Ovo sada što raste je rekacija na ovo što je objavljen roadmap. E sada dokle će gore :/
LaPrestige budi se, potreban si pilićarima :O
Zauzet sam, konfigurisem S Coupe. 😉
Ovako sam i ocekivao start stage II pump-a. Dakle bez cekanja i plutanja po dnu, samo nagli preogret potkrep sa par dobrih vesti. 1000 satosija mi je falilo do prvog ordera. Sreca pa mi je short komplet zatvoren na 119, odnosno pretvoren u long jer sam imao 40-ak novica vise. Sto mi sad znaci. 😛
Necu jos da ga kupujem, mislim da je bull trap. Cekacu da padne... ako ne, *** platicu ih 30% skuplje i sta sad.
Drugi ne moze nikako biti manji od prvog. 😛
Pazi, prvi talas je ocistio sve ordere do 0.0222. To ti je kao kad probusis zensku. Sad ce do te cene stici dosta brze i bezbolnije. Vec jednom sam napisao bitne tacke ako krene drugi pump.
Za sada, 150 kad se probije - tek tada smatram breakout i full bullish.
175 je i dalje ozbiljna prepreka, zatim cistina do 200 - koji je isto jak resistance. Zatim 222, dokle smo i stigli.
Sta znam, srazmerno hype-u i trenutnoj situaciji gde i BTC i altovi divljaju, 0.03 - 0.033 je veoma izvodljivo.
Ne salju mejlove za potvrdu povlacenja novcica sa njihove menjacnice.
Pa znači i volume, zavisi koliko trguješ. Kraken čini mi se prati polo sa blagim zakašnjenjem
Proveri da ti u "history" slučajno ne stoji "Awaiting Approval"...?
edit:
U medjuvremenu veliki crveni dildo na polo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari