Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ljudi bre svako ima svoju racunicu... ja izlazim iz mininga definitivno... pre neki dan se sa momcima nisam nasao oko cene za rigove, ali sa jednim drugim likom jesam... kopam do sutra i dovidjenja :)

Sto izlazis?

Gdje mogu naci guiminer scrypt za w7 64 bita, na bitcointalku postoji samo za 32 bita... :smash:

nesic ja sam platio svu opremu u maju mesecu tacno 3000 e... kopao sam 6 meseci , skinuo oko 5.000 dolara cisto i sad sam se doovorio da prodam rigove za 3.000 e kao sto sam ih i kupio....

racunao sam koliko sam mogao premisljao sta dalje pokusavao da predvidim st ce biti, sto je jel da, nemoguce... sve u svemu mislim da u naredna 2 3 meseca ce jos moci da se kopa karticama apossle toga tesko... mislim da mi je dosta da uzmem u dinar onoliko para koliko sam ulozio u rigove, a koristio sam ih 6 meseci,... sto je dosta dosta je :)

nesic ja sam platio svu opremu u maju mesecu tacno 3000 e... kopao sam 6 meseci , skinuo oko 5.000 dolara cisto i sad sam se doovorio da prodam rigove za 3.000 e kao sto sam ih i kupio....

racunao sam koliko sam mogao premisljao sta dalje pokusavao da predvidim st ce biti, sto je jel da, nemoguce... sve u svemu mislim da u naredna 2 3 meseca ce jos moci da se kopa karticama apossle toga tesko... mislim da mi je dosta da uzmem u dinar onoliko para koliko sam ulozio u rigove, a koristio sam ih 6 meseci,... sto je dosta dosta je :)

*** Lightning, mozda si mogao da probas jos koji mesec,dva da vidis kako ce ici.. al dobro bar si u plusu, isplatilo ti se, a jos si i vratio ulozeno :) kao da si pare stavio u Banku i imao kamatu oko 25% mesecno :)

Ljudi manite se o asic za scypt, dok od nekog pouzdanog ne vidite testove i cenu, neverujte u nista :)

Cek cek cek... sta? Kakvih 50-100 kartica?

samo ti kopaj s čim imaš i koliko imaš, ja sam se smijao drugaru koji je kopao ltc sa dvije kartice u doba kad je ltc bio manje od 2 dolara. sad se on smije meni! jasno je da za ozbiljnu lovu treba ozbiljna oprema, ali ima ljudi koje i malo raduje. pogotovo kad im je jedini trošak ta jedna, dvije kartice, koje em može koristiti za gejming em može prodati bilo kad. naravno kopa na tuđu struju! ja sam se malo okušao sa jednom karticom (6970) i skupilo se par novčića. štekujem i čekam :D they say litecoin is new bitcoin ;)

Da se uključim ponovo - koliko je potrebno da na give-me-coins.com osveži hash rate koji pravi worker? Sređivao comp sad za vikend, reinstaliran Win i samo prekopirao LTC folder sa starog i kao da kopa u prazno, tj. cgminer uredno prijavljuje accepted shares, ali na dashboardu na poolu stoji 0KH/s već sat vremena i da je worker inactive?

slazem se... mogu da probam jos mesec dva... a kad bude tada trziste puno kartica i rigova na prodaju... hocu li bar 2000 e moci uzeti za svoja dva riga? naravno da ne..

drugacije bih razmisljao da se btc recimo vrati na 1000 usd.. a ltc na svojih 30 e.. ovako je sve u padu...

Da se uključim ponovo - koliko je potrebno da na give-me-coins.com osveži hash rate koji pravi worker? Sređivao comp sad za vikend, reinstaliran Win i samo prekopirao LTC folder sa starog i kao da kopa u prazno, tj. cgminer uredno prijavljuje accepted shares, ali na dashboardu na poolu stoji 0KH/s već sat vremena i da je worker inactive?

Problem je s poolom vec par dana
Mene je nerviralo pa sam se prebacio na wemineltc

odlazi sutra... za istu lovu kao sto sam ga i kupio..

Kurt... pridruzi se originalnom Kurtu... :p

trebalo bi odma, ja sam imao problema sa litecoinpool.org nije hteo da mi prikazuje tacan hash rate vec sve upola i batallio sam ga, kontaktirah podrsku ali me smarali da se mlatim sa cgminerom a to vec nisam hteo kod mene prosto ne radi lepo, coinotron nesto zeza isto, bar mene, tek skoro provalih, po broju isplacenih novcica, sad kopam na give me coins pa cu videti sta i kako

sto se tice cene riga ako prodje prodje, sve podeseno plug and play, za to su zasluzni dani i noci provedeni pored, ako hoce neko na gotovo pa neka to i plati

Poslednja izmena:
A mene optuzise da sam skup za extendere sa molexom za 1000 dindzi :).

Hvala svima na odgovorima, osvežio je posle još sat vremena i sad kao radi, ali imam rejected shares kojih nije bilo ranije... prijavio se za litecoinpool.org pa se selim kad/ako stigne potvrda.

Vrh Dno