Ja cu ga prodam na 4, pun mi vise cekanja i kriptovaluta!
Potpuno te razumem, to bi i ja uradio da imam brdo novcica.
Pa ima veze, kad imas neku sicu, moras cekati da vredi nesto vise, da bi ista iole uzeo, a kad imas gomilu, onda cak i na ovoj vrednosti od 3 dolara, imas dovoljno za neka kola.
Obzirom kako je neizvesna situacija u kriptosvetu i ovom dugom mirovanju od 2 godine, ako ne racunamo taj mini pump od 8$, ja bi bio u velikom iskusenju da uzmem ta kola, dok jos vredi nesto.
Msm, zadovoljio bi se tim kolima, bez sumnjem, pohlepa je rdjava rabota i nikad ne znas na koju ce stranu da izadje.
Aim big or die trying![]()
možda bi trebalo sad da ga nakupujem...
baba vanga je tu svaki dan,samo posmatra iz senke![]()
e bas to ce biti glavni adut LTC-a , a vreme ce pokazati da je on bas prva rezerva
Čitam te kurajberu još od kad nisam rudario. pa sam onda počeo, pa sam prestao, a ti i dalje furaš priču o šitkoin LTC. O kakvom ti pumpu i rastu pričaš dečače ? Ti si najpametniji, najbolji, sve samo ti znaš, a svi ostali koji kažu suprotno su ograničeni ili ko zna kakvi, samo ti ne naplaćuješ svoje konsultantske usluge. Napuši čoveka što je izneo mišljenje i pitao pitanje. Evo onda mogu i ja da uradim isto.
Reci mi molim te, zbog čega misliš da će Litecoin uopšte opstati kao bitna kriptovaluta ? Samim tim što je onomad bio moguć pump do 48 koga se i ja sećam je dokaz da isti taj ltc, na kome smo se svi usrali od para, nije ništa drugo nego jedan najobičniji šitkoin. Super, zanimljiva vožnja, džepovi puni para, teraj dalje...ali ti ne...tražio sam neki post od prošle godine, načitao se takvih nebuloza da je to strašno.
Čime se to ističe od ostalih ? Od BTC zato što je scrypt i ništa više. Gde je marketing, akcije, promocije,bilo šta što može uticati na bilo kakav rast ? Oćeš da ti kažem, ili ćeš ti odgovoriti ? A videli smo svi ker novčić koji je show napravio sa nascarom itd.
Truješ bre ljude godina, uleteo si sa 4-5 berznaskih izraza i misliš da si Vuk sa Wall streeta.
Kakav ker, kakav nascar? Gde je taj ker sada? Sta je on to uradio? Po cemu je taj novcic vredan i sta je on uradio osim sto su mu zalepili sliku na dupe neke kante kao reklamu? Kada si zadnji put video da je iko spomenuo kerove?! Ta prica je smesna skroz. Iskoristili su priliku samo da se prilepe uz LTC i to je to, kerovi su nestali. Toliko o tome koliko si ti realan lik. Ali opet, imas pravo na svoje misljenje a i ja da se s tobom ne slozim.
Krenulo je redom sa pumpanjem altova, zato btc i stagnira.
Doge 320%
Ether 500%
Max 400%
...
DASH su stopirali, cekam sad 0.009 pa opet napad na 0.014.
Ako krene btc krenuce i ltc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari