e tebi stvarno nije dobro ti izgleda imas problem da svako ko ne misli kao ti nije u pravu vidis druze moj najpametniji ja govorim da cena mora ici gore (i krenula je gore, zar ne?) sta je tu lose? ti sto si pukao na LTC-u tj izgleda nisi zaradio koliko si planirao pa su ti sada svi krivi i non stop kukas najbolje je da to zaboravis, jer znas i sam da se u ovaj posao ulaze onoliko koliko si spreman da izgubis, a da li je neko zaveden ili nije ja ti uvek mogu dati primer da sam u pravu , kao sto si cele godine govorio da se kopanje grafama ne isplati ja TVRDIM da se kopanje grafama zadnjih godinu dana ISPLATILO i to bolje nego da si kupovao ASIC-e , jer se moglo zaraditi mnogoo LTC-a (ovo namerno pisem, jer ja jelte volim LTC i njegov sam PR

), i to pocevsi od Cointelecta (bog da mu dusu prosti ), pa preko Leon-a, Quarka, ETH
e sada problem je nastao samo zato sto se moralo malo vise raditi (istrazivati, uciti, namestati) , jer nije sve bilo na tacni, ali kao i u bilo kom drugom poslu (osim drzavnog) je jos i gore