ledio je napisao(la):To odradis uvek na friskoj masini i kraj.Cemu paranoja i rizik da se nesto po**** oko enkripcije,sifre isl.
Upravo tako. Ja ne prodajem ni na 10$ ako ne budem morao. Na duze staze to ce se pokazati kao najpametnija opcija.cacanin je napisao(la):Cekam 10$ i tacka ali da prodam trecinu. Zar ne Sajber![]()
e da i mi koji imamo gomilu ltc-a zaradimo nesto posle 2 meseca...![]()
Zaradices samo ako prodas...Ako gledas kako raste, pa posle kako pada, nisi nista uradio. Izracunaj koliko te zadovoljava i odradi...Znas onu narodnu o vrapcu u ruci i golubu na grani...
Zaradices samo ako prodas...Ako gledas kako raste, pa posle kako pada, nisi nista uradio. Izracunaj koliko te zadovoljava i odradi...Znas onu narodnu o vrapcu u ruci i golubu na grani...
A što si ti navalo da ubeđuješ ljude da prodaju? Šta to tebe kopka?
P.S. Ne moraš da odgovoriš, Željko će da objasni.![]()
A gde si ti to video da ja nekog nagovaram da proda? Moram da odgovorim da pod hitno posetis oftalmologa...
Ne brini se ti za moju dioptriju. Nešto si mi mnogo nervozan zbog ovog rasta LTC-a, ne valja to za živce.![]()
Bensedini, Bromazepami, Dijazepami i slični medikamenti pomažu u ovakvim slučajevima. Trgni neki, samo nemoj uz alkohol.![]()
Dajem 10 litecoina za flasu Jack-a.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari