Ja sam sad nasao jednu masinu sa 4x7970 zadnji share bio 26.06 isti slucajjedini problem do sad sam imao da mi se par puta mesecno cgminer zaglupi, prozor stoji na ekranu ali ne reaguje, koristim zadnje verzije, kontam da je bug neki
Ja sam sad nasao jednu masinu sa 4x7970 zadnji share bio 26.06 isti slucajjedini problem do sad sam imao da mi se par puta mesecno cgminer zaglupi, prozor stoji na ekranu ali ne reaguje, koristim zadnje verzije, kontam da je bug neki
Ja sam sad nasao jednu masinu sa 4x7970 zadnji share bio 26.06 isti slucaj
Nisam nasao opciju za mail na coinotronu a tamo minujem
Ma bezi bre na coinotronu mi je stale 2.5% a na litepool je 0.025 % stale .
Hej ovo uopste nije lose. Ima li neke optimizacije za Ivy? Ivy i7 trenutno pljucka 56 khasha sa 6 aktivnih threadova...
To je veravatno to, ovaj je bez AVX2 bacao ~40 sa AVX, znaci i7 haswell bi verovatno bacio ~110kh/s
Odakle si skinuo uopste tu alpha verziju, ne mogu da je nadjem?
poslao mi autor, za sada je u fazi testiranja bice javna na forumu za koji dan, ali radi samo na haswell-u
Pokušao i ja (eksperiment) sa mojom konfom da kopam :d al sam stalno imao crash cgminera. Želim da se zahvalim :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje jer sam već skoro digao ruke. Nakon ovoga sve radi kao podmazano. :eyebrows:Za sve one koji imaju problema sa pokretanjem ltc minera (u ovom slucaju reapera, mada vjerujem da vazi za sve) koristite atiman uninstaller 7.0.2 za brisanje svih drievra iz kompa, driver sweeper i amd cleanup until ne izbrisu sve kako treba i uvijek ostane ponesto sto blokira rudarenje (kao u mom slucaju).
Znaci izgubio sam 3 dana pokusavajuci da podesim reaper, cgminer i ostale minere kako bih poceo da rudarim na nekom ltc poolu ali uzalud.
Atiman uninstaller je lak za upotrebu, sve sto trebate je da ga pokrenete i pustite da sve sam odradi.
Kada sve zavrsi, nemojte restartovati pc jer vam onda ne gine reinstalacija istog, nego poslije zavrsetka atiman uninstallera instalirajte driver koji zelite i srecno rudarenje.![]()
Kako da povučem LTC sa cointorona? Stavio sam auto na 15ltc ali danas se nakupilo skoro 16, a ništa nije otišlo na adresu pored, odnosno na btc-e
Rade isplate na coinotronu ali dansa nesto usporeno, treba im 2-3-4 sata da isplate. Samo strpljivo ljudi.
Current Round Shares
Pool Valid: 8214541
http://litepool.eu/ ne radi...najavili su neki update baze ili tako nešto, na par sati...trebalo bi da se vrati večeras...
Taj litepool vise ne radi nego sto radi!! Par puta sam mu davao sansu, ali definitivno sam digao ruke od njega pa neka darko i ostali koji se kunu u njega pricaju sta hoce!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari