Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Za sada, jedino cemu LTC sluzi je pump&dump seme da bi se nakupili BTC.

Meni je dovoljno jos jedan dobar krug da obrnem na LTC-u i posle toga moze i propasti, ne interesuje me.

tu NEMA boljih novcica i upamti to vec jednom BTC pa LTC pa jedno minimum 10 mesta pa ostali (LTC ima volume kao skoro svi shitovi), a to drtugo mesto sto pominjes je vec odavno zauzeto (LTC ga drzi i NEMA nameru da ga napusti , a i sam si rekao koje su prednosti LTC-a i zar to nije dovoljno)

Ja se izvinjavam gosin Administratiru, ali bitno je napomenuti da je uvazeni clan rasprave na putu da izgubi opkladu, a to ima veze sa LTC temom posto pomenuti stalno zagovara moon trend. Dakle nema potrebe da se brise post u kome se to naglasava. Dakle zelim javno da istaknem da je opklada jos uvek u toku sa jos uvek neizvesnim rezultatom, objavio sam LTC adresu za slucaj da izgubi kao sto zelim i on da objavi ako dobije. Cisto da se zna da li je u stanju da bude dosledan do kraja. A tice se i novih clanova, da ne budu zavedeni samo jednim pogledom nego da malo prouce sve aspekte ovog fenomena kriptovaluta.

LNGGu6YtTjQaBW3q9XPM9D5ULjPZZhGcNo

Poslednja izmena:
e tebi stvarno nije dobro ti izgleda imas problem da svako ko ne misli kao ti nije u pravu vidis druze moj najpametniji ja govorim da cena mora ici gore (i krenula je gore, zar ne?) sta je tu lose? ti sto si pukao na LTC-u tj izgleda nisi zaradio koliko si planirao pa su ti sada svi krivi i non stop kukas najbolje je da to zaboravis, jer znas i sam da se u ovaj posao ulaze onoliko koliko si spreman da izgubis, a da li je neko zaveden ili nije ja ti uvek mogu dati primer da sam u pravu , kao sto si cele godine govorio da se kopanje grafama ne isplati ja TVRDIM da se kopanje grafama zadnjih godinu dana ISPLATILO i to bolje nego da si kupovao ASIC-e , jer se moglo zaraditi mnogoo LTC-a (ovo namerno pisem, jer ja jelte volim LTC i njegov sam PR :) ), i to pocevsi od Cointelecta (bog da mu dusu prosti ), pa preko Leon-a, Quarka, ETH
e sada problem je nastao samo zato sto se moralo malo vise raditi (istrazivati, uciti, namestati) , jer nije sve bilo na tacni, ali kao i u bilo kom drugom poslu (osim drzavnog) je jos i gore

e tebi stvarno nije dobro ti izgleda imas problem da svako ko ne misli kao ti nije u pravu vidis druze moj najpametniji ja govorim da cena mora ici gore (i krenula je gore, zar ne?) sta je tu lose? ti sto si pukao na LTC-u tj izgleda nisi zaradio koliko si planirao pa su ti sada svi krivi i non stop kukas najbolje je da to zaboravis, jer znas i sam da se u ovaj posao ulaze onoliko koliko si spreman da izgubis, a da li je neko zaveden ili nije ja ti uvek mogu dati primer da sam u pravu , kao sto si cele godine govorio da se kopanje grafama ne isplati ja TVRDIM da se kopanje grafama zadnjih godinu dana ISPLATILO i to bolje nego da si kupovao ASIC-e , jer se moglo zaraditi mnogoo LTC-a (ovo namerno pisem, jer ja jelte volim LTC i njegov sam PR :) ), i to pocevsi od Cointelecta (bog da mu dusu prosti ), pa preko Leon-a, Quarka, ETH
e sada problem je nastao samo zato sto se moralo malo vise raditi (istrazivati, uciti, namestati) , jer nije sve bilo na tacni, ali kao i u bilo kom drugom poslu (osim drzavnog) je jos i gore

Za kopanje si potpuno u pravu, ova godina je ispala jos i najbolja...Ali uglavnom za stare, iskusne rudare sa opremom otplacenom ranije. Tvoja npr 7950 koja vredi realno 100-110e je donela ove godine barem toliko ako ne i vise kad se odbije struja, sto je zaista sjajno. Ja sam tvrdio da je GPU mining umro ne u smislu da je neisplativ starim rudarima, nego da je veoma rizican nekom ko bi u to da udje sad, i pocetkom 2015. a i ranije. I dalje mislim da GPU mining nije vecno resenje ali izgleda da ima jos uvek ljudi kojima je u interesu da izmisle coin koji se moze kopati kartama a da bude isplativ. I uvek priznam kad nisam u pravu, s tim nemam apsolutno nikakav problem. Sto se LTC-a tice, on je sjajan za brzu zaradu, ali je apsolutni promasaj cuvati ga i nadati se ceni iz novembra 2013. Ja nemam nikakvu mrznju prem LTC-u, vec sam objasnio da sam na njemu daleko vise zaradio i da sam se pomocu njega izvadio bogovski 2013. godine, ali to ne znaci da je on dobar, perspektivan ili kako god. On je, barem do sada bio, samo i jedino P&D sredstvo. Svako, pa cak i nepismeni prosjak sa ulice, kada bi pogledao ltc/btc grafikon video bi koliko je on "kvalitetan" i kako se ponasa. Kao sto ti tvrdis da cena mora ici gore ja tvrdim da ne mora. Za mene je cena ltc/btc odnos. On ce ici iznad sadasnjeg, to sam siguran, ali sam ubedjen da ce pre toga otici jos dosta dole. Ti si bio siguran da ce u ovoj godini ponoviti svoj maksimum (mislim na ltc/btc odnos) ali izgleda da nisi pogodio.

Opklada je opklada. To treba da se istera do kraja. Niko nikoga ne bije po usima da se kladi. Nisam u toku o cemu se radi ali dogovor mora da se ispostuje.
Na stranu rasprave i sva nasa nagadjanja, opklada je vec ozbiljna stvar.

Ja razumem @studenta al' to ne znači da će trenutno stanje sa LTC-om ostati kakvo jeste...Setite se kako je bilo sa BTC-om. Prvo je bilo, za gikove, "ismevanje" od strane banaka, prevara, zabrane, sada smo u fazi priihvatanja blockchain-a a za godinu dve.....

Šta ako je u stvari i planirano da se sačeka da neko drugi "probije led" sa inovacijama, odabere se adekvatan set i "ubaci" u LTC? Ako se sagleda situacija iz drugih uglova i na duže staze slika je skroz drugačija...Rizik?...pa sve u kriptosvetu (čak i u realnom životu imaš više nepoznatih) je rizik i niko ne garantuje da nećemo imati gubitaka, zavisi ko kako rezonuje, planira i ispoštuje zamišljeno...

Po 'iljaditi put ponovljeno "ulaži koliko si spreman da izgubiš"...to važi i za rudarenje kao i direktnu kupovinu/trgovinu kriptovalutama

55k? Nisam siguran ali mislim da je bio i veci malo onda kad je bio pump ali nisam siguran. Mrzi me da kopam sad.

Jedino, ako reboot uleti, da ga pelješimo, opet.

Jel ima nade da ce ovo da skoci bar na 10 evra tokom ovde godine?

Sada ocekuj onog Premijerovog klona da ti kaze, isto kao i njegov uzor...Prvo bice 2014, pa onda 2015, pa 2016...Realno ocekuje se BTC ove godine dosta vise nego prosle, pa mozda i kinezcoin i pored ocajnog ltc/btc odnosa ipak dobaci do tih 11-12$...Pa ti kad izvuces ulozeno pamet u glavu za ubuduce, ili se navikni na cik-cak trajektoriju.

Znam da ne ide tom logikom ali ja LTC cekam svake neparne godine. :)

'13-te je poleteo, '15-ta je bila super(sa $1,5 na $9), '17-ta bi trebala biti ok, a za '19-tu sam siguran zbog hypea oko halvinga. Naravno pod uslovom da ne crkne.

Ako bude ove godine, meni jos bolje. $10 za LTC i eto meni S coupé-a.

Ja na 10-ci prodajem, zao mi je sto nisam prodao kad je zadnji pump bio na 8, da se resim ove sice i da budem miran.

Nazad
Vrh Dno