Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Decko pre bilo kakvih pisanja prelistaj malo forum ili jos bolje pitaj nekog ko je malo vise u ovoj prici, a to sto si napisao nema nikakve veze sa dosadasnjom praksom, jer svi znaju da ltc skace mnogo vise nego btc , a posto jos i tvrdis da nije bio ovakav odnos cisto da znas da je bio jos i gori u korist btc-a i opet prilikom pumpa se to nadoknadi
Ko ne veruje imace priliku da se uveri

Zasto neki kao da misle,da ce ljudi koji su duze u 'poslu',imati neku korist od ubedjivanja drugih u ltc isplativost na duze staze?
Zar isti misle da su kinezi(a to nije kineska radna klasa) toliko blesavi,da navuku verovatno preki 90% ltc u svoje novcanike?
Podsetio bih,da su mozda i najjaca ekonomija na svetu..mozda jednog dana bude svima trebao ltc da naruce nesto od njih,pa ce da vidimo onda koliko isti vredi.

Zato sto imaju iskustvo i drugacije je kada to dozivis u odnosu na gledanje chartova. Ovde nema pravila to je jedino pravilo.

da chartovi su komedija,kao i ovaj forum gde su ljudi poceli da se svadjaju oko iskustva,da ne veruje covek :D

doge se oduvek kopao asicima. Samo su bezali sa njega na rentabniji koin. Ako je isplativ ne vidim razlog da ga ne kopaju

zar se doge sad ne kopa zajedno za ltc i via? neki merge minig ili sam ja to neshto pobrljavio? :D

e to ne znam. Moguce

Propao Gox, propao Cryptsy, stvari koje savrseno lepo pokazuju kolko je ovo besmilen, nesiguran, a dodao bi i komplikovan posao.
Sve mi govori da necemo videti LTC preko 10e, vise nikad, ne moze da preskoci ni 3e, da prodam sicu, da se rotosiljam ove gluposti, zali boze sto sam se bavio ovom gluposcu.

neko je jako lepo zaradio od te gluposti...dodaj na listu i mintpal,vircurex,sad i bter

neko je lepo zaradio i od kladionice, ali to je samo 2% od 98%.
prosao je voz kriptovalute, ko je to odradio, odradio je, mi ostali (98%) mozemo da se slikamo.
izgubio sam max coine koje sam cuvao na cryptsy-u, jer su mi ovde neki pametni savetovali kako pare treba drzati na menjacnici, sad bi oni trebali da mi refundiraju ovaj gubitak.
lepo se vidi kolko je ovo glup posao, kad zahteva od tebe svakodnevni angazman, da pratis vesti, updateujes, resavas probleme sa sihronizacijom itd, ranije i da rudaris... sve to, a nikakve koristi i isplativosti, kako ga je usralo, usralo je, mi ako nekad opet docekamo ltc na 10e, da budemo presrecni. nadam ste da se sad naucili da ne slusate neke ljude sa ovog foruma, koji brane ltc, jer je ocigledno da ti ljudi imaju neke koristi od toga, jer ko normalan bi jos tolko branio ltc, a nema zarade na vidiku vec 2 godine.

u pravu si,sve je propalo,ne isplati se kopanje...javi ako imas viska grafika da te resim te bede

To sto ti nisi znao da nesto.uradis i iskoristis to je druze tvoj problem, tako ti je to u zivotu, a za ltc se ti ne brini bice mnogo vise nego sto ti pricas

nemam, vec sam prodao sve vezano za ovaj propali biznis ;)

haha sta si mislio da ces ukljuciti masine i coin u koji si usao da skoci za par nedelja na zeljenu cifru.uffff ne ide to tako, ovo je high risk posao i mnogo je tezi od otvaranja prodavnice u predgradju npr.Sombora (NHF)

Fazon, uzeo sam dve grafike i sad cu ceo zivot da sedim u kaficu

Poslednja izmena:
to je ASIC-ova filozofija!!!!

haha sta si mislio da ces ukljuciti masine i coin u koji si usao da skoci za par nedelja na zeljenu cifru.uffff ne ide to tako, ovo je high risk posao i mnogo je tezi od otvaranja prodavnice u predgradju npr.Sombora (NHF)

pa upravo o tome i pricam, glupost teska, vec 3 godine cekam da se desi nesto, nista se ne desava, ovo je spora smrt, ali mi je neverovatna kolicina optimizma par pojedinca sa ove strane, sad ne znam dal se zezaju ili su ozbiljni da je 3 evra za ltc kolko stoji vec godinu dana, sjajno. da ne racunam onaj mini pump do 8e, koji je nestao posle par minuta.

To sto ti nisi znao da nesto.uradis i iskoristis to je druze tvoj problem, tako ti je to u zivotu, a za ltc se ti ne brini bice mnogo vise nego sto ti pricas

nema to veze sa znanjem, ne pricam o trgovanju na menjacnici, vec o rudarenju ltc-a i zatim njegovoj prodaji, stvar je vrlo prosta, ne treba ti puno mozda za to, a cena stangira vec kolko sam naveo gore. ti ne mozes da kazes da ce biti ni vise, kamoli mnogo vise, jer ti nemas blagu predstavu o tome koja je njegova sudbina. nemam ni ja cinjenice, ali jedan pogled na situaciju koja traje vec godinama, daje meni mnogo vise za pravo da pricam ono sto pricam, nego to tvoje, sto je u domenu dobijanja 7-ce na lutriji, budi malo realan. ako si toliki beliver, evo ja ti prodam svojih 11 ltc-a po ceni od 10e, jel prihvatas?

Biznis nikad bolji

da li se ti salis ili si ozbiljan? i na osnovu cega je, da te citiram "biznis nikad bolji"?

Poslednja izmena:
Vrh Dno