Odakle je sad toliko iskocilo? Nesto mi se cifre ne uklapaju. Sinoc je bilo 19h i oko 2680diff. Nema logike da bude tolika snaga i samo 11h do promene.
Nesto od tih podataka nije tacno ali pojacavala se snaga sinoc. Ako ovim tempom nastavi...
Aj sad da pitam strucnjake, odakle ovoliko snage odjednom? Mi godinu i po dana kupujemo grafike i rudarimo i odjednom za 15 dana 2x veca snaga.
Uzmi u obzir da 90% ljudi koji rade telefone i preko nedelje ne mogu da prebace sve sa telefona na ltc jer ne bi da izgube musterije, vikendom sve masine pustaju na ltc. Za 10ak dana ce sezona biti u punom jeku za telefone pa ce morati da se odluce da li ce sve vratiti na telefone ili ce da gube musterije. A to nisu ljudi koji kopaju sa 5-6000 khs, vec sa 50000+
Nisu to telefondzije, klasican bot, nema druge, svanulo jutro i mi odosmo sa 66.000 na 100.000 mh/s, sto je simptomaticno jer ujutru ljudi ukjucuju racunare, jos je zanimljivije kako litecoinpool i slicni poolovi nisu porasli u zadnjih 4-5 sati toliko, dakle vezano je za jutro i vezano je za ukljucivanje racunara. Neko ima desetine hiljada racunara zarazenih, kopaju za nekoga, naravno ne na poolu. Zato divlja mreza, nema druge...
sta, 1/3 mreze drze botnetovi?
sumnjam.
Kontam oko 2650 sledeci diff, ide gore za 6-7 sati. Nije mi jasno odakle panika? Stanje u kojem masine mozete da otplatite za 1-2 meseca nije odrzivo, i drugi bi da zarade kada je zarada tolika, i to ce se normalizovati za jedno mesec dana skroz. Dakle ili cena mora dole, ili diff gore
Mnogo je bolje diff dole i cena dole...... Pa da se pravi stek i da se ceka pravi momenat za prodaju za godinu dana.....
Ja navijam za diff jer imam stek i cekam cenu.
Oni koji su ulagali u HW umesto u coine navijaju za mali diff sto je nemoguce jer cena diktira diff i diff ce ici gore velikom brzinom ma sta oni zeleli. Bilo je vise nego ocigledno da ce to da se desi. Rekao sam da je kasno za ulaganje u HW onog trenutka kada se cena naduva jer ce diff odmah da poludi i da visestruko smanji isplativost. Oni koji su bili najbrzi ce malo vise da ucare i to je to. Svako ko ima 2 grama mozda nece puci nikako, zaradice se, neki vise neki manje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari