Toliko ti treba ako zelis ozbiljno da se bavis ovime, tako ces i zaraditi neku kintu.
Sa jednom i to 270x dzaba je mlatis.
@Lightning
za koliko je otisao?
Sva ta prica o ASIC-u je smesna trenutno, pa ne moze ni za SHA256 da se kupi normalno nego idu preorderi ili neka nerealna cena za gen1 ASIC koji se nece isplatiti da se BTC kopa beskonacno dugo...
nesic ja sam platio svu opremu u maju mesecu tacno 3000 e... kopao sam 6 meseci , skinuo oko 5.000 dolara cisto i sad sam se doovorio da prodam rigove za 3.000 e kao sto sam ih i kupio....
racunao sam koliko sam mogao premisljao sta dalje pokusavao da predvidim st ce biti, sto je jel da, nemoguce... sve u svemu mislim da u naredna 2 3 meseca ce jos moci da se kopa karticama apossle toga tesko... mislim da mi je dosta da uzmem u dinar onoliko para koliko sam ulozio u rigove, a koristio sam ih 6 meseci,... sto je dosta dosta je![]()
Cek cek cek... sta? Kakvih 50-100 kartica?
samo ti kopaj s čim imaš i koliko imaš, ja sam se smijao drugaru koji je kopao ltc sa dvije kartice u doba kad je ltc bio manje od 2 dolara. sad se on smije meni! jasno je da za ozbiljnu lovu treba ozbiljna oprema, ali ima ljudi koje i malo raduje. pogotovo kad im je jedini trošak ta jedna, dvije kartice, koje em može koristiti za gejming em može prodati bilo kad. naravno kopa na tuđu struju! ja sam se malo okušao sa jednom karticom (6970) i skupilo se par novčića. štekujem i čekamthey say litecoin is new bitcoin
![]()
Ljudi manite se o asic za scypt, dok od nekog pouzdanog ne vidite testove i cenu, neverujte u nista![]()
Da se uključim ponovo - koliko je potrebno da na give-me-coins.com osveži hash rate koji pravi worker? Sređivao comp sad za vikend, reinstaliran Win i samo prekopirao LTC folder sa starog i kao da kopa u prazno, tj. cgminer uredno prijavljuje accepted shares, ali na dashboardu na poolu stoji 0KH/s već sat vremena i da je worker inactive?
Da se uključim ponovo - koliko je potrebno da na give-me-coins.com osveži hash rate koji pravi worker? Sređivao comp sad za vikend, reinstaliran Win i samo prekopirao LTC folder sa starog i kao da kopa u prazno, tj. cgminer uredno prijavljuje accepted shares, ali na dashboardu na poolu stoji 0KH/s već sat vremena i da je worker inactive?
Primetio sam da, gde god su "paprene" cene, tu je i nešić...:dto smo nesic i jana kp...
@Lightning
za koliko je otisao?
Kolega (mozda bivsi) sta si ti uradio sa kartama, kopad li i dalje?
Bivsi sto se kopanja tice.
Prodao ja to jos prosle godine.![]()
prosle, mislio sam da si ponovo kupovao nesto...
Nisam ja uzimao, brat je.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari