Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Upcoming ne moze biti nikako ova nedleja jer je vec sreda. :d

oko 15-og uvodjenje.

Zar vam se ne čini da La.Prestige ima direktan uticaj na cenu :D Covek kad se vratio sa exotike LTC oziveo, sve mi deluje da je njega cekao ,)

Bilo bi dobro. Onda bi svako od nas imao po zenskog asistenta u kancelariji, iskljucivo za brojanje para. :D

Pa ne, kontao sam 2 ili 3 nedelje akumulacije. Kupovalo se strasno dobro, kucao je 2-3 puta na 0.01. Oko 15-og sam i napisao da ocekujem da krene malo, napravili su Bitstamp kao okidac.

Prosli smi nocas buy orderi od 146 do 144, i to 60% ukupno. Imao sam ih rasporedjenih do 141. Nema veze, ostatak cu uzeti ako dohvati 150 danas. Opet je fino snizavanje uslaska.

@shku,

Pa da onda pocne trolovati temu ali o tome kada ce pasti da opet uzme. :d

Pitanje za Gosn La Prestige :) s obzirom da su kriptovalute još uvek u nekom povoju, da li je logično da će sledećih nekoliko godina samo rasti (kao i do sada)? Tj da li samo da torbarimo ono što iskopamo do daljnjeg, ako se već ne bavimo trgovinom?
I da li da sačuvam koji Zen za budućnost? :)
Hvala!

Naravno, dogadjaji na btc ce bitno uticati na cenu svih novcica pa i na ltc. LTC ima mnoooogo municije. Jihan ima ogroman uticaj i na ltc i na btc. Obzirom da nece popustiti ni pedalj na btc-u i da ce 99% biti splita to ce se odraziti i na cenu bitcoina. U direktnoj sprezi s njim i litecoin ce isti Jihan gurati gore. Litecoin cekaju nove implementacije, masovno hajpovanje, nekoliko skokova... Ne brinite, onih mojih 100$ od ranije deluju cak i smesno sada. Znam da pojedini sumnjaju u sve to ali ovog puta mislim da cemo to pregaziti. Otpor ce biti da se probije ATH, posle toga do stotke je otvoren put. Ako i to probije a siguran sam da ce ove godine probiti ko zna gde je kraj. Ali opet, mnooogo zavisi od btc-a.
Odredite sebi unapred na koliko prodajete i koliko prodajete da ne bude kukanja posle. Ostavite i nesto malo za slucaj da poleti kao ETH.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Interesantno je kako ste ovaj LTC pročitali, lepo kupili kokice i seli, i op sve ide kako je planirano, a rast je baš velik već u prvim danima akcije.

Da, kao što reče SAJ (na prethodnoj strani) ~25% je dnevni prosek za skok i kao što se vidi tu ga i održavaju da ne odskoči previše....

Pitanje za Gosn La Prestige :) s obzirom da su kriptovalute još uvek u nekom povoju, da li je logično da će sledećih nekoliko godina samo rasti (kao i do sada)? Tj da li samo da torbarimo ono što iskopamo do daljnjeg, ako se već ne bavimo trgovinom?
I da li da sačuvam koji Zen za budućnost? :)
Hvala!

Nije logicno da ce samo rasti. To uvek pomislimo kad je naduvana cena. Iskreno, to bi mi najvise odgovaralo, jer onda ne bih ulazio na berzu par godina.

Bice tu turbulencija jakih. Zato i treba pratiti trendove, a ovih meseci i core/dev timove i njihovu politiku jer su u stanju svasta da naprave, jos uvek. Sve u svemu, za sada mi je misljenje da cemo do kraja godine dotaci $5000. Tacnije pribliziti se, jer je to mnogo opak broj i stvarno treba snage da se to presisa. Posle toga standardan scenario, ocekujem nesto love i izduvavanje.

E sad, izduvavanje moze biti x3, pa do cak x4 puta. Tacnije sa $5000 na 1600, a peak mozda cak i blizu 1000. Tada se prave pare i na tim ciframa ide rebuy. To mi je neka projekcija, a takav trade bi mi bio verovatno i zivotni trade jer planiram za taj short izdvojiti ~150 BTC-a. Ali ako odradim majstorski, sledece godine bi mogao planirati i 500BTC-a u walletu. Bice kako bude.

Onda jedno kuliranje 2-3 godine, pa tamo '20 - '21 novi talas. Suludo je i rano jos pricati o tome ali recimo $10k bi bilo moguce.

Zen - meni jos uvek nista specijalno, ili ne vidim od šume drvo.

Hvala lepo na odgovoru. Cekamo onda za par godina 10k za BTC i jedno 500 usd za LTC, nije problem :)

Za BTC sasvim moguce.

Za LTC teesko. On je za mene mrtav novcic. Ne smeta mi sto zaradim 30-40K $ za par dana kroz P&D seme ali ne moze ni to potrajati.

Hm. Kakve su tvoja predvidjanja za LTC?

@La
Kada kazes mrtav, na sta konkretno mislis?

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Licno ne verujem da ima buducnost. Uvek je za mene bio krsh koin ali ga volim upravo zbog P&D.

Ova godina ce biti dobra za njega, vredece on dosta, ali ce isto tako i pasti dosta.

Za sada, ovo je odlicno. 175 kad probijemo, ja sledeci breg vidim tek na 200.

Opet kazem, ovaj pump bi trebao biti zesci i jaci od onog prvog koji je zaginuo na 222. Mozda vidimo i 0.03.

Izdumpovao dosta na 178-179.

Prebrzo ide, meni se ne svidja. Rebuy cu na 150-160.

Lappy, Koliko jos do C Coupè-a? Ispruzi se i istrguj do novog E Coupè-a, mnogo je dobro odradjen. Ja cu ti pomoci. :)

Hah, da, napisao sam na nekoj predhodnoj stranici da sam odlučio da ipak idem na E, mali je nekako C :)
Sva tri veoma liče, bez nečega pored za komparaciju na putu teško provalim koji je koji.
U principu sa ovom cenom ne fali ništa za e kupe, imao sam sreće i sa eth malo.
Samo više bih voleo da potrošim mali deo na tako nešto a ne veliki deo :)

Kina je probila ATH, 49.6$. Ja pricao lepo. Pricam za lightning mesec i po dana kao mutav a ljudi traze argumente. Samo uzivajte u voznji, nema ovo jos uvek nameru da staje ;)

Hah, da, napisao sam na nekoj predhodnoj stranici da sam odlučio da ipak idem na E, mali je nekako C :)
Sva tri veoma liče, bez nečega pored za komparaciju na putu teško provalim koji je koji.
U principu sa ovom cenom ne fali ništa za e kupe, imao sam sreće i sa eth malo.
Samo više bih voleo da potrošim mali deo na tako nešto a ne veliki deo :)

Super je skroz, jako skladan i udoban.

Ja sam iskonfigurisao S500 Coupè(S63AMG mi ne treba, osakacen komfor radi performansi koje mi ne trebaju), skoro full option. E sad, diler mi je predlozio da cekam zimu, jer izlazi facelift, bice brzi, lepsi, jos luksuzniji, panamericana grille, nova svetla itd. Pa se lomim sta da radim.

onTopic:

Saj, naravno da ce ici gore, ali ne ovakvim tempom. Iskreno ocekujem jednu jaku korekciju i malo mrduckanje u zoni 160-180. Treba se natankati za attack na 200.

Naravno, dogadjaji na btc ce bitno uticati na cenu svih novcica pa i na ltc. LTC ima mnoooogo municije. Jihan ima ogroman uticaj i na ltc i na btc. Obzirom da nece popustiti ni pedalj na btc-u i da ce 99% biti splita to ce se odraziti i na cenu bitcoina. U direktnoj sprezi s njim i litecoin ce isti Jihan gurati gore. Litecoin cekaju nove implementacije, masovno hajpovanje, nekoliko skokova... Ne brinite, onih mojih 100$ od ranije deluju cak i smesno sada. Znam da pojedini sumnjaju u sve to ali ovog puta mislim da cemo to pregaziti. Otpor ce biti da se probije ATH, posle toga do stotke je otvoren put. Ako i to probije a siguran sam da ce ove godine probiti ko zna gde je kraj. Ali opet, mnooogo zavisi od btc-a.
Odredite sebi unapred na koliko prodajete i koliko prodajete da ne bude kukanja posle. Ostavite i nesto malo za slucaj da poleti kao ETH.

Saj legendo :) , moj covek ili 100$ ili ili sve propada manje od toga me NE zanima :)

Naravno ali ne treba mnogo. Mislim da ce se do sutra pribliziti na 190 lagano. Nemaju nameru da usporavaju jos uvek. I sada se tesko kontrolisu da ne nabiju cenu previse. Ako nastave ovako 190 do ujutru i sutra napad na 200. Tu ce trebati dosta novaca mada cini mi se da se preliva iz eth-a polako i da ce se to nastaviti sledecih 2 dana.
Opalice i eth na kraju u nekom trenutku.

Ja prebacio sav ltc u btc na 173, nesto mi je mnogo 35% rasta za jedan dan :) Pa cemo rebuy kad padne.

Poslednja izmena:
Hoce , ali i ja verujem da ce malo i da klacka...
Mislim da za ltc mesec-dva od poslednjeg skoka i nije mnogo vremena.

Poslednja izmena:
Najinteresantnije bi bilo da Polo ima ETH/LTC par.

Mislim da je tu najzesci pomeraj i da se tu moze uzeti najveca lova. LTC pocinje sa volumenom da dominira, sve girice koje us grickale ostale altove polako dolaze na LTC. Vec se primete dropovi kod ostalih valuta.

Lagano idemoooo do 100$ a posle bar da predjemo Dash po vrednosti ;) .

Mislim da krece korekcija.

Oni koji pljuju to sto se na LTC kao "ne radi" grese u vise stvari a to je:
- sve platni procesi su prilagodjeni sa BTC i bilo koji drugi coin da se prihvati moze biti samo 95% kopija BTC-a
- zeleli da verujemo ili ne jedino BTC pre upgarda prolazi mukotrpan proces testiranja od velikog broja ljudi i ni jedan tim, shit coin ovome ne mogu parirat!

E sad ja znam da je biti clone mac sa vde ostrice ali LTC to jeste alternativa BTC, ko misli da je shit eno mu dash, eth, decret itd.... novu funkciju u koin je JAKO lako ubaciti bez mukotrpnog testiranja a to je ono sto uglavnom svi altcoini rade i tako pumpaju cenu

Jedino sto se slazem da je LTC od prvog dana ima veoma slab marketing, ali kao projekat iza koga ne stoji NIKO (charlie lee nije neko ko ima 1-5 M LTC pa da moze finansirat P/D i medijske kopanje kao sto to radi dash na primer...) tako da su sve zalbe uprate neosnovane, u principu masa zeli da je LTC scam i da ima neku pozadinsku grupa koja je muljanjem obezbedila 30-40% coin-a

Sad trenutno sa mozda tek prvu put od nastanka BTC javlja potreba za alternativom, par ljudi iz core je preslo da se zeza oko LTC, neki ljudi su se skupili iza istog, Charlie je cak dao otkaz kako bi se posvetio promociji LTC-a, iskreno i dalje puno toga zavisi od BTC i politicke scene crypto sveta kao i uvek, ali sad PRVI put postoji realan potreba za "necim"

Svi znate sta mislim o scam coinima, po meni ni JEDAN drugi koin u prvih top 20 ne moze biti sredsvo placanja jer su svi umrljani do laktova sa muljanjem, sredstvo placanje po meni jedino mogu biti 100% decentralizovana i fair distribuirane valute!

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 231360

Evo zasto volim poloniex.

Samo sto sam imao nesrecu u sreci, jer sam slucajno povukao 2-3 ordera na 164-162-158. Sreca je sto mi je taj jedan ostao.

Nazad
Vrh Dno