Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa stavi ovde ceo bat, conf ne znam sta koristis. Tako ce najlakse neko da ti pomogne, ovako samo mogu da sanjaju koja su ti sad podesavanja.

drugari jel kopa jos neko na litepool.eu?

zadovoljan sam kako radi za sada nego... ne moze manuelno da se prebacuju LTC vec samo da se namesti da prebacuje automatski odredjen broj LTC-a... e sad... jel to radi uopste? ja sam stavio adresu wallet-a kog imam na desktopu... jel to ok?

koliko treba vremena da LTC stignu u wallet?

Poslednja izmena:
Leva grafika je 6870, desna 7950. Dakle da ponovim problem je u prevelikom HW-u. Kakve su vase preporuke za podesavanje?

"intensity" : "16,17",
"vectors" : "1,1",
"worksize" : "256,128",
"kernel" : "scrypt,scrypt",
"lookup-gap" : "2,2",
"thread-concurrency" : "0,0",
"shaders" : "0,0",
"gpu-engine" : "0-0,0-0",
"gpu-fan" : "0-85,0-60",
"gpu-memclock" : "0,0",
"gpu-memdiff" : "0,0",
"gpu-powertune" : "0,20",
"gpu-vddc" : "0.000,0.000",
"temp-cutoff" : "95,95",
"temp-overheat" : "85,85",
"temp-target" : "75,75",
"api-port" : "4028",
"api-listen" : true,
"api-allow" : "127.0.0.1",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"

Ja sam otvorio akaunt tamo al jos nisam poceo da kopam (kopam yac jos uvek)

Ali koliko vidim mozes i rucno da saljes ali ima fee 0.1 lct

Cash Out

Please note: a 0.1 ltc transaction will apply when processing "On-Demand" manual payments

Na kraju strane ti je dugme cash out.

Intensity 13, gpu concurency 8192 pa probaj. Eksperimentisi malo sa ta dva ali menjaj jedan po jedan da znas gde je problem.

ne moze da se rucno salje... kad ides rucno onda pise da je on demand cash out blokiran od 12.6.2013...

sta da radim?

Pa onda stavi automatsko na 1-5-10 ne znam koliko imas kartica. Ako stavis na 5 trebalo bi da ti posalju na novcanik kada doguras do 5 mozda ti posalju na 5.2 ne znam na koliko im vremenski radi skripta za isplatu.

drugari jel kopa jos neko na litepool.eu?

zadovoljan sam kako radi za sada nego... ne moze manuelno da se prebacuju LTC vec samo da se namesti da prebacuje automatski odredjen broj LTC-a... e sad... jel to radi uopste? ja sam stavio adresu wallet-a kog imam na desktopu... jel to ok?

koliko treba vremena da LTC stignu u wallet?
Kopam ja i kad god pool radi, prezadovoljan sam. Nema manual pay, ali postoji tz workaround ;) Ako recimo imas 1.11 ltc na racunu, stavi da ti automatski prebacuje 1.10 na adresu koju hoces. U roku od par sekundi ce ti besplatno 'automatski' prebaciti lovu gde si hteo. Meni na vircurex stize prakticno instantno; i nakon 4-5 verifikacija mozes da ih tradujes. Ne sekiraj se, sistem radi odlicno (kad radi).

E sad, ako je sajt pod DDOSom onda ces malo da se nacekas...

imam 7x 7970 i pravim oko 6 ltc za 24 h... stavio sam Automatic Payout Threshold da bude 5 ltc... i zadao adresu wallet-a na desktopu... sada vec imam skoro 7 ltc na tom pool-u a nista mi nije prebacio u wallet???

Intensity 13, gpu concurency 8192 pa probaj. Eksperimentisi malo sa ta dva ali menjaj jedan po jedan da znas gde je problem.

Hvala na savetima. Popravilo je situaciju znacajno. Nema vise HW-ova, ali je smanjen hash rate sto je bilo i ocekivano. Probacu malo sa eksprerimentima kako da izvucem max hash-a iz grafika. Za sada nisam nista overclock-ovao. Ako imas jos neki savet za 6870 ili 7950 podesavanja napisi. Hvala u svakom slucaju.

P sad prvo probas da dignes tcna 16384 ako hoce. Posle toga intencity mada ni meni nece preko 13. Probaj guiminer scrypt, s njim ti je najlakse da podesis. Za 7950 stavi 1020/1250 i teraj.

ljudi ne radi payout automatski na litepool.eu ... cekam vec par sati ali nista... ukucao sam adresu svoju sa BTC-e, ukucao 5 ltc da isplacuje automatski, ( imam 6ltc za jedan dan kopanja na tom pool-u ),stavio donation 0.005 posto, ukucao 4 digit PIN i isao update settings... i to sve u okviru my account... pisalo je Account details are now updated.

i nista se ne desava satima vec ???

jel moze neko da objasni kako se radi isplata sa litepool, da ja nesto ne gresim?

Ja bas malopre prvi put probao LTC uopste, krenuo sam na taj litepool sa 6850, radilo je citavih 15min sa 240khash i sad je dead :D.Dobar neki pool (ili je kod mene nesto mada ne znam sta)

edit-sad opet proradilo ali sa 260 khash a ista podesavanja. Btw "dobar" je ovaj LTC oko 6 stepeni mi je toplija karta nego sa BTC bem li mu..

edit2-opet ne radi, vidim ja bice tu maltretiranja sa podesavanjima, tek sam na jednoj 6850

Poslednja izmena:
Ja bas malopre prvi put probao LTC uopste, krenuo sam na taj litepool sa 6850, radilo je citavih 15min sa 240khash i sad je dead :D.Dobar neki pool (ili je kod mene nesto mada ne znam sta)

edit-sad opet proradilo ali sa 260 khash a ista podesavanja. Btw "dobar" je ovaj LTC oko 6 stepeni mi je toplija karta nego sa BTC bem li mu..

edit2-opet ne radi, vidim ja bice tu maltretiranja sa podesavanjima, tek sam na jednoj 6850

Idi lepo na coinotron, radi lepo DANIMA.

presao sam na coinotron i stavio da prebacuije po 5 ltc na moj nalog na BTC-e.... videcemo kako ce to raditi .. nego ostalo mi zarobljenih na litepool 6 ltc... zato pitam...

ljudi ne radi payout automatski na litepool.eu ... cekam vec par sati ali nista... ukucao sam adresu svoju sa BTC-e, ukucao 5 ltc da isplacuje automatski, ( imam 6ltc za jedan dan kopanja na tom pool-u ),stavio donation 0.005 posto, ukucao 4 digit PIN i isao update settings... i to sve u okviru my account... pisalo je Account details are now updated.

i nista se ne desava satima vec ???

jel moze neko da objasni kako se radi isplata sa litepool, da ja nesto ne gresim?

ne panici meni su jutros iplatili 5LTC-a..

Ma bezi bre na coinotronu mi je stale 2.5% a na litepool je 0.025 % stale .

imate mail pa posaljite upit [email protected]

Ako vam ne prodje, a prolazio je SVIMA, onda idite na hypernova.pw u pitanju je mali pool sa veoma niskom sate-om. Posteno placaju, nije PPS vec neki hibridni PPS, ali radi posao, samo... ostanite duze 2-3 dana, nemojte stalno saltati masine ;)

Ma bezi bre na coinotronu mi je stale 2.5% a na litepool je 0.025 % stale .

Dodaj na to jos 5% fee vs 2% fee. Sad je nadam se, jasno o cemu sam pisao pre par dana :p

@GoranM pricamo o litepool.eu a ne o litecoinpool.org (koji je takodje odlican pool, ali 4% PPS :p )

Meni wemineltc.com radi bas lepo za LTC, nekoliko je klasa iznad najboljih WDC i DGC poolova koje sam nasao.

Dodaj na to jos 5% fee vs 2% fee. Sad je nadam se, jasno o cemu sam pisao pre par dana :p

@GoranM pricamo o litepool.eu a ne o litecoinpool.org (koji je takodje odlican pool, ali 4% PPS :p )

Jel tebe i Appleta placaju za reklamu ovi iz lajtpula?! :D

Ma jok samo neke od nas ne mrzi da preispituju kako koji pool radi ;)

Samo onda nije jasno što mi već pola sata stoji da kopma sa 7khash i da nisam dao niti jedan share ?

Ma jok samo neke od nas ne mrzi da preispituju kako koji pool radi ;)

^^ ovo. To je narocito vazno ako ste mali zidari kao sto sam ja (ukupno 1 Ghash sha256 odnosno 800 khash scrypt) - meni je bukvalno svaki share bitan i svaki procenat jer me svaki transaction fee boli i te kako. Nije isto da placate 0.1 ltc fee kad imate 15 ltca transakciju i kad imate 1 ltc transakciju. Nije svejedno :)

Preporuka litepool.eu i Litecoinpool.org .LTC jeste dosta stabilniji za kopanje od BTC-a , malo veca temp jer se koristi i memorija ali tacno sam dobijao kao na digitronu dok sam kopao BTC stalno je bilo nekih odstupanja.

litecoinpool.org svaka preporuka,automatic payout tacan u sekundu vec danima.Samo im posaljite mail,primice vas

meni wemineltc radi vec vise od mesec dana sve OK, jedino sto imam po backup servere u cgminer-u pa mozda ponekad predje na backup na kratko vreme...

jedini problem do sad sam imao da mi se par puta mesecno cgminer zaglupi, prozor stoji na ekranu ali ne reaguje, koristim zadnje verzije, kontam da je bug neki

Nazad
Vrh Dno