, a ako predje 3,10 opet ulazim.

Hmm i ja tako nekako razmisljam...evo sad je bas blizu 3. Naravno ne smem sa ukupnom kolicinom, mozda sa pola..ili trecinom.

sad ce da raste, istovario sam se :d

EDIT:

3.05 USD brzo raste

sta rekoh :smash:

Poslednja izmena:
Evo ga 3 ;), dosta davno bila ova cena, pre 3 meseca bar..

E nemoj sad da je neko kukao ako padne ponovo...Imate priliku za siguricu ili rizik za vise...Pa ko kako voli. Ja licno ne volim ovako brz rast, mislim da se zezaju dok btc stagnira...Tako da je gotovo izvestan veci pad...Ali videcemo, kockam se sa oko 1500$ kupujem, prodajem pa kupujem na mini dumpovima. Vecina mi je u $, nemam coina sem LTC-a povremeno...

I ja osecam da ce za par dana to da se vrati na ~$2. Razmisljam sad prodati ~500 komada, pa opet kupiti.

Izasao na 3.05 USD sa 1/4 akumuliranog :D Otkupicu nazad ako bas padne, ako ne padne, zadovoljan sam sumom :D

Ili 10$ ili nista makar propalo i to samo trecinu. Sa BTC sam pravio takve gluposti po 12$, 15$... ovde necu :D

A zasto mora bas sa torenta kad moze i sa oficijelnog ;)

e da i mi koji imamo gomilu ltc-a zaradimo nesto posle 2 meseca... :)

Zaradices samo ako prodas...Ako gledas kako raste, pa posle kako pada, nisi nista uradio. Izracunaj koliko te zadovoljava i odradi...Znas onu narodnu o vrapcu u ruci i golubu na grani...

Zaradices samo ako prodas...Ako gledas kako raste, pa posle kako pada, nisi nista uradio. Izracunaj koliko te zadovoljava i odradi...Znas onu narodnu o vrapcu u ruci i golubu na grani...

Znam. Imao sam 50+ vrabaca i prodao po 12$ a nisam sacekao golubove na 200+$

A što si ti navalo da ubeđuješ ljude da prodaju? Šta to tebe kopka? :D

P.S. Ne moraš da odgovoriš, Željko će da objasni. :p

Poslednja izmena:
A što si ti navalo da ubeđuješ ljude da prodaju? Šta to tebe kopka? :D

P.S. Ne moraš da odgovoriš, Željko će da objasni. :p

A gde si ti to video da ja nekog nagovaram da proda? Moram da odgovorim da pod hitno posetis oftalmologa...

Ne brini se ti za moju dioptriju. Nešto si mi mnogo nervozan zbog ovog rasta LTC-a, ne valja to za živce. ;)

Onda je mozak u kvaru...a tu leka nema...U svakom slucaju, svako radi ono sto misli da je dobro za njega...Sigurno ne bih savetovao nekom da prodaje nesto sto raste, ali samo ako moze da otrpi pogresnu procenu. Ja ih licno imam dosta trenutno, i voleo bih da raste jos. I sigurno ne bih nikom savetovao da kupi, iako ja jesam.

Poslednja izmena:
Bensedini, Bromazepami, Dijazepami i slični medikamenti pomažu u ovakvim slučajevima. Trgni neki, samo nemoj uz alkohol. ;)

Dajem 10 litecoina za flasu Jack-a. :p

Nazad
Vrh Dno