DjordjeMasinac
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2016
- Poena
- 69
Verovatno je tako najpametnije, evo sad probi 155
Ako si holder, ja bi cuvao do 0.03. Verujem da ce doci ovaj krug.
Ako si trgovac, sam ces skontati gde opaliti short. Ja shortujem jedino kad skoci naglo tj posle 2-3 velike zelene svece. Jer onda mora ubrzo opasti, taman za rebuy.
Ako veceras dostigne 0.016 brzo, ja iz keca u dvojku tj iz longa u short idem.
Ako si trgovac, sam ces skontati gde opaliti short. Ja shortujem jedino kad skoci naglo tj posle 2-3 velike zelene svece. Jer onda mora ubrzo opasti, taman za rebuy.
@IGI
Tako i meni već 4 godine pričaju da je ovo rudarenje obična prevara, da tu nema para jer im nije jasno da neko daje pare zato što tamo neke grafike troše struju i greju...:d
Znam ja da nije prevara, ni ne obazirem se na te ljude, ovo je prosto civilizacijska stvar, sada da li ce zaziveti u ovom obliku ili izmenjenom i za koliko to niko ne moze da proceni trenutno.
Ovde ja pricam o tome kako mi pricamo o nekoj vrednosti novcica kao o nekoj cinjenici a zapravo svi smo svesni da se radi o spekulacijama i manipulacijama, to nikako nije dobro.![]()
@asic
zašto država ne objavi koje banke su u procesu (skoro pa) likvidacije? Znaš koje je zvanično saopštenje? Da ne bi unosili paniku medju stanovništvom...a to što će mnogi da izgube svoj krvavo zaradjeni novac kod tih banaka, nije bitno.....prošao sam ja i "staru deviznu" i Jezdu i Dafinu i hiperinflaciju (milijardu milijardi je vredelo - ništa) a iza svega je stajala država kao garant....dok se njesra ne dogodi svi garantuju i pozivaju se na zakon, prava i pravila a kad se desi svi kažu "u pravu si ali...trenutno nismo u mogućnosti ali... jednog dana" e zbog tog "ali..." možeš da dočekaš isplatu...nikada (da umreš u medjuvremenu...pu,pu, daleko bilo).
Zato su meni država = banke = muljatori sa kripto berzi...
Ako hoces da spustas loptu onda momentalno prodajes novcice. Skocio je 6x, kraj. Dalja prica je suvisna.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Stvarno mislis da ce ltc dogurati na 0.03? Kada i zbog cega ocekujes ocekujes tu cenu? Prodao sam 1/3 steka na oko 23-24 usd svaki put kad je bio veci pad, zivci popustaju. Cekao 3 godine, nagledao sam za to vreme kako za par dana LTC sklizne u bunar, pa me svaki put uhvati panika kad ga srokaju 20%. Realno prezadovoljan sam i sa ovom cenom, a opet gledam sta je bilo sa Dashom (spiskao sam 800 komada jer nisam imao zivce da ga cuvam) i par drugih coina, pa se razmisljam sto bi poklonio ltc nekom za ovu cifru. Nije mi frka za prodajom, nego da ne propustim ovaj voz da izadjem, pa da cekam naredni krug od par godina
. Sve u svemu ako bude 0.03, btc ce tada biti sigurno preko 2k usd, tako da ce to biti jako jako lepa cifra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari