Cash Out
Please note: a 0.1 ltc transaction will apply when processing "On-Demand" manual payments
Kopam ja i kad god pool radi, prezadovoljan sam. Nema manual pay, ali postoji tz workarounddrugari jel kopa jos neko na litepool.eu?
zadovoljan sam kako radi za sada nego... ne moze manuelno da se prebacuju LTC vec samo da se namesti da prebacuje automatski odredjen broj LTC-a... e sad... jel to radi uopste? ja sam stavio adresu wallet-a kog imam na desktopu... jel to ok?
koliko treba vremena da LTC stignu u wallet?
Intensity 13, gpu concurency 8192 pa probaj. Eksperimentisi malo sa ta dva ali menjaj jedan po jedan da znas gde je problem.
Sorry for the half hour downtime, We finally upgraded the capacity![]()
Ja bas malopre prvi put probao LTC uopste, krenuo sam na taj litepool sa 6850, radilo je citavih 15min sa 240khash i sad je dead.Dobar neki pool (ili je kod mene nesto mada ne znam sta)
edit-sad opet proradilo ali sa 260 khash a ista podesavanja. Btw "dobar" je ovaj LTC oko 6 stepeni mi je toplija karta nego sa BTC bem li mu..
edit2-opet ne radi, vidim ja bice tu maltretiranja sa podesavanjima, tek sam na jednoj 6850
ljudi ne radi payout automatski na litepool.eu ... cekam vec par sati ali nista... ukucao sam adresu svoju sa BTC-e, ukucao 5 ltc da isplacuje automatski, ( imam 6ltc za jedan dan kopanja na tom pool-u ),stavio donation 0.005 posto, ukucao 4 digit PIN i isao update settings... i to sve u okviru my account... pisalo je Account details are now updated.
i nista se ne desava satima vec ???
jel moze neko da objasni kako se radi isplata sa litepool, da ja nesto ne gresim?
Ma bezi bre na coinotronu mi je stale 2.5% a na litepool je 0.025 % stale .
Ma bezi bre na coinotronu mi je stale 2.5% a na litepool je 0.025 % stale .
Dodaj na to jos 5% fee vs 2% fee. Sad je nadam se, jasno o cemu sam pisao pre par dana
@GoranM pricamo o litepool.eu a ne o litecoinpool.org (koji je takodje odlican pool, ali 4% PPS)
Dodaj na to jos 5% fee vs 2% fee. Sad je nadam se, jasno o cemu sam pisao pre par dana
@GoranM pricamo o litepool.eu a ne o litecoinpool.org (koji je takodje odlican pool, ali 4% PPS)
Ma jok samo neke od nas ne mrzi da preispituju kako koji pool radi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari