Kako nema vrednost? Pali sa neba za džabe, ili si sa jednim klikom generisao 5000000000000 komada ili je možda ipak nešto treće?
U pravu si, samo se nemoj uzbudjivati. Ima vrednost.
Kako nema vrednost? Pali sa neba za džabe, ili si sa jednim klikom generisao 5000000000000 komada ili je možda ipak nešto treće?
...aprilski DejaVu
dajte kartice da se obogatim... nema veze koje samo dajte...
diff jako gore, cena dole, racunanje koliko meseci umesto dana treba da se otplate kartice, pa prica koji pool uzima najmanji fee jer je 4% mnogo, koja setovanja da se sto vise napravi a sto manje struje potrosi (sto uze ove za zakljucanim naponom)... razni lobiji koji zadrzavaju cenu, crveni papirici iz elektrodistribucije, prodaja novcica, ono sto je ostalo prerano se prodaje kada krene gore...
Cisto vi novi da znate sta vas ceka da ne pravite iste greske.
Network Hash Rate 75,596,640 kH/s
Expected Time per Block 2 min 06 sec
Current Block 474,185
Current Difficulty 2,218.89256388
Next Difficulty Estimate 2,611.57218131
Sada pad cene i rast diff-a do iznemoglosti, prodaja kartica itd...A tek su ih kupili![]()
Da vam kazem nesto iz prve ruke. Znam barem trojicu koji su do pre 4 dana imali oko 80000 khs svaki. Danas imaju po 130000. A ako ja znam trojicu, koliko jos takvih ima? Kolege koje rade telefone su pre nedelju dana pustile svojih 70000 khs da kopa. Cak sam i ja ponovo uzeo karte, pa umesto dosadasnjih 2000 khs sa kojima sam kopao, sada imam 11000 khs. Tako da bez panike![]()
I onda ce svako kinesko dete sa asicom gen1 da ubije svaki altcoin koji nije ltc ili xpm. Ako xpm dotle prezivi. Isto ono sto se desilo sa trc kada ga je silovao 1 ili 2 avalona ne secam se vise...
Ako jedna 7950 pravi recimo 620kH/s za 130000 potrebno je 210 takvih kartica. Takva skalamerija bi trosila oko 40KW struje.
Ako nije to, jel mozes da odas tajnu sta je?
Btw, zvanicno 3 firme koliko sam ja izgooglao trenutno javno razvijaju ASIC. Moguce da su vec neki uleteli u mrezu.
Jos se zaboravlja da neki imaju skoro pa besplatnu struju, tamo se uglavnom montiraju ovakve farme.... zakipi se stala za sicu i teraj![]()
Sada racunica itekako postoji, nije to slucajno nista uradjeno.
Ajd da se igramo pogadjanja...1.januar 2014. LTC diff 10000...
zeljko je napisao(la):Mislis da je to neko zbog kopaca uradio (pump LTC) ili da bi nametnuo LTC i pripremio se da zaradi 10x![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari