Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Skromno nema sta. To objasanjava zasto ga niste prodali za 48 $ 2013. :D Po cemu su oni koji zele da ga prodaju po nabavnoj ceni i vrate ulozeni novac pohleponi :trust: a vi koji cekate 50 i 100 $ :laugh: da bi pokupovali automobile i stanove niste ?

Poslednja izmena:
Ja cu ga prodam na 4, pun mi vise cekanja i kriptovaluta!

Potpuno te razumem, to bi i ja uradio da imam brdo novcica.

Nema to veze sa kolicinom novcica.
Koliko god da imas treba da znas svoj target.
Ja imam X al cekam sigurno daleko preko 10$
Inace,zadovoljan sam i sa 3$ jer sam dobar deo kupio na 1,1$.

Pa ima veze, kad imas neku sicu, moras cekati da vredi nesto vise, da bi ista iole uzeo, a kad imas gomilu, onda cak i na ovoj vrednosti od 3 dolara, imas dovoljno za neka kola.
Obzirom kako je neizvesna situacija u kriptosvetu i ovom dugom mirovanju od 2 godine, ako ne racunamo taj mini pump od 8$, ja bi bio u velikom iskusenju da uzmem ta kola, dok jos vredi nesto.
Msm, zadovoljio bi se tim kolima, bez sumnjem, pohlepa je rdjava rabota i nikad ne znas na koju ce stranu da izadje.

Pa ima veze, kad imas neku sicu, moras cekati da vredi nesto vise, da bi ista iole uzeo, a kad imas gomilu, onda cak i na ovoj vrednosti od 3 dolara, imas dovoljno za neka kola.
Obzirom kako je neizvesna situacija u kriptosvetu i ovom dugom mirovanju od 2 godine, ako ne racunamo taj mini pump od 8$, ja bi bio u velikom iskusenju da uzmem ta kola, dok jos vredi nesto.
Msm, zadovoljio bi se tim kolima, bez sumnjem, pohlepa je rdjava rabota i nikad ne znas na koju ce stranu da izadje.

Da podignes kriptovalute prerano da bi uzeo auto?!
Mislis na onu cetvrtasto-zaobljenu konzervu na tockovima?
Hehe,za sta vi ljudi bacate pare.

Ja jedva cekam da ltc izadje na 10e pa da prestanem da tracim svoj zivot posetama ovih soba. Da sam bio pametan da sam istresao i po $8 prosle godine pa bi mi se sada hebalo zarko i za berzu i polovljenje i dvogodisnju agoniju kojoj se ne nazire kraj itditd. A kada se ratosiljam bede svima ostalima zelim da dodje do $100, 1000 ili koliko god.

Mene, kao neutralnog posmatrača, zanima šta je glavni razlog koji holdere ltc-a drži u uverenju da će on opet jednog dana biti jak? Šta je to pozitivno (realno) što ga izdvaja od drugih novčića, osim dobrog tajminga kad je izašao i nekadašnje vrednosti proistekle iz toga? Ako sam nešto propustio, ili nisam video nešto što drugi vide, možda bi trebalo sad da ga nakupujem...

Drze ga jaki i iskljucivo radi dobre manipulacije.

Vise puta do sada se pokazao kao dobar za pump&dump, gde se moze uzeti 500% laganica za kratko vreme. Toga nema na stock marketu ni priblizno.

Ali se treba potrefiti pravi tajming za ulazak i izlazak. Ko ne zeli puno rizika, moze da saceka da sam pump krene i onda uleti. Zarada ce biti manja ali ko je nestrpljiv, nece duge cekati.

Ja iskreno svaki put pomislim, e sada je stvarno gotov ali svaki put uletim gotovo all in. I ni jednom sa njim nisam pogresio.

možda bi trebalo sad da ga nakupujem...

sve ovo je kocka a ne stalni izvor prihoda. mozda ima ljudi koji stalno dobijaju ili dobijaju i gube ali su u sumi u plusu (kapa dole) ali kapiras i sam da bi neko dobio neko mora da pukne. u prevodu, ako hoces da se kockas mozes da kupis ali budi u tom slucaju spreman i da izgubis. za par godina moze najnormalnije da vrednost bilo kod coin-a, pa i ovog, bude recimo 50e kao sto je danas normalna vrednost 3e. a moze da bude i 5 centi. niko ti nista ne garantuje niti moze dugorocno da predvidi, u prevodu cista kocka pa ko je spreman da se igra...ovo je ok za ljude koji umeju da tumace grafike mada je sve jako dinamicno i trendovi se jako brzo menjaju tako da je potrebno i dosta srece. mada opet verujem da ima ljudi koji znaju dobro da namirisu pa trguju na marginama i zaradjuju. isto kao sto bi mogli da trguju i akcijama koka kole, fb-a ili bilo cega drugog samo je ovde sve dinamicnije u smislu da se sve brze desava pa mozes brze da zaradis ali i izgubis. u prevodu, mozes da ides i u kazino na rulet pa biraj hoces crno ili crveno i znaces jako brzo ishod.

mnogi pametni ni danas opet ne veruju da ce LTC opet otici u nebesa, ali neka ima vremena kad se to desi nece ih biti ni u misijoj rupi :)

baba vanga je tu svaki dan,samo posmatra iz senke :)

hahahah,volim ljude koji beskrajno veruju u svoju viziju.
Uglavnom i uspeju,al ih tada niko ne naziva vise ludacima

@Phoenix257:Nego sta ce,samo mislim da ne jos.
Sto se mene tice ne treba mi inovacija za coin kog pustim sa menjacnice i dok se izlogujem on mi vec
izbacuje pop-up za incoming coins.
Ne,no cu da kroz kuglu da trazim btc po block-chainu i da molim boga da mi stigne ono sto je moje
a poslao ga sa jedne na drugu adresu

Poslednja izmena:
e bas to ce biti glavni adut LTC-a , a vreme ce pokazati da je on bas prva rezerva

Čitam te kurajberu još od kad nisam rudario. pa sam onda počeo, pa sam prestao, a ti i dalje furaš priču o šitkoin LTC. O kakvom ti pumpu i rastu pričaš dečače ? Ti si najpametniji, najbolji, sve samo ti znaš, a svi ostali koji kažu suprotno su ograničeni ili ko zna kakvi, samo ti ne naplaćuješ svoje konsultantske usluge. Napuši čoveka što je izneo mišljenje i pitao pitanje. Evo onda mogu i ja da uradim isto.
Reci mi molim te, zbog čega misliš da će Litecoin uopšte opstati kao bitna kriptovaluta ? Samim tim što je onomad bio moguć pump do 48 koga se i ja sećam je dokaz da isti taj ltc, na kome smo se svi usrali od para, nije ništa drugo nego jedan najobičniji šitkoin. Super, zanimljiva vožnja, džepovi puni para, teraj dalje...ali ti ne...tražio sam neki post od prošle godine, načitao se takvih nebuloza da je to strašno.
Čime se to ističe od ostalih ? Od BTC zato što je scrypt i ništa više. Gde je marketing, akcije, promocije,bilo šta što može uticati na bilo kakav rast ? Oćeš da ti kažem, ili ćeš ti odgovoriti ? A videli smo svi ker novčić koji je show napravio sa nascarom itd.
Truješ bre ljude godina, uleteo si sa 4-5 berznaskih izraza i misliš da si Vuk sa Wall streeta.

Kakav ker, kakav nascar? Gde je taj ker sada? Sta je on to uradio? Po cemu je taj novcic vredan i sta je on uradio osim sto su mu zalepili sliku na dupe neke kante kao reklamu? Kada si zadnji put video da je iko spomenuo kerove?! Ta prica je smesna skroz. Iskoristili su priliku samo da se prilepe uz LTC i to je to, kerovi su nestali. Toliko o tome koliko si ti realan lik. Ali opet, imas pravo na svoje misljenje a i ja da se s tobom ne slozim.

Skocio 320 % dok se LTC i dalje vrti oko 3. :p

Krenulo je redom sa pumpanjem altova, zato btc i stagnira.

Doge 320%
Ether 500%
Max 400%
...

DASH su stopirali, cekam sad 0.009 pa opet napad na 0.014.

Poslednja izmena:
Ja isto ne kontam ovu pricu...covece ASICu imaj u vidu da evo ja etheru dva puta ulazim ispod prodajne cene i padam svesno po 5% da bi zaradio na kraju. To govori da nemam pojma a niko drugi isto nema. Sa druge strane LTC je ogroman zato slatko ide na kraju...ne treba tu uopste sumnjati.

Ja ne znam sto se ljudi nadaju nekom vecem skoku ltca kad je skok vec bio i to ne tako davno..naravno da ce ponovo skakati, ali mislim da nece biti u skorije vreme. Sad je red da se izmuze lova na nekim drugim novcicima, dash, eth itd.

Ako krene btc krenuce i ltc. Prosli put je ltc vukao btc, sada ce biti kontra.
Pusti Asica, sad fura pricu koja mu trenutno odgovara. Ne znam samo sta ima od toga jer stalno to radi.

ja ne znam sta je sa ljudima po 100x puta receno, AKO BTC-u skoci cena i LTC-u ce skociti i NECE sigurno biti 10,20$ , a ovi sto stalno kukaju i citiraju druge ljude bolje neka rade nesto drugo u zivotu , jer za ovo ocito nisu sposobni i izgubice zivce nacisto

Vreme ce sve pokazati :) a ovi sto se sad prave pametni pravice se i tada,to je jako jednostavno...stvar je do coveka ;)

Ako krene btc krenuce i ltc.

Po kojoj logici? ja vec sada vidim da ltc i ne prati bas btc.
Trenutna vrednost btc-a je 380$, a ltc-a 3$.
To je ogroman gap i nikad nije bio toliko, bio je manji gap, recimo pre godinu, dve, kad je ltc bio oko 30$, a btc oko 600$.

Dakle, sad ako se desi da btc skoci duplo, ako ga ltc prati, onda logika kaze da i ltc skoci duplo, a to je u tom slucaju i dalje bednih 6$.
Znam da ne funkcionise svet kritpovaluta bas tako, ali mi se po logici ne poklapa da btc skoci recimo duplo, a da ltc u tom slucaju skoci visestruko, a ne samo duplo, tj sa bednih 3, na recimo nekih 30, kao sto se neki nadaju. Kad se kaze prati, znaci drzi korak, u istoj ili manjoj meri, nije mi realno da to ltc radi u toliko visestruko vecoj meri, ako vec prati btc i zavisi od njega.

Mislim da su to samo neka nadanja, da skoci na 30 na par sati i to je to, ali da se tako nesto desi, btc se mora vratiti na puteve stare slave, kad je bio 1000$, a meni bas nesto i ne deluje da je tako nesto ponovo moguce, pogotovo ne u naredne 2 godine.

Vrh Dno