Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

gore dole gore dole, uhvati ritam, :p

nego gde nalazite te vesti, gde pratite kad izadju

Zato sam i obrisao post.
Elem, sto se novcica tice-kako tacno ide procedura za solo mining? Skines blok na racunar, pa ga krckas bez internet konekcije? Ima li tu onda menjanja vrednosti diffa? Nisam video dobru temu ili post u vezi toga
@kobaya ako mislis da gledas luksuzne stanove u centru po astronomskim cenama, za cenu cak i vecu od 10k ne moras da ides cak do Melburna :)

Poslednja izmena:
Imao sam potvrdjenu rezervaciju za r9 280x.

Medjutim dobio sam informaciju da je cela porudzbina za Srbiju ove nedelje kod uvoznika otkazana.

Jel neko zna nesto o tome? Jel stvarno ove nedelje ne ulazi ni jedna kartica u Srbiju ili se negde otimaju o porudzbine ?

Jel neko kupio neku karticu ove nedelje ? Aj bas me zanima kakva je situacija ... Koje ludilo :)

na call centru kazu da im je stigao info da je dobavljac otkazao ...
Mozda je istina ne mogu reci 100%
Voleo bi jedino da znam da li je neko kupio nesto ove nedelje ...

Razmisljam ... nije to problem... i sta da zakljucim ?

Samo nije profesionalno potvrditi rezervaciju a onda je ponistiti. Ako je uvoznik otkazao .. u redu ... ali ako je neko ipak dobio kartice ove nedelje onda to jako nije u redu.

Sad trenutno razmisljam o madjarskoj ... al ne znam gde tamo da idem da trazim ...

To je fora... Razumem ja i litecoin i pdv i Srbija... Nego sto me je Gigatron kao majmuna odradio da sedim i kao cekam, kao nesto ja telefoniram, dogovaram se a na kraju su me skinuli kao slinac...
A sutra kad se sredi sve ovo, onda ja kao treba da opet nesto pazarim u Srbiji...
Madjarska brate... dacu pare Madjarima, jer princip je u pitanju. I jos cu dobiti afu nazad.

Brate,koliko ce te kostati graficka u Madjarskoj + carina + PDV = ? Ja mislim da je to dosta skupa varijanta.Ja se razmislja da idem do Bugarske oni su mi blizo,ali kad sracunam carinu i pdv jako skuplja varijanta...

Ja nisam mislio da platim carinu ili pdv .....

Mada ko zna .. mozda nasa carina trenutno obucava pse za kartice ... K7950 modeli

Poslednja izmena:
Ja sam isto porucio ( rezervisao) u gigatrona r9 280x u ponedeljak,trebalo da bude danas ili sutra.Medjutim juce kad zvao oni kazu da kartice nisu dosle do njih,preuzele ih druge radnje i da su vec prodate unapred.Sad ko koga ovde folta ....

Pa da ali to ako uzimas jednu,a ako uzimas 8x kartice gde ces da ih sakrijes? A sta ako te preteresu i ako ih njadju,odose i pare i kartice + kazna .....

Mislite da u Madjarskoj i Bugarskoj mogu da se nadju karte gde hocete, pa nisu ni oni veverice, naravno da su i tamo sve pokupovali. Eventualno zapadnije mozda mogu da se izbunare, Austrija, Nemacka, Holandija....

Slazem se sa tobom i kazem da nemam pojma dal moze ... Ako imas nesto konkrento da napises ... slusamo...

@wex83 ...

Pa ne nosim LCD plazma televizor ... mada i to ovde kod nas ima likova koji prebacuju za malu proviziju

A opet nije ni heroin kontam ...

Malo avanture sto da ne

@wex83 ...

Pa ne nosim LCD plazma televizor ... mada i to ovde kod nas ima likova koji prebacuju za malu proviziju

A opet nije ni heroin kontam ...

Malo avanture sto da ne

Pa da ali taj sto to prebacuje zna carinike,a mi obicni gradjani kad dodjemo,a jos i kad vidi da si izasao i usao istog dana u zemlji,ima da te izvrne naopacki da vidi sta nosis ....Nebih se ja sa tim igrao...nego udalji smo se od teme

Morao sam , jace je od mene :D

Granicni prelaz, ide Ciga i gura
bicikl i na biciklu dzak.
Carinik:
-Šta imaš u tom dzaku?
Ciga:
-Ništa, gospodin carinik, samo pesak!
Carinik:
-Jao, mene si nasao da *****avas, sad ću ti ja pokazati...
Uze carinik noz, izbode onaj dzak, kad ono, stvarno samo pesak curi. Pusti ga carinik. Nedugo posle toga, ista scena, opet Ciga gura bicikl, dzak, opet pesak. Posle nekoliko puta, kaže carinik Cigi:
- Meni ovde ništa nije jasno! Pusticu te svaki put, ali da mi
kažeš STA ti svercujes?
Ciga:
- Pa kako STA, gospodin carinik, pa bicikle!

Mislite da u Madjarskoj i Bugarskoj mogu da se nadju karte gde hocete, pa nisu ni oni veverice, naravno da su i tamo sve pokupovali. Eventualno zapadnije mozda mogu da se izbunare, Austrija, Nemacka, Holandija....

Za Bugarsku ne znam ali u Madjarskoj je ista situacija kao kod nas... u Austriji isto svuda pise isporuka 24-72 sata a pitanje je dal uopste mogu da isporuce... newegg pre neki dan otvorim stranu sa 280x i sve su out of stock...

Na winwin sajtu je bila jedna r9 280 i kao prica je bila 'naruci ti pa cemo videti'. Ja kao narucio sa sve email potvrdom a sad vidim da su povukli slicicu. Verovatno je neko rekao, daj brisi to tamo, necemo ni ovo do sad ispostovati.

Ipak meni je komunikacija sa win win-om i mail i telefonska daleko profesionalnija nego gigatron. Giga sajt je lep, ali nepregledan, tesko je doci do br. telefona a danas registracija nije radila, login ne radi ...

Ova u WinWin mi je rekla da su oni direct uvoznici za Sapphire. Ja sam joj rekao kako ovi u Gigatron call centru kazu da kartice nece ulaziti u Srbiju, ona mi kaze kako svako tu za sebe narucuje...

Ocigledno prica sa karticama nije ista kao sa klima uredjajima. Tu npr za Galanz imas jednog uvoznika i cao ... a ovde je haos...

Poslednja izmena:
Samo kupujte karte i koristite SMOS :D
Da, bilo je u atomu pre nekoliko dana r9 280x, ne znam da li ima još.

Ljudi zna li neko gde imaju da se trenutno kupe kartice za rudarenje? 7950 7850 r9 270x ili r9 280x ?

hvala

Nazad
Vrh Dno